Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vorige week werd de Tweede Kamer opnieuw geconfronteerd met keiharde feiten, ditmaal over de coronavaccins en de Amerikaanse invloed in Oekraïne. Het lijkt alsof ze de waarheid helemaal niet wíllen weten. Maar waarom?

We praten erover bij Forum Inside.

00:00 Introductie
02:05 Ralfs wijnmoment
03:42 Willem-Alexander en Oekraïne
39:12 Candace Owens
49:29 Kinkhoest en vaccins
01:05:02 JFVD Zomerkamp

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

Door Ruby Quinn

23 gedachten over “Forum Inside S2 A27: Wie zwaait de scepter?”
 1. Ik sta werkelijk met mijn onderkaak op de grond te luisteren naar dat "de agressor Rusland", alsof we moeten worden ingepeperd met Rusland haat. Echt ongelooflijk. Volkomen waanzin. Helemaal gestoord. En ik ben niet eens een FvD stemmer. Ik sta gewoon versteld van die complete waanbeelden van die engerds. Om te kotsen.

 2. Ralph,,je zou "military summery" moeten kijken,,
  Daar zie je het dagelijks verloop en beweging van de frontlinie tussen Ukrainam en Russia.

 3. Hebben jullie al door dat die zogenaamde vluchtenlingenstroom allemaal soldaten zijn?! Dat moet onderzocht worden en gestopt. Dit is een aanval.

 4. Oekraïne. Jullie missen nog iets belangrijks. Het gaat over geld. Oekraine is failliet en de Amerikanen hopen idioot veel te verdienen op de Oekraiense schulden. Daarom hebben ze ook Griekenland weggegooid want Oekraine is een veel beter slachtoffer. Het gaat over geld. Onthoud dat nou eens.
  Daarom willen de Amerikanen het ook 'helemaal' hebben. En DAAROM heeft Rusland in de Krim ingegrepen, die begrepen dat Sebastopol dan een Amerikaanse militaire haven zou worden wat natuurlijk NOOIT mag gebeuren.

 5. Heel interessant die Van Campen VVD die niet weet hoe het conflict in Oekraine is ontstaan dus ook niet weet wat daar waarom tegenover elkaar staat, die niet weet dat de Amerikanen en Engelsen daar al vanaf 2013 zijn en daar enorme legers opbouwen en het leger trainen, onder andere ook de NeoNazi Azov en Aidar regimenten die ze nog betalen ook om de Donbass te belegeren, en waarom dat is, en net doet alsof Rusland 'plotseling' en 'zomaar' de Oekraine is binnengevallen terwijl daar 8 jaar (ACHT JAAR!) vragen en onderhandelingen en vergaderingen aan vooraf gingen.

  Dat kan die Van Campen doen omdat hier al het nieuws uit Rusland, RT en Sputnik, onder censuur ligt en onze kranten het Amerikaanse narratief nakakelen en niemand kritische vragen stelt. Behalve de FvD dan want die denken tenminste na.

 6. Dat geeft de xtra draai aan de opleiding om zich na 5 weken dood te laten schieten in Ukraine! Wat een zak die WA / wat een sick filmpje ! Er is toch niemand in dit land die naar een graf land als Ukraine wil gaan ????

 7. Grayzone bericht dat de AIVD samenwerkte met de Ukraiense geheime dienst bij het opblazen van de North Stream pijpleidingen😮

 8. Kunnen jullie Laurens Buijs een keer weer in de uitzending nemen? Op X beschuldigd hij dhr Baudet met van alles en nog wat. Ben benieuwd naar zijn bewijs.

 9. ONGELOFELIJK YOU TUBE CENSUREERD ALLES MAAR DID STAAT ER NOG STEEDS OP EN IS DE HELE WREEDE WAARHEID DAT IRAEL THE US LIBERTY PROBEERDE TE VERNIETIGEN EN 911 IS OOK DOOR ISRAEL GEREGISTREERD CHECK IT VOOR DIT WEG IS DR ALAN SABROSKY 20 JAAR MARINE EN PROFESSOR US ARMY WAR COLEGE EN HIJ IS JOODS DAAROM LEEFT IE WAARSCHIJNLIJK NOG KUNT M MOEILIJK ANTISEMIET NOEMEN Dr. Alan Sabrosky: "100% Certain That 9/11 Was a Mossad … -…

  © 2024 Google LLC. "What Americans need to understand: they did it. They did it. And if they do understand that, Israel will flat-ass disappear from this earth." –Dr. Alan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *