Geen widgets gevonden in de zijbalk

De ‘draai’ van Omtzigt, de obsessie van het kartel met gezondheid, emigreren als ‘last resort’ en natuurlijk de Week van de Lentekriebels.

In Forum Inside bespreken Ralf Dekker en Thierry Baudet samen met hun tafelgasten de politieke actualiteiten.

00:00 Opening
03:26 Ralfs wijnmoment
06:48 Pieter Omtzigt
13:53 Covid
16:03 Oekraïne
23:16 Gezondheid
40:54 Emigreren
59:03 Nieuw Kinderboek
01:04:21 Lentekriebels
01:08:55 Afsluiting

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

20 gedachten over “Forum Inside S2 A24: Ongezond en Obsessief”
 1. Dat boekje van Jelena beschrijft de oorzaak en kern van alle ellende en waanzin, ook en vooral de hedendaagse. Het is dus een must-read, vooral het origineel. Verder blijf ik me verbazen over het uitblijven van de woede, zelfs als dat andere boekje ouders onder ogen komt.

 2. Over: je kunt niet in je eentje het tij keren (volgens Pim van Rijswijk) : Dalai Lama heeft gezegt: Als je denkt dat je te nietig bent om verschil te maken: Probeer eens te slapen met een mug op je kamer.

 3. De vredesbeweging staat al bijna twee jaar iedere laatste zondag van de maand op de Dam. Laatste zondag van maart een nieuwe bijeenkomst op het Museumplein. Gewoon een beetje volhouden, het is iedere laatste zondag reuze gezellig. Blijven exposen, blijven berichten wie er profiteert. En wie moeten er als eersten naar het front😂: de kinderen van de elites😂😅😂.😂😂😂

 4. Was al volkomen duidelijk op de uitslagenavond. Hier viel het startschot voor een soap die ons een kabinet Timmermans inrommelt. Ik volg deze formatie niet, is tijdverspilling.

 5. De controle maatschappij rolt zich toch over de hele wereld uit? Landen die niet mee willen doen, worden economisch uitgesloten en kapot gemaakt.

 6. 60 jaaar geleden voorspeld alles wat nu gebeurd word wakker voor t te laat is The Illuminati & CFR Exposed by Myron Fagan [1967] [Remaster]

 7. "links-rechts politiek" is gedateerd. De oneerlijke strijd is tussen de kleine groep machthebbers en de zeer grote groep die onderworpen wordt aan de idiotie van het partijkartel. FVD weet als geen ander de machtsverhoudingen in de verdwaalde TK. Jammer van de titel " … is gewoon een linkse politicus".

 8. Ik geloof en denk dat de gemiddelde Nederlander hier geen touw aan kan vastknopen. Echter ik denk en geloof dat hier een groot waarheids beginsel aan het licht wordt gebracht. Mooie uitzending.

 9. mr. denk dat ie intellectueel is is mr Bodetkadet kwijtgeraakt want die zit alweer te lezen in zijn eigen biografie. zo interessant – NOT

 10. Thierietje-SoepTerrintje, wanneer ga jij je eerste kathedraal bouwen in plaats van wijn te zuipen ? Je kan amper 50 k chestpress aan en je denk dat je iets van kathedralen weet ?
  LOL, het gaat om de intensiteit. de intensiteit van de smaak van de volgende fles die jullie open trekken ? Volgens mij heef niemand van dit groepje eelt op zijn handen, eelt op zijn voeten noch eelt op zijn ziel.

  Flauwekul uitkramen, kunnen we allemaal met een glas op.
  In de middeleeuwen maakte iedereen zich zorgen om de luizen die ze met zich meedroegen, en andere parasieten. Lees Montaillou even voor je over Dante lult.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *