Geen widgets gevonden in de zijbalk

Forum voor Democratie wil na de zomer beginnen met eigen basisscholen,. Komende augustus wil de partij op verschillende plekken in het land ten minste drie tot vijf particuliere basisscholen openen.

Meer van WNL vind je op onze website en sociale media:

► Website: https://www.wnl.tv
► Facebook: https://www.facebook.com/omroepwnl
► Instagram: http://www.instagram.com/omroepwnl
► Steun ons, Word lid! https://www.steunwnl.tv

#WNL #GoedemorgenNederland #ForumvoorDemocratie #scholen #ThierryBaudet

22 gedachten over “Forum voor Democratie-scholen mogelijk na de zomer al werkelijkheid”
 1. Mooi. Alles beter dan die idiote “WOKE” idioterie waar kinderen nu mee geïnfecteerd worden op de huidige scholen..En ehhhh blijf maar schoppen NPO. Jullie gaan uiteindelijk toch ten onder samen met deze WEF regering..

 2. Tja, een school waar men de kinderen indoctrineert met gender vloeibaar gedrag is zeker te verkiezen over een Forum school, waar men nog iets doet aan kennis en kunde van de werkelijke wereld. Wie is die oude zeveraar eigenlijk en op welk gedrag van Baudet wijst hij ? Dat is een typische truck, ongespecificeerd zwartmaken.

 3. Mijnheer die aan tafel uitleg geeft weet totaal niet wie Tocqueville is wat een idioot en wat een moeite om het zo te framen. Dat is echt diep beschamend!

 4. Omroep Brabant: Leraar (44) opgepakt na het maken van geheime naaktfoto's van kinderen

  Het veilige en goede onderwijs van Paul_van_Meenen

  die wel afgeeft op FVD scholen maar waar ondertussen de pedo's voor de klas staan in zijn "veilige" onderwijs.

  Verdorven Ned (Hilversum en Den Haag) PEDOLAND

 5. Ach deze hersenloze gleufdiertjes mogen ook weer ff de boel in een negatieve sfeer brengen! Gaat niet lukken dames de niet door npo gehersenspoelde burger lacht om jullie vruchteloze pogingen het FvD weer weg te zetten als onbenullig clubje!
  FvD de enige partij die één heldere blik heeft op de toekomst van ons land!!

 6. Die vent met die bril moet eens naar zichzelf kijken.Wat heeft hij nou bereikt toen hij in regering zat.Helemaal niks net als zijn vriend Pinokkio!

 7. Mooi. Ik ben die linkse woke universiteiten meer dan zat. Je leert daar alleen maar hoe je een slachoffer kunt zijn. Ooit waren Nederlanders trotse mensen. Die WOKE-generatie kan werkelijk niets.

 8. Ik zou echt aanraden om dit soort dementerende figuren niet meer uit te nodigen. Die bejaarde man heeft geen flauw benul waar hij het over heeft.

 9. Geweldig!!!! Ben super blij!!! Bedankt baudet wanneer Ik een kleine heb gaat die sowieso naar een forum school!! Graag ook een school in brabant aub!!!🎉🎉😍

 10. Gezien het denkniveau van de gemiddelde Nederlander die nog steeds alles gelooft wat de media hem wijsmaakt, zijn dit soort scholen broodnodig. Belangrijk is kinderen te leren HOE ze moeten denken, niet WAT ze moeten denken.

 11. Prachtig nieuws! Als we in Nederland een radicale Islam school mogen hebben dan mag Fvd zeker een school hebben. Ik zou hier met alle plezier voor betalen zelfs als het duur is. Ik hoef die walgelijke woke indoctrinatie niet voor mijn kinderen.

 12. Logische stap van Thierry. Heeft in de gaten dat het intellectuele niveau van zijn volgers niet hoog is, dus scholing is bittere noodzaak.

 13. Aangezien Baudet standaart liegt over alle rapporten waarmee hij wappert (pak elk rapport er maar bij die hij ooit gequote heeft!), zal geschiedvervalsing op die scholen de standaard zijn. Men offert de kids dus aan Loki!!

 14. Baudet de aardsleugenaar. Pak volgende keren maar gewoon de rapporten erbij waarmee hij wappert. Ik maak geen grap! Hij verzint er standaard wat extra nullen bij iedere keer! DEBUNKED!!!!

 15. Münchhausen lessen. Hoe lieg ik er vanuit elk rapport 1 of 2 nullen bij elke keer? Die Fransman liegt elke keer zijn eigen cijfers erbij. Pak dat rapport van die vluchtelingen er maar bij waar B mee wapperde in dat radio interview over vluchtelingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *