Geen widgets gevonden in de zijbalk

De Verkenners 9 november

Door Larry Cobb

27 gedachten over “Geert Wilders RTL De Lijsttrekkers 7 november 2023”
 1. als alle huurders door het hele land gewoon een kamer mogen verhuren zonder er noemenswaardig op gekort te worden is er geen woning tekort en geen armoede meer ..

 2. wat mij vreemd is is woning tekort maar als ik in mijn uppie een tegroot huis huur mag ik geen kamer verhuren en daar zit de sleutel lijkt mij …

 3. D66 slogan is echt waar wat je nu kiests is bepalend voor jou toekomst . zo ik kies jullie niet haha . wat mij ook opvalt forum heeft geen campagne ofzo.. NPO loopt te rollebollen in de fake teevee ze maken haha grote kinderen en de heer Frans Timmermans kan alleen maar harder schreeuwen om zijn standpunt over te willen brengen met een air ik kan racen in de laatse week belofte wie niks waard zijn oi.

 4. of Cda campagne slogan voor een fatsoenlijke wereld .kartel vorming in de 2e kamer elke goede motie gewoon met kartel tegen stemmen ps in Limburg blijkt dat het CDA meerdere partytjes heeft opgericht.

 5. lees de leugen van VVD lijsttrekker die heeft willens en wetens Huig Plug gekoeiieneerd tegengewerkt / onrecht aangedaan en nu zeggen in campagne ik sta naast jou haha wat een farce

 6. Welke idioot stemt op Wilders, Wilders moet zijn bek houden anders wordt het hier als Gaza strook, allemaal onder de puin bedolven, omdat wij voor Wilders kiezen, weg met Wilders, Wilders heeft extreme gedachten, niet veilig voor Nederland,  Nederland wees een mensen mens en niet een rassist zoals Wilders. Wilders moet voor het oorlogs tribunaal samen met Rutte en zijn aanhang. Als ik de moordenaar een pistool geef ben ik medeplichtig, krijg ik ook straf, Nederland heeft bloed aan zijn handen, dit zijn internationale oorlogs verdragen o.a. verdrag van Genève.
  Israël steelt de land van de Palestijnen openlijk, door ze op te ruimen. Onmenselijk  Barbaars, dit vertellen ze andersom, liegen constant door middel van a.i. neppe video's waarin wij de leugens als waarheid zien. Israël liegt alles tezamen met Amerika en Europa bemoeit zich suf in het midden Oosten, zonder succes! Wij Europese burgers zijn allemaal de slachtoffer, van politieke foute interpretaties over deze oorlog. Palestijnen worden van hun land verdreven is een feit, Palestijnen zijn de slachtoffers is een feit, Palestijnen hebben de meeste slachtoffer is een feit, Palestijnen zijn het meest gedupeerd, waarom steun je alsnog Israël, Rechtvaardigheid is als je alle slechterikken goed kan onderscheiden, Hamas en Hezbollah zijn Helden, staat in de Bijbel, de leger die het land komt reden gestuurd door Allah tezamen met de leger uit de hemel, wordt Israël vernietigd, Israël neemt Amerika Canada Europa ook mee de vernietiging in door deze oorlog, men beseft niet wat gaat komen. Steek je handen niet in een vuur anders ga je ook branden. Dit geld voor alle pro Israël aanhang included Europa ja ook Nederland. Nederland buigt voor een tuig land Israël, noemt Israël  soeverein, alle menselijke rechten hebben zij geschonden, noem jij soeverein😂😂😂 Israël is verre van Souvereiniteit, is een bandieten staat, originele staat is Palestinië die was daar eerst, als je land van iemand steelt betekent niet dat je eigenaar bent, China erkent Israël toch ook niet. Zelfs de jood in Israël schreeuwt dat zijn regering moet stoppen, wij Nederland moet solidair zijn met Israël, wie houden Rutte en Wilders voor de gek, mij iig niet❤

 7. De hele wereld is in de macht van een "club" waar je geen kritiek op mag hebben. Wilders behoort tot die "club" heeft ook een Israëlisch paspoort

  Zeer betrouwbare bron: 500 miljard USD aan gas ligt er voor de kust van Gaza. Maar dat heeft uiteraard niets te maken met wat er nu gebeurt in Gaza, want als je dat zegt dan ben je een complotdenker, of erger nog, een antisemiet .Hoe toevallig weer Europa sluit een deal met Israël om gas te gaan importeren en 3 maanden later blazen ze nordstream2 op Geert W weet,

  Oeps! Denk aan Groningen, het zal toch niet? "ze" Wilders zijn meesters zijn tot alles toe in staat ,bv genocide op onschuldige burgers Gaza en veroorzaker van alle andere Oorlogen ritueel satanisch misbruik Met Geert worden wij slaven van de 00.01

  /http://www.youtube.com/watch?v=q6tZpBhv3wk&ab_channel=TrudiVerstegen-MamavsMaffia

 8. Ik hoop dat de meerderheid van de kiezers NIET trappen in STUNT en ramp timmermans, en ook niet op omtzigt, want daarmee krijgen wij een verlengstuk van het cda. Wat Nederland nodig heeft is een rechtse regeringscoalitie, een Nexit en weer een eigen valuta. Wij kunnen voldoende handel drijven met landen buiten de europese unie, en vooral ook met selfsufficiency.

 9. wat jullie nu kiezen bepaald jullie toekomst zegt die rover Jetten nou precies en dat zijn het want het vorige kabinet werd gemolesteerd door d66

 10. Opgepakte Huig Plug was twee keer bij Rutte ondanks contactverbod, mogelijk weken de cel in

  VIDEODe voor bedreiging veroordeelde coronademonstrant en zelfbenoemd klokkenluider Huig Plug is vanochtend opnieuw aangehouden op het Plein, naast het Binnenhof in Den Haag. De 53-jarige Katwijker plaatste gisteren een video waarin is te zien dat hij zich in de buurt van premier Rutte bevond. Dit terwijl hij een contactverbod kreeg opgelegd vanwege een veroordeling voor bedreiging van zowel de premier als coronaminister Hugo de Jonge.

  Sebastiaan Quekel 6 jan. 2022 Laatste update: 06-01-22, 15:13

  De Haagse politie bevestigt dat Plug is aangehouden ‘omdat hij zich niet hield aan het contactverbod met de minister-president dat hem door de rechter was opgelegd’. Dat zou op 3 en 5 januari zijn gebeurd, aldus de politie. De man moet zich nu voor de rechter-commissaris verantwoorden.

  Volgens het Openbaar Ministerie is afgesproken dat als Plug het contactverbod zou verbreken, hij ten minste een week de gevangenis in zou moeten. Hij wordt morgen voorgeleid. ,,Het OM legt hem nu alleen de schending van het gebiedsverbod op 5 januari ten laste. Op 3 januari heeft hij een laatste waarschuwing gekregen", laat een woordvoerder weten.

  ‘Ik ben klokkenluider!’

  In een video op zijn Twitteraccount, kort voor de arrestatie geplaatst, vertelt Plug de kijkers niet aangehouden te willen worden en op afstand te blijven van politici, maar slechts aanwezig te zijn om ‘te registreren wat jullie niet zien’.

  De arrestatie gebeurde op last van de officier van justitie, vertelt een van de agenten. ,,Zet de video snel online, Pieter”, geeft Plug zijn collega mee. ,,Ik ben de klokkenluider van justitie! Ik ben geen misdadiger. Het is een schande. Ik vecht ook voor de politie. Dit kan toch niet?”, roept hij, waarop hij geboeid wordt afgevoerd.

  Contactverbod

  Een politiewoordvoerster kan nog niet met zekerheid zeggen waarvoor de ‘klokkenluider’ is aangehouden. Zij vermoedt dat die voortkomt uit ‘het overtreden van een contactverbod met een politicus‘. De 53-jarige demonstrant werd eind november nog veroordeeld voor het bedreigen van demissionair premier Rutte en minister De Jonge (Volksgezondheid) op sociale media.

  Plug plaatse op sociale media een foto van een auto in een bos waar twee gevulde lijkzakken bij lagen. Met daarbij de tekst: ‘Sorry mensen. De persconferentie gaat niet door vanavond.’ De Katwijker kreeg tien weken cel waarvan vier voorwaardelijk en een contactverbod opgelegd. ,,Politici staan voor moeilijke keuzes en daar mag je het hartgrondig niet mee eens zijn. Maar er zijn grenzen en die zijn ruimschoots overschreden door u”, oordeelde de rechter.

  Terwijl zo’n veertig sympathisanten van Plug voor de rechtbank protesteerden tegen het proces, waarvan het geluid doordrong in de rechtszaal, verwierp Plug die aanklacht bij de rechter. ,,Het plaatje ging massaal rond op social media. Ik zag dat ding voorbijkomen, schoot in de lach en plaatste het. Als Hans Teeuwen het zou plaatsen, zou iedereen lachen.“

 11. Sigrid Kaag

  Gisteravond werd nog een andere bekende coronademonstrant aangehouden nadat hij zich met een brandende fakkel had gemeld bij het huis van D66-leider en beoogd minister van Financiën Sigrid Kaag. De 29-jarige Amsterdammer is aangehouden ‘vanwege de intimiderende en bedreigende situatie daar’, aldus een politiewoordvoerster.

  Het gezin van Kaag vond de hele situatie ‘bedreigend en angstig’. De D66-leider en aanstaande vicepremier spreekt in een tweet van ‘absurde en angstaanjagende gebeurtenissen‘. Ze verzet zich daarin tegen de verharde toon en dreigementen waar meer politici mee te maken krijgen. ,,De stelselmatige bedreiging van politici ondermijnt de rechtsstaat en de democratie”, schrijft Kaag in haar verklaring. ,,Dat maakt dat wij allen, maar dan ook allen, een rol en verantwoordelijkheid hebben. We kunnen het niet in stilte laten passeren.” Volgens haar is er ‘werk aan de winkel‘, al zegt ze niet waar volgens haar een oplossing gevonden kan worden.

 12. NPO is vol met praatjes vvd d66 pvda en Omtzigt maar omtzigt weet het wel maar doet er niks aan die moet en wil mensen op de vingers tikken stem wijs mensen

 13. Huig Plug (justitie-klokkenluider)

  @huig_plug

  ·

  26 okt.

  BREEK. Oud-kinderrechter Corinne Dettmeijer schrijft voor het eerst over haar voorganger Theo Rueb. Vanwege jarenlang kindermisbruik moest deze vicepresident begin jaren 80 opstappen. Hij kreeg eervol ontslag & ‘n afscheidsreceptie & president Wijnholt stopte het in de doofpot.

 14. "Op grond van dit onderzoek staat vast dat Lisa een kind heeft gebaard rond haar 14e levensjaar. Ook staat onomstotelijk vast dat die baby er niet meer is."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *