Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #305 van vrijdag 19 april 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-19

Terwijl de G7-bijeenkomst in Washington zich buigt over de kwestie van bevroren Russische tegoeden, komt de G7-top in Italië samen om de recente aanvallen tussen Israël en Iran te bespreken. Auteur en journalist Ab Gietelink praat ons bij over de mogelijke implicaties van deze samenloop van omstandigheden voor de wereldorde.

Desk: auteur en journalist Ab Gietelink, kandidaat Europees Parlement (BVNL) René Dercksen en blckbx-journalist David Boerstra
Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

28 gedachten over “G7-landen volharden met 'gebruik' $300 miljard Russische tegoeden & Israëls tegenaanval op Iran”
 1. Ab moet zoveel huiswerk doen dat hij eigenlijk helemaal geen tijd heeft om steeds in die internet talkshows te verschijnen alwaar hij steeds meer uit zijn nek staat te zwamneuzen.

 2. WIE STEELT VAN RUSLAND VINDT DE DOOD EN GELIJK HEBBEN ZE. OOK LAAT HET ZIEN DAT ZE GEEN ENKEL RESPECT HEBBEN VOOR NIEMAND DUS ZE MAAR DAG MET JE HANDJE TEGEN JE SPAARCENTEN EN PENSIOEN

 3. Ik wil een echtscheiding van mijn staat.
  Ik heb genoeg van dat narcistisch vermogen van links.
  Ze verliezen hun klimaat en gooien ons nu in een oorlog.
  Zijn ze gek geworden.
  En de Fransen sturen hun EERSTE TROEPEN naar Oekraine 😢

 4. Je zegt t verkeert man; Niet Oekraine dreigt de oorlog te verliezen, maar HET WESTEN HEEFT AL VERLOREN. Alle drie "offensieven" van t Westen hebben ze verloren. En die 60 miljard, wat t 4de offensief wordt, gaat enkel datzelfde resultaat uitstellen, maar niet veranderen

 5. Yep, t Westen heeft Rusland al sinds de jaren 2000 geprovoceerd, en Putin Held His Red Line. Eindelijk heeft t Westen een tegenstander die ze aan hun eigen landsgrenzen niet millitair kunnen verslaan, en hebben de Russen bewezen met zeer tactische zetten hun economie sterker te maken dan ze ooit zijn geweest

 6. We worden in t Westen geleid door Psychopaten, de NAVO is een offensieve organisatie, en t internationaal recht is STUK. Het stelen van deze tegoeden zal de laatste 2 procent van credibility van t Westen, die er nog was, wegnemen. Zoals ik zeg; Psychopaten

 7. Als je nu nog niet in de gaten hebt, dat oorlogen het spelletje is van bankieren en tenminste het in stand houden van oorlogen en flink eraan verdienen. daaruit volgt weer dat er door bankieren erop gestuurd gaat worden dat de situatie na de oorlogen, nog weer gunstiger voor hen is dan ervoor.

  Ohja de Rothchilds kunnen natuurlijk niet benoemd worden

 8. Ab gietelink wat jij over Israël en Gaza zegt heb je helemaal gelijk zolang Israël en Gaza geen gelijke personen zijn krijg je geen eenheid maar dat komt door het extremen van beide partijen .

 9. Europa Amerika en Israël zijn dieven moordenaars anti vrede , regimes changement pushersssss , zionisten , anti vrijheid wokeeeee shit

 10. Israël is net als Oekraïne voor hun bestaan afhankelijk van de VS. De VS heeft op 7 okt 23 Netanyahu opdracht gegeven om de andere kant op te kijken. Er zijn tegelijk onbewezen gruwelijkheden over de Hamas de wereld ingeslingerd om daarmee zgn. te rechtvaardigen om ziekenhuizen en burgers te bombarderen. De Hamas handelt net als ISIS in opdracht van de VS. De VS bespeelt beide kanten want hun economie draait op oorlog.

 11. Meneer Dercksen is ex pvv toch? Dan begrijp ik zijn standpunt betreft Israël. Denk echter wel dat Israël zijn boekje te buiten is gegaan en zonder Amerikaanse steun zijn eigen broek niet omhoog kan houden. Laten we hopen dat het goed afloopt want voor een land zo klein als Israël is het wel een probleem als dit uit de hand loopt. Triest voor het Israëlische volk zo ook voor het Palestijnse volk. Volg Scott Ritter en Colonel Douglas Macgragor.

 12. Hé complotkanaal Blckbx: Jullie Poetin zaait dood en verderf in Oekraïne. Of wordt Blckbx/Flavio betaald door Poetin om dit soort onzin te verspreiden?

 13. Die René is grote clown. Wat een blinde gast zeg! Ab is een grote held en is niet bang om de feiten in z’n strot te douwen! Respect Appie!!!💪🏽👊🏽

 14. de amerikaanse overheid geeft niks om legaal of ilegaal,ze geven alleen om waar ze mee weg kunnen komen,de mensne aan de macht daar doen al jaren ilegaale insider trading waar ze hardstikke rijk meer zijn geworden zoals nancy peloci en anderen.
  insider trading is dat je ilegaal meer info krijgt dan iedereen zodat je vrijgwel zeker bent van de uitkomst in jou voordeel,een soort fraude.
  als je met gokken op een team of paarderace al van tevoren weet wat de uitkomst is daar komt het grotendeels op neer,ze geven niks om moraal omdat het psychopaatjes zijn die doen alleen wat goed uitkomt voor hun.
  ik vind het heel netjes van rusland dat ze meestal reactief zijn en nooit zelf beginnen tenminste sinds putin aan de macht is,ze hebben ook oekraine niet echt aangevallen ze zijn binnengegaan op verzoek van de oekraines bevolking zelf die werd gegijzelt door het nazi regime van de oekrainse corrupte overheid,dat amerika het verdrag schond was gewoon de laatste druppel.

  en ja kan geld hebben wat je wilt maar als je geen materialen hebt of niks uitgerust hebt om dingen te maken dan is geld ook op dat moment waardeloos.
  ut is triest dat dit geld weer alleen is voor moord en vernietiging is en geen opbouw of hulp,en ironische dat ursela praat over de-escaleren het is zei en haar mensen die juist voor gedonder zorgen met de boeren proberen weg te krijgen en deze survailence 15 min steden waar je niet meer uit mag,zei moet haar mond houden want zei is deel van het probleem.
  palastijnse mensen horen gewoon een plek te hebben/krijgen waar ze kunnen leven punt uit.
  hamas is geen terreur club het is een leidende club die door de palastijnen is verkozen tot hun soort van overheid,als je hamas een terreurclub wilt noemen moet je nato en de amerikaanse overheid ook een terreur club noemen die hebben ook gelogen en zijn landen binnegevallen en hebben die gebieden compleet vernield.
  als je naar vrede wilt streven zul je er toch samen uit moeten komen of tenminste de ander gewoon met rust laten,kom we zijn toch geen klein jong met pest neigingen daar moeten we toch wel voorbij komen.
  israel en hamas moeten gewoon stoppen met dit geweld geef palastijnen gewoon een plekje,en ja der zijn verwijten heen en weer nou laten we zeggen water onder de brug houden erover op en we laten elkaar met rust.

 15. Deescalatie vat ik op als escalatie! Bij westerse leiders moet je de woorden 180 draaien om tot waarheid te komen

 16. Pure diefstal, ongelofelijk dat dit kan. Het zoveelste bewijs dat het Westen zijn eigen gang gaat en zich van de rest van de wereld niks meer aantrekt. Dat realiseren de BRICS-landen zich ook. Dus dit ontploft net als die boycot van Rusland weer in ons eigen gezicht.

 17. Welvaart verschuift snoeihard van het westen naar het oosten.

  De Bijbel laat zien in Mattheüs 19:30:

  'Maar veel mensen die nu het eerst zijn (het westen), zullen straks het laatst zijn. En veel mensen die nu het laatst zijn, zullen straks het eerst zijn'

 18. Ben het bijna altijd met Ab eens, echter dat ook Israël bestaansrecht heeft daar ben ik het niet me eens Israël moet worden opgegeven.

  Free Palestina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *