Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanavond in Forum Inside: een gesprek over de geklapte formatie, Thierry Baudet evalueert het interview met Poetin, Pepijn van Houwelingen over de oorlog in Oekraïne en musicus Thijmen Sprakel vertelt ons over kunst en AI.

00:00 Opening
02:40 Ralfs wijnmoment
05:33 De formatie
29:48 Tucker Carlson en Putin interview
01:07:33 Boeken en muziek
01:10:05 AI

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

17 gedachten over “Forum Inside S2 A21: Fatale Formatie”
 1. Ik verbaas me steeds meer over Baudet. Alles wordt vanaf een zijlijn van commentaar voorzien en geëvalueerd. Tot en met het interview van Carlson. Prima hoor, maar wat heeft Baudet nou zelf voor zijn kiezers bereikt? Niks dus, kiezers liepen keer op keer weg, terwijl het met Rutte IV prijsschieten was. Wat overblijft: 3 lullige kamerzetels. Misschien moet men bij Forum eens tijd wijden aan de vraag wat jullie nu zelf niet goed doen en hoe het komt dat veel ex-Forumkiezers PVV en BBB bij nader inzien toch beter vinden. Dat is ook gelet op de reacties hier hard nodig. En die peilingen, daar klaagde Baudet niet over toen Forum zelf piekte.

 2. Het valt me wel op dat de gasten vaak uit de club van Thierry komen. Wat ik mis is van tijd tot tijd een goed vriendelijk debat met mensen die het wat meer oneens zijn met de stellingen.

  Kunnen er ook eens wat meer tegenpolen uitgenodigd worden? Mensen die rustig en intellectueel verhaal geven, maar een andere mening hebben dan 'wij'?

 3. Het was te-nen-krommend tot de muzikale interruptie. Nog een paar van dit soort uitzendingen en ik kijk niet meer… Laatst kwartier was informatief.
  En ik heb ze allemaal gezien, best wel een fan eigenlijk.
  -en zeker hen die zo een hekel hebben aan de MSM.. 'wij zijn zulke goede communicators' blabla.. gewoon lachwekkend. Het zelfs 'warrig' noemen… Eindelijk eens een wereld leider die antwoord geeft op een vraag. Toegegeven, langdradig maar iig wel een echt antwoord.

  Hoe kan je niet inzien dat Carlson- Putin hier een uitstekend interview heeft gegeven?!
  Gedegen, open, bedachtzaam, kalm en beheerst. Poah, stel je voor dat we toch eens zo een staatsman als Putin in het westen zouden hebben? Iemand die helder, gedegen, kalm de standpunten van FvD zou uitdragen, meer als Ralf zeg maar.

  Het eerste deel vd uitzending is exact waarom mensen af zijn gehaakt bij FvD denk ik. Kom op jongens, jullie doen zoveel goeds!

 4. Thierry heeft een minne dag, doet wat kribbig, iedereen denkt meteen lid af te worden. Oh wat een zielepoten. Het gaat helemaal niet om Thierry, het gaat om Nederland. Ons land. Daarom ben je lid.

 5. Thierry…..as you know,
  FI is géén one man show….

  Graag wat meer respect en ruimte voor je tafelgasten…🥂🍾
  Verder, weer een mooie aflevering..👍

 6. Met die oortjes kun je ook manipuleren wat iemand hoort. Dus er kan gemakkelijk verkeerde informatie gegeven worden wanneer er een groter belang is.

 7. Is een waardevolle ,,live,,aflevering,voel mezelf een oermens,tikkeltje autisties mischien?, maar muziek ,instinkt,intuitie,,en ispiratie, zijn grote menselijke behoeftes waarnaar verlangt gaat,worden. Weet ik nu ,maar ben dan op hoge leeftijd

 8. wil je de waarheid weten over tucker carlson ? werkelijk ? nou er is in amerika n echte thiery baudet opgestaan hij heet shiva for president hij gaat je vertellen wie tucker is ..ik was er ook ingetrapt hoor ,,,ze zijn good

 9. thiery jij en je collegas zijn absoluut kanjers jullie riskeren lijf en leden als jullie zoals meeste politici alleen aan poen zouden denken dan zouden jullie t niet goed doen jullie zijn duidelijk op zoek naar waarheid en weten dat de new world order t einde betekend voor je vrije mens thx ze zijn slim die boeven hoe ze bbb bedachten ha ha en nu zien vele boeren ook ze zijn bedonderd door bbb bang voor forum hebben ze bbb bedacht als alle pvv stemmers de waarheid zouden weten zouden ze onmiddelijk fvd stemmen

 10. Tucker Carlson is tenminste een echte journalist, hier in dit landje zie je dat niet gebeuren. Alleen maar geneuzel daar zijn ze hier goed in. En dan denken te weten hoe het er daar aan toegaat. Omdat we de krant lezen en tv kijken. En dat wil nog niet zeggen dat je weet wat erin de wereld gebeurt. Je weet alleen wat je gelezen en gezien hebt.

 11. Wat mij betreft prima interview… De gewone mensen die nergens van op de hoogte zijn en op basis van mainstream media en propaganda van zowel VS, NAVO. EU en zeker Nederland zeer negatief staan tegenover Putin en Rusland hebben nu een hele andere inkijk kunnen krijgen . Er keihard ingaan had alleen maar averechts gewerkt. En sowieso… Geweldig dat hij überhaupt een interview heeft gegeven. Kijk eens naar hoe onze demissionaire regering zich opstelt naar ons burgers en zich nergens wat van aantrekken. Absoluut nergens voor bereikbaar zijn. Dus die kritiek vind ik behoorlijk banaal. Putin wil in ieder geval voor vrede gaan. Dat kun je echt niet zeggen van ons, EU, VS. NAVO… Ik denk Thierry, dat je ook niet alle inzicht hebt. Dat hebben we allemaal niet wat mij betreft.

 12. Putin zei niets over 'regime change' in dat vreselijke interview, omdat dit louter in de fantasie van Baudet leeft. Heel jammer voor Tierry dat zn zelfbedachte plotje niet uitkwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *