Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het Debat over de toespraak van de Oekraïense president Zelensky
31 maart 2022

Een korte bijdrage in Tweede Termijn namens de PVV door Fritsma.

22 gedachten over “Fritsma (PVV) over de toespraak van Zelensky richting Tweede Kamer.”
 1. Die Zelensky is een comedian man, gewoon een acteur, als je gewoon wel onderzoek doet, niet zoals de mainstreammedia dus, dan trek je zelf conclusies, de wereld wordt zoals zo vaak voor de gek gehouden en die Zelensky is gewoon een marionet van de deepstate.
  Je zit gewoon naar een clowsshow te kijken, het zijn allemaal slechte acteurs daar in den haag, lachwekkend gewoon.

 2. Ik ben benieuwd hoe de kamer reageerd, wanneer ze de rebellen in het oosten van Oekraine, een kopje kleiner maken (genocide). Dit zit er gewoon aan te komen, zo gaat dat nou eenmaal met landveraders.

 3. Allemaal gejank over wat niet kan en mag?!
  Zeker vergeten dat jullie hetzelfde hebben gedaan met het volk van Nederland?! Opsluiten, discrimineren, gaslighting, 1151 kinderen ontvoeren, liegen over getallen, modellen, mondkapjes, PCR tests, maar oh wat erg als het hen overkomt!!!
  🤬🤬🤬🤬
  Wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet! De jonge MOET dit kennen , ookal heeft hij de C van CDA voor altijd verloochend!!!

 4. `Jarenlang PVV gestemd maar nu tweemaal op rij met Corona en Oekraine zitten ze er volledig naast.
  Triest om te zien…Blijft maar 1 partij over! FVD

 5. Als Zelensky zich overgeeft is het probleem opgelost, dus er is één weg naar vrede en al die andere wegen is olie op het vuur gooien. Zodra Ukraine zich aansluit bij de EU dan heeft Rusland geen keuze om de strijd door te zetten, want Ukraine wordt al jaren gebruikt om Rusland te stangen en dat kunnen ze niet langer tolereren.

  Zelensky offert zijn eigen volk op om internationale belangen te behartigen, mooie kerel niet…

 6. In deze reactie staat mooi verwoord wat wij NIET te horen krijgen:

  Zoals velen van jullie wellicht weten, is mijn moeder geboren in de Sovjet-Unie, in Oekraine, waar mijn omvangrijke familie een mix is van Russen en Oekraïners. Ik voel mij hierom geroepen mijn visie op de ontwikkelingen in Oekraïne te geven.

  Met mijn Russisch/Oekraïense roots hou ik zielsveel van beide volkeren, eeuwenlang broedervolkeren die zich vermengden met elkaar. Als je mijn in Oekraïne geboren moeder vroeg of zij zich meer Russisch dan wel Oekraiens voelde, antwoordde zij: ' Dat is een rare vraag waar ik geen antwoord op heb. Er is verschil in onze taal, onze muziek en dansen maar onze harten zijn één…'
  En zo ben ik opgevoed en heb 40 jaar lang de mooiste vakanties van mijn leven, in liefde en saamhorigheid, beleefd in Rusland en Oekraïne, in de Sovjet Unie.

  Mooi dat iedereen in Nederland zich nu uitspreekt tegen het voeren van oorlog, wie is daar nu voor?
  Maar waarom nu pas? Waarom zweeg iedereen toen 8 jaar geleden die oorlog begon?

  Waarom zweeg iedereen bij het afslachten van duizenden burgers in Oost Oekraine?

  Waarom zweeg iedereen bij het niet naleven van de akkoorden van Minsk door Oekraïne en nu het woord rechtsorde gebruikt.

  Waar was iedereen die wegkeek toen 52 mensen in Odessa levend verbrand werden.

  Waar was iedereen die het prima vond dat in 2014 een gekozen regering in een groot Europees land werd afgezet en een stel neo nazi's de macht greep.

  Waar was iedereen toen het Oekraïense regime de Russische Oekrainers hun basale mensenrechten ontnam: het spreken van Russisch werd verboden, het recht op pensioen verdween voor Russischtaligen en kinderen die Russisch spraken en Russische namen hadden waren niet meer welkom op school.
  Toen er fakkeloptochten werden georganiseerd door neo nazi's met leuzen als 'Russen aan het gas'…

  En tot slot: waar was iedereen die zweeg toen grote delen van dit prachtige land, ooit de graanschuur van Europa, voor een appel en een ei werden verkocht aan banken en investeerders tbv exploitatie voor genetische manipulaties van Monsanto en de wreedste mega bioindustrie van Europa.
  Mijn nicht in Oekraïne zag zo'n megastal voor haar huis verschijnen. Het gegil en geschreeuw van die op elkaar gestapelde dieren, en daarna die grote onheilspellende stiltes… Let wel: in Oekraïne was slechts een kleinschalige veeteelt, voordat het land in het bezit kwam van westerse graaiers.

  Oekraïne is sinds 8 jaar verworden tot een wingewest van het westen. Een kolonie. En dit alles ten koste van mens, dier, natuur en milieu..

  Dus waarom nu pas, die compassie met het volk, die woede tegen de oorlog? De Oekraïense bevolking leeft al 8 jaar in oorlog, er zijn al honderdduizenden Oekraïners gevlucht naar Rusland. Zo ook familieleden van mij, zoals mijn nicht en haar gezin. Natuurlijk weet ik dat de meeste Nederlanders geen idee hebben van deze kant van het verhaal omdat onze nieuwsvoorziening een eenzijdig beeld geeft van de situatie. Ik verschaf nu die informatie van de andere kant. Doe ermee wat je wilt maar zwijgen is voor mij geen optie meer.

  Verder kan ik alleen maar hopen dat er snel vrede komt voor ALLE Oekraïners, Russische en Oekraienssprekenden.

  Tot slot: ik ben 14 jaar lid geweest van de Partij voor de Dieren.
  Met pijn in mijn hart en een grote illusie armer, heb ik zojuist mijn lidmaatschap van de partij opgezegd. Ik ben lid geworden vanwege het standpunt dat de belangen van mens, dier, natuur en milieu altijd prevaleren boven winstbejag door exploitatie van mens, dier en natuur.
  Helaas heb ik 'mijn' partij de laatste 8 jaar niet of nauwelijks gehoord over de schendingen van de rechten van mensen, dieren en natuur in Oekraine.
  Daarom heb ik geen andere keus dan mijzelf terug te trekken, wil ik mijzelf nog recht in de spiegel kunnen aankijken. En wil ik mijn overleden moeder postuum geen onrecht aandoen. Van haar heb ik tenslotte alles geleerd over respect voor elk mens, ongeacht zijn afkomst, en respect en liefde voor dieren en natuur.

  Reacties met bedreigingen, scheldpartijen en kreten als 'Alle Russen dood' zal ik wissen.
  Daarvan heb ik al teveel ontvangen in mijn inbox. Net als vele in Nederland wonende Russen.

 7. The more I get assailed with Mainstream media propaganda and see drivelling European politicians on TV & talking head experts I come to believe the theory;
  CCP & Deep State could be colluding to crush Russia by drawing it into a debillitating European war. Then in exchange for Taiwan, the US can destabilize Siberia, emplace a puppet government. Essentially a Ribbentrop Molotov pact 2024.
  Wall Street takes over oil & gas assets for cents on the dollar, CCP happy, Taiwan is incorporated cheaply. Russia reduced to west of the Urals, Europe needs & gets Marshall help 2.0. It has been planned, it is now being executed.

 8. Wat staat deze kwakende pad nu uit zijn nek te zwetsen, deze oorlog moet gestopt worden.
  Waar was deze kwakende pad toen de oorlog voorkomen kon worden?
  Weer zo een voorbeeld van gespeelde selectieve verontwaardiging, de Oekraïense President is een acteur, maar dit amfibie kan zo meedoen in de klucht.

 9. Als blijkt dat Oekraïne nu Rusland aan het vingeren is, mag EU het afmaken, Rusland zal niets meer doen dan waar Actie is daartegen over Reactie. Dit is niet ons oorlog, Israel/Palestina is niet ons oorlog. Russen beroven samen met heel EU dat is wat bezig is, verder is dit niet ons oorlog. We zijn alleen op roven uit. Alleen schapen als ons zien het geld niet, dat blijft bij de staat wij mogen gewoon dieper in stront zakken. Het is niet ons oorlog. Afghanen in de steek gelaten, een uitgeroofd ras niks meer aan te verdienen. We zijn Europa nu, en we wonen in een stad dat heet Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *