Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #231 van maandag 16 oktober 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-16

Tijdens de verkiezingen in Argentinië neemt de druk op de leidende partij van Javier Milei toe. Hij wil onder andere van het Centrale Bankensysteem af.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

10 gedachten over “Front runner Argentijnse verkiezingen verzet zich tegen Centrale Bank”
  1. Niks tegen een beetje optimisme, maar deze analyse zonder verdere historische context is wel érg oppervlakkig. De huidige regering heeft de economische problemen w.w. niet kunnen oplossen, maar de oorzaak ligt toch zéker ook bij de voorgaande (rechtse!!) regering van M. Macri en de door hem afgesloten lening bij het IMF. Verder bagatelliseerd Milei de ernst van de militaire dictatuur, hierin gesteund door de (rechtse!!) Argentijnse massamedia. De jongere generatie heeft die periode grotendeels niet meegemaakt.

  2. Iedereen zou zich moeten verzetten tegen centrale banken zij zijn namelijk verantwoordelijk voor alle problemen in de wereld van oorlogen tot inflatie en economische crisis

  3. Meer dan 219.000 mensen hebben het indrukwekkende betoog van Thierry Baudet over het conflict tussen Israël en Palestina gezien. Luister en kijk ook bent u geen fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *