Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beluister de podcast:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe/70399/21-freek-jansen-fvd-weg-met-de-dwangpomp

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

18 gedachten over “Freek Jansen (FVD): ‘Weg met de dwangpomp!’ – Podcast Ongehoord Nieuwscafé #21”
 1. Als je nu nog gas hier uit Groningen moet halen ben je gewoon een gigantische egoïst, want in amsterdam zijn toch geen aardbevingen, en dan nog het klimaat, want waarom zou je je in deze tijd nog zo hard maken voor gronings gas, en het zijn ook altijd dezelfde types in de politiek voor wie het geen hol uitmaakt hoe Groningen erbij ligt als er maar gas word gepomt en geld word verdiend, nou vind ik mijzelf aardig rechts aleen denk ik wel na over gevolgen.

 2. Hoe zat het ook weer met de zure regen? Nederland heeft net dat laatste beetje bijgedragen zodat we dit gigantische wereld probleem opgelost hebben Als China en India er ons niet telkens op gewezen had, was er nu nergens meer een boom te vinden op aarde,

 3. Freek Jansen slaat hier toch wel de plank volledig mis. Wij hebben ook zo,n dwangpomp zoals hij dat noemt maar dat ding brengt het gasverbruik bij ons tot wel 80 % terug dus dat verhaal gaat niet op. Daarbij komt ook nog dat dat ding zwaar gesubcidieerd word dus meneer Jansen moet zich er eerst eens in verdiepen voordat ie zulke dingen gaat roepen.

 4. ON is spreekbuis van FvD geworden. Schande deze propaganda met gemeenschapsgeld. Arnold is een ordinaire zakkenvuller geworden en forum maakt er gretig gebruik van…….

 5. Elke keer kunnen ze zeggen je warmte pomp voldoet niet meer om je huis een A-label te geven dus er moet weer een nieuwe in. Deze gecreëerde klimaat crisis is er om mensen en bedrijven bankroet te maken. Net als met de vaccines weer een booster en dan weer een booster. Overheid mag NOOIT bepalen wat er in je lichaam komt en wat jij met jouw huis doet of met jou onderneming. Wanneer worden er genoeg mensen wakker en staan op tegen het kwaad in de top van onze samenleving zitten en die een kwade agenda aan het uitrollen zijn. Helaas moet het nog erger worden om die wakker te krijgen en dat gaat 100% zeker erger worden.

 6. Wat Hugotje de Jonge wil Verplichte warmtepomp , is niet haalbaar en hij weet dat, daarom heeft hij 2026 aan gehouden, tweede kamer verkiezingen maart 2025.Dus dan is hij weer weg en kan hij niet meer verantwoordelijk gehouden worden, NET ALS BIJ DE CORONA !!

  WEER ANGST AAN JAGEN !

 7. Ja de geleerde gaan ons weer belazeren.Hugo Jetten .Maar zelf heerlijk om zich heen kijken . Wagelijke figuren .En dat nou al ja 35 jaar .Heeft U kind al een huis .Wat komt der in het huis van U oude buurvrouw/ man als die dood gaan .

 8. Je hoeft niet van het gas af!! De Europese commissie heeft bepaald dat gas groene energie is. Dus als je gas blijft houden voldoe je aan het gestelde. Daarom subsidieert Duitsland de aansluiting op gas.
  Misschien kan FVD daar eens induiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *