Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #208 van woensdag 23 augustus 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-23

Gisteren werd Frans Timmermans geïntroduceerd als lijsttrekker van GroenLinks en PvdA waarbij hij opriep tot een verenigd links en het belang van macht voor zijn gelijk.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#blckbxtoday #FransTimmermans #GroenLinks #PvdA #Lijsttrekker

28 gedachten over “Frans Timmermans officieel gekozen als lijsttrekker van GroenLinks/PvdA”
 1. Beste David, je zegt dat Timmers geen feeling heeft met de arbeider omdat iemand 3 ton pakt. Heb je wel eens gehoord van inlevingsvermogen? Bijv. door iemands afkomst. Bovendien ook als iemand uit een andere situatie komt, kan je met analyseren nog steeds wel begrijpen dat veel mensen bijv. het slecht hebben. Het is te prijzen dat Timmermans zich daarvoor wil inzetten. Gepraat over het salaris is alleen maar framing. Ja, het doet pijn, omdat verandering altijd pijn doet. Dat bedoelt hij. Dankzij GL/PvdA hebben mensen geld gekregen voor hun energiekosten.

 2. Ik vind het hoopvol dat Frans deze combi leidt. Veel ervaring, uitstekende diplomaat, gedreven en hij heeft m.i. de juiste prioriteiten met oa vertrouwen in de overheid herstellen en bestaanszekerheid.

 3. Als we van een klimaatdictatuur willen vervallen in een klimaattirannie, dan vooral Timmermans en Jetten kiezen.
  Resultaat is wel dat Nederland onleefbaar wordt omdat werkgevers en werknemers Nederland gaan ontvluchten en je hier met asielzoekers en uitkeringstrekkers achter blijft.

 4. Fransje Timmermansje.
  Zwaargewicht is het zeker.
  Qua omvang ook.
  De Bourgondiër die hij zich zelf graag noemt vreet zich vol terwijl hij als een goed socialist het voorbeeld zou moeten zijn en compassie tonen naar de burgers die totaal aan de grond zitten en gedwongen de voedselbank moeten bezoeken om te kunnen overleven.
  Schaamteloos deze zg "Socialist"

 5. Deze meneer is net zo gevaarlijk als Trump. Belust op MACHT, hij weet dat hij met zijn klimaatgekte heel wat mensen wist te bereiken, dus hij gaat er vanuit dat hij wint met zijn ANGST scenario’s, deze meneer kent geen genade, is dit waarom er al zoveel kamerleden wegrennen….en al die verhalen over klimaatrechtvaardigheid van hem, waarom moeten wij Nederlanders de hoofdprijs betalen…vooral de gewone burgers, dus wordt ons leven hier in Nederland wordt zwaar, bijna onmogelijk.

 6. Kiezen doe je meestal uit minimaal twee verschillenden.
  Dat is bij een verjaardag-gebakje zo…….en ook wie de politiekleider wordt.
  Kiezen……de keuze uit één, is geen verkiezing.

 7. Jezus wat een achterlijk pannel, en mensen nemen dit serieus? "Ze willen geen co2 in de lucht en dan kunnen planten niet meer groeien" een van de domste uitspraken ooit

 8. Alsof iemand met een gemiddeld inkomen ooit, de kansen en de connecties heeft om minister president te worden, denk het niet. Deze man heeft zich jarenlang ingezet voor de politiek, daarom wordt hij serieus genomen en daarom mocht hij zoveel verdienen. Het is echt onzin om hem daarom af te keuren.

 9. Hij werkte achter de schermen hard mee aan het laten stikken van de Nederlandse burger. Groenlinks-ers/PvdA-ers zijn de echte wappies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *