Geen widgets gevonden in de zijbalk

Steeds meer Westerse leiders overwegen het sturen van troepen naar Oekraïne. Na de uitspraken van Franse president Emmanuel Macron, zegt nu ook de Nederlandse Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim dat het sturen van Nederlandse militairen niet is uitgesloten en behoort tot de mogelijkheden.

We moeten dit koste wat kost voorkomen. We mogen nooit toestaan dat Nederlandse militairen worden uitgezonden om te vechten en te sterven in een onwinbare oorlog tegen Rusland.

De oproep tot vrede is crucialer dan ooit. Het ontstijgt alledaagse politieke meningsverschillen. We moeten nu samenkomen om onze jongens en meisjes te beschermen.

Teken de petitie: https://fvd.nl/petities/geen-nederlandse-militairen-naar-oekraine

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

Door John Sainz

20 gedachten over “Geen Nederlandse militairen naar Oekraïne | Teken de petitie”
 1. We hebben meeeeer dan zat gezonde mannen hier in "Nederland" die handig smorgens om 4 uur uit hun bedje geklopt kunnen worden (de meeste hebben dit toch al wel ooit meegemaakt) en dan in een apenpakkie hijsen , machinegeweer in hun hand duwen en op naar de loopgraven !!!

 2. Stuur gewoon de Oekraïense mannen en vrouwen eerst na hun land om te vechten dan hier lekker op onze belastingcenten zitten te teren terwijl de Nederlander wordt uitgekleed en achter in de rij sta……

 3. Nee, laat de Nederlandse militairen maar gaan. Elk verstandig mens zou weigeren, ook militairen. Als ze vrijwillig gaan heb ik geen medelijden wanneer ze dood terugkomen in een kist.

 4. Denk dat de meeste nederlanders denken ben je gek ofzo wat doen ze dan? Dwingen hoe? je kan niemand dwingen om naar het front te gaan. zeker neit als het o ver weg is.

 5. Jongeren die willen gaan vechten falen ook deze nieuwe IQ test, zoals de prikjestest. Ik zeg doei!, ruimt lekker op.

 6. De enigen die naar Oekraïne mogen zijn zij die gestemd hebben voor deze nonsens.
  Misschien denken ze dan wel voor een keer na.

 7. Waarom krijgt deze petitie geen tractie? Mijn petitie tegen het haatzaaien van Sylvana Simons kreeg in 2 dagen 40000 handtekeningen. En toen heeft haar team van advocaten geprobeerd mij te dwingen deze offline te halen. Als ik niet gesetteld had en de petitie beëindigd had. Was die naar de maan geschoten met 100 000den handtekeningen Komop mensen… Delen.

 8. Forum voor Democratie Onno Eichelsheim is niet de hoogste militeer van de Nederlandse strijdkrachten, dat is namelijk Willem-Alexander der Nederlanden.

 9. Kijk eerst eens naar de berichtgeving/propaganda op de Russische staatstelevisie dan heb je misschien door dat Putin koste wat kost het Russische Rijk wil herstellen. Dan snap je misschien wat dit voor de wereldvrede gaat betekenen als wij als Europeanen met hulp van de NAVO Putin niet nu uit de Oekraïne verdrijven

 10. Mensen moeten vrijwillig kunnen dienen als je zich genoodzaakt voelen voor een defensie plan te versterken aan de oostelijk Oekraïense grens. Een verplichting moet het nooit worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *