Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een wereldoorlog komt steeds dichterbij. Alle mainstream partijen gaan mee in de oorlogshitserij van de NAVO.

“Met de nieuwe pennenvrucht van Ab Gietelink in de hand gaan we bij Forum Inside in op de geopolitieke spanning af van het moment.”

00:00 Intro
4:34 Ralf’s wijnmoment
06:09 Kijkerspost
07:26 Wilders en de formatie
22:17 Rusland en Oekraïne
55:20 Israël en Palestina
01:31:00 Afsluiting

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

10 gedachten over “Forum Inside S2 A26: Hoe voorkomen we een kernoorlog?”
  1. Rutte, en alle W.E.F. mensen van koningshuis, rechters, ministers, en burgermeesters oppakken en berechten voor landverraad, misdaden tegen de mensheid en onteigenen. Zolang dit niet gebeurd gaan de duivelse W.E.F. mensen gewoon door met ons kapot te maken. Recht bestaat niet in Nederland.

  2. Vreemd he dat de Iron Dome het toevallig niet doet op 7 October. Is ook ECHT niet met opzet gedaan door IsNotrael zodat IDF het als excuus kon gebruiken om Gaza plat te bombarderen.🤡🤥🤥🤥🇮🇱

  3. Hamas kon naar binnen omdat Netanyahu dat geregisseerd heeft. Hij had een dergelijke gebeurtenis nodig om Gaza te vernietigen en het land bij Israël te trekken. Het was een false flag operatie. De kinderen op het muziekfestivsl zijn door Israëlische militairen uit helikopters doodgeschoten.

  4. En we worden gruwelijk opgehitst door de Amerikanen! Dus het hel westen krijg de kans niet om achter Rusland te staan ! MET DANK AAN DE AMERIKANEN !!

  5. Jullie hebben het nog steeds niet door : China World Leader. China speelt iedereen tegen elkaar uit omdat ze superior intelligence hebben. En dat bewijzen jullie decadente alcoholisten keer op keer.

  6. Thierry trok wijselijk geen partij, heel goed. Je kunt als buitenstaander geen partij trekken in het conflict. Wij moeten partij trekken voor vrede, einde alle oorlogen. Begraaf de wapens en rook de vredespijp. Enige goede oplossing.

  7. Goed om 2 kanten van het verhaal te horen, alleen jammer dat de 10000-den onschuldige vrouwen en kinderen in Gaza die domweg vermoord zijn niet ter sprake kwam. Ja zei Flipse, maar ze hadden het vooraf aangekondigd dat ze gingen bombarderen, nou ja zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *