Geen widgets gevonden in de zijbalk

“Geloofwaardigheid BPOC raakt ons allen” Gezamenlijke uitzending 3 platformen met een feitenrelaas.

27 oktober jl. kwam de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie, beter bekend onder de naam BPOC2020 met een opvallend persbericht. In dit bericht werden BLCKBX, Cafe Weltschmerz en De Blauwe Tijger genoemd, zo ook de personen Flavio Pasquino, Max von Kreyfelt en Tom Zwitser. In deze verklaring werden zoveel feitelijke onjuistheden en onwaarheden verkondigd dat wij (alle 3 de platformen) niet anders konden dan te reageren met een gezamenlijke uitzending die vandaag dan ook op alle 3 de kanalen is te zien.

Wat is er aan de hand?Het tweede onderzoek van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (BPOC2020) was gericht op de misdragingen van het politiekorps tijdens de corona-demonstraties. Maar liefst 80 agenten zouden daarover verklaard hebben aan het BPOC2020. Hoewel er inmiddels maanden verstreken zijn en er een gedrukt rapport ligt, ontbreekt er na maanden van toe- en afzeggingen nog steeds het gevalideerde bronmateriaal van de verhoren met de daarbij behorende notarisverklaring. Omdat het niet om interviews gaat maar om verhoren, blijft het materiaal zonder deze validatie een ongefundeerd opstel.

GeloofwaardigheidWij weten dat dat BOOC2020 door de mainstream media eerder al negatief werd bejegend. Daarover nemen wij geen enkele positie in. Het is voor de betrokken mediaplatforms op dit moment slechts van belang dat de werkwijze van BPOC2020 vanaf nu verder transparant plaatsvindt. De geloofwaardigheid van BPOC2020 raakt ons allemaal.

Disclaimer:

BLCKBX wil op geen enkele manier kwaad spreken over de BPOC2002 en dus ook niet over de personen Pieter(Pedro) en Jade Kuit.

Flavio Pasquino; “Ik heb hen als zeer hardwerkende en integere mensen ervaren en niet voor niets 3 keer een uitzending aan hun dossiers gewijd. Echter de gang van zaken (toegelicht in deze uitzending) deed mij wel vermoeden dat er iets raars aan de hand was maar dat is slechts een gedachte en geen bewering want er is vooralsnog geen bewijs. De verklaring van de BPOC2020 op 27 okt jl. heeft ons met de rug tegen de muur gezet om te reageren en daarom zijn van vandaag naar buiten getreden met een toelichting”.

Het bewuste persbericht. Let wel…je moet goed naar beneden scrollen op deze pagina om het bericht te lezen: https://bpoc2020.nl/news/persbericht-aangaande-dossier-politieverhoren

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter        – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   – https://t.me/blckbxtv

Facebook   – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:

20 gedachten over “"Geloofwaardigheid BPOC raakt ons allen" Gezamenlijke uitzending 3 platformen met een feitenrelaas.”
 1. Dit gesprek is zo jammer, Pieter en jade hebben hun strijd voor gerechtigheid uitgelegd in een persbericht van 26/27 november. Waarom hebben jullie dit niet eerder netjes naar mekaar uitgesproken met hun erbij. Jullie doen allemaal zo fantastisch werk. Niemand is in heel dit proces te missen. Alle verzetswerken zijn zo belangrijk. Asjeblieft hou het open naar elkaar en verwijder deze video en maak het asjeblieft weer goed. Ik denk dat excuses op zijn plaats is … bundel de krachten asjeblieft. Wij hebben jullie allemaal zoooo hard nodig !!!

 2. En nu, op de dag van naar buiten treden, uiteraard weer alles afgeblazen om 1 of andere vage rede. Sorry ik ben afgehaakt. Al hun geloofwaardig is weg. Jammer want daar putte ik hoop uit dat dit nog goed zou komen.

 3. Nou de geloofwaardigheid is inmiddels helemaal ver te zoeken, zonet alweer uitstel van de politieverhoor vanwege angst voor 'rellen'. Wat een slecht verhaal. Deze commissie is geen knip voor de neus waard en is er alleen maar om mensen te pacificeren. Pieter, als je dit leest: 🖕

 4. Jullie weten dat bpoc met Fullmich samenwerkt, denk ik…
  Die gaan niets doen totdat iedereen, die geen belang heeft bij het beleid, wakker is, anders gaat het het tegenovergestelde effect hebben.
  Laat ze in hun waarde en eea gaat naar buiten komen als de tijd rijp is.
  Doe verder zelf ook gewoon voort, jullie zitten op het juiste spoor, da's het belangrijkste.
  De oorlog gaat sowieso pas na deze winter gewonnen worden, schat ik… (Maar misschien duurt het nog wel langer)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *