Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het was feest op het provinciehuis. Donderdagochtend werden daar de nieuwe leden van Provinciale Staten geïnstalleerd. Een speciaal moment, in het bijzonder voor de statenleden van Forum voor Democratie. Deze partij won tijdens de verkiezingen elf zetels en is daarmee de grootste partij van Zuid-Holland.

17 gedachten over “Forum voor Democratie roept partijen op om anderen niet buiten te sluiten – OMROEP WEST”
 1. Het gaat niet om wel of niet 'buitensluiten', andere partijen zijn het gewoon niet met FvD eens en vinden verschillen onoverbrugbaar. Dat is hoe politiek werkt.

 2. Beste Forum, gefeliciteerd! Hopelijk kunnen jullie het verschil maken! Kijkend naar jullie standpunten, kan ik niets terugvinden over jullie visie t.a.v. de huizenmarkt. Voor mensen in de middenklasse is het onmogelijk een betaalbare woning te kopen.

  Ondertussen worden onze huizen opgekocht door buitenlandse investeerders. https://www.rtlz.nl/algemeen/binnenland/artikel/4656836/zweedse-belegger-huurwoningen-14-miljard-euro-heimstaden

  Verder is het natuurlijk ook krom dat eigenaren van koopwoningen aanspraak kunnen doen op hypotheekrente (waarom betaal ik hier als middenklasse aan mee?), mensen in de dure huurwoningen aanspraak kunnen doen op huursubsidie, maar ondertussen val de middenklasse tussen wal en schip.

 3. De media krijgen plots door dat er al verandering is. Werd ook tijd ook! Dat voortdurende eenzijdige geluid krijgt steeds meer noordkoreaanse proporties!

 4. Meer of minder Nederlanders mag je dat zeggen?
  Volkert waar ben je ?

   Ik kreeg een permanente ban op twitter terwijl ik niemand bedreig
  dat hebben G Wilders en T Baudet ook nooit gedaan

  Daarom alles heeft niets met allochtoon of autochtoon te maken,maar met
  Mensen en Moslims
  Dat gaat NOOIT samen.
  Polarisatie begint bij de ISLAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *