Geen widgets gevonden in de zijbalk

Terwijl Geert Wilders net de problemen van gewone Nederlandse burgers heeft benoemd, schuift Paternotte alles af op een speldje die Wilders van Poetin zou hebben gekregen…

Uit: Debat over de voorjaarsnota 2022 van 15 juni 2022

17 gedachten over “Geert Wilders geeft Paternotte meermaals draaien om de oren daar die er een ander onderwerp bijhaalt”
 1. Kunnen we patersnotte niet enkeltje oostfront geven ? Alhoewel ik denk dat de Oekraïners dat misbaksel gelijk afknallen als die daar net zulke onzin uitkraamt.

 2. Geert is de enige die nog eerlijk is voor het volk en zegt wat er gezegd moet worden, de rest is een circus poppenkast, wilders moet winnen!

 3. Wat een rat die Paternotte en wat rusland betreft paternotte is een groter gevaar dan Putin.En waarom staat er nooit wat in de courant ? De waarheid kunnen ze niet hebben met dat stomme E.U.

 4. Jantje flapoor snapt het nog steeds niet.
  Wat je niet in het fake nos journaal hoort over de oorlog in Oekraïne is dat poetin in de Oekraïne 43 bio laboratoria heeft vernietigd van de Amerikanen.
  Die laboratoria wordt gebruikt om virussen door te ontwikkelen.
  Iedere oorlog is zinloos maar poetin is niet de grote boeman dat is dit kartelkabinet hier in Nederland.
  Denk daar maar eens over na of zoek op internet.

 5. Putin inflatie is de grootste onzin, daar kunnen partijen zoals D66 nu de schuld op gooien. Goed bezig met je veel te dure energietransitie

 6. D66 geeft het geld het liefst weg aan een land dat geregeerd wordt door Nazi's. Er is weer een oppositie partij in Oekraïne verboden, wat zegt D66 daar van? Jammer dat Wilders Putin de schuld geeft, de schuld ligt bij de EU en de Oekraïne. Sinds 2014 werd de Donbass elke dag beschoten, Putin heeft keer op keer gewaarschuwd dat er een einde aan moest komen. 14.000 mensen zijn er gedood in de Donbass. wat denken ze nou als dit in Mexico zou gebeuren hoe de US zou reageren??

 7. Wie heeft de paramilitairen gesteund en betaald in Oekraïne wie heeft Oekraïne de oorlog in gestuurd wij Nederland steunen zelenski Oekraïne terwijl wij alles kopen van poetin waarom maken we ruzie met Poetin die verkoopt meer aan ons dan die joodse 🤡 clown zelenski

 8. Paternotte moet eens opzoeken wat 'Realpolitik' betekent. Zelfs nu in oorlogstijd en crisis blijft hij met zijn moraliserende vingertje wapperen. Is Putin niet van onder de indruk. Steeds meer Nederlanders komen in de financiële problemen door falend beleid en die griezel van Paternotte heeft het over een speldje. Wat een smerige demagoog is het toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *