Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/07-09-2023/VPWON_1346902

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Ongehoord Nederland

16 gedachten over “Gert-Jan moet in zijn rolstoel slapen, omdat hij niet de hulp krijgt die nodig is”
 1. Weet iemand waar Gert-Jan woont? Als ik er 3x in de week binnen een uur kan raken, wil ik hem met alle liefde in z'n bed leggen, dit is mens onterend…

 2. Ik reageer laat echter de opmerking dat een verpleeghuis de oplossing is is niet zo. Mensen in een rolstoel zitten en niet zelfstandig naar de wc kunnen zitten vaak de hele dag in een luier of carter terwijl ze niet incontinent zijn. Vreselijk!!

 3. De gezondheidsparadox: we zijn steeds gezonder, maar ook steeds zieker.
  Nog nooit was de levensverwachting in Nederland zo hoog. En nog nooit waren er zo veel mensen ziek💰. Onze gezondheidszorg zorgt niet voor gezondheid. Men is vrijwel uitsluitend bezig met ziekte en verdient aan ziekte, niet aan gezondheid. Dat is een perverse prikkel. De studie medicijnen is dan ook precies dat, men leert ziekte bestrijden/onderdrukken met medicijnen. Als er een diagnose wordt gesteld wordt vaak niet naar een dieperliggende oorzaak gekeken, het wordt ‘opgelost’ met ze een pilletje💊💉. Dat pilletje heeft echter één nadeel, bijwerkingen, waar dan óók weer een pilletje voor is. Geneesmiddelen kunnen ook als bijwerking hebben dat je er zwaarder van wordt met als gevolg mogelijk ‘obesitas’. Maar daar is ook weer een oplossing voor, maagverkleining ! Het is een heilloze weg bergafwaarts en inmiddels is in de VS medicijngebruik, na hart- en vaatziekten en kanker, de derde doodsoorzaak. Nieuwe, slimme chip die communiceert ín ons lichaam: revolutionaire ontwikkeling voor protheses en kanker.
  Het is dé gezondheidsparadox: omdat we afwijkingen steeds beter kunnen opsporen, zijn steeds meer mensen ‘ziek’. Maar worden wij wel beter van al die diagnoses?
  Of worden de big Pharma er alléén maar beter💰van. Ik denk dat het eerlijker is om de medicijnen géén ‘geneesmiddelen’ meer te noemen maar ‘pappen en nathouden’ middelen, dé schoorsteen moet wel blijven roken💰

 4. Wat een zooitje is het hier bakken met geld word er over de balk gegooid echt nie normaal die man in die rolstoel vershikkellijk als het er zo aan toe gaat hier in Nederland

 5. Ik woon zelf helaas aan de andere kant van het land maar is het geen idee om met een aantal inwoners van Etten-Leur een groepje te vormen die op toerbeurt deze meneer helpen?

 6. DIT IS EEN GROTE SCHANDE , RUTTE KAAG GEVEN ALLES AAN ZELENSKY , WITTEBOORDEN CRIMINELEN EU BRUSSEL , STRAATSBURG , SCHWAB MET MISDADEGERS EN MAXIMA ,, EN MAAR LACHEN EN MAAR WE DOEN ALLES NEE STELLETJE CRIMINELEN JULLIE DOEN NIETS VOOR HET NEDERLANDSEVOLK, TRIBUNAAL VOOR ZE , NEXIT GRENZEN OM NEDERLAND DICHT

 7. Wij moeten ons niet schamen voor ons land maar schamen voor de LEIDERS van alle landen over de HELE wereld. De één is oorlogzuchtig, de andere een groot egoïst, weer een ander een echte zakkenvuller van de WEF.

 8. Wat een sterk persoon om na zoiets vreselijks nog steeds zo positief in het leven te staan! Veel sterkte! Het is om je KAPOT te schamen dat dit soort dingen nog voorkomen in zo'n enorm welvarend land als NL. Het zou je vader of broer maar zijn die zo verwaarloosd wordt 💔. Een heel duidelijk signaal dat de mensheid nog een significante ontwikkeling moet doormaken ☯️!!

 9. Even advocaat van de duivel hier. Waar is de familie? Waar zijn de ouders van de kleinkinderen? Vroeger was de zorg beter maar was er ook veel meer zorg voor elkaar vanuit de familiekring. Ouders woonde vaak in de buurt zodat kinderen zorg konden verlenen. Het is ook de verruwing van de samenleving die ervoor zorgt dat mensen individualistischer zijn geworden helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *