Geen widgets gevonden in de zijbalk

De eerste parlementaire week zit er op! Hoe denken Pepijn van Houwelingen, Ralf Dekker en Thierry Baudet over de aankomende periode en de naderende verkiezingen? Stikstof, Tucker Carlson, de Deep State en nog veel meer. Dat allemaal bij Forum Inside!

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: fvd.nl/subscribe​​​​​​

16 gedachten over “Forum Inside S2 A2: Nieuwe Onthullingen over de Overheid”
  1. In WELKE uitzending zegt Pointer dit?? Ik zocht, maar vond niet . . . Dus dat wil ik eerst weten. Sommigen van deze kijkers zijn héél goed in het vinden van zo’n uitzending . . . Als het klopt, D A N moet Pointer niet brullen, maar met de feiten komen en ‘dingetjes uit de krant’ kun je niet zomaar opwaarderen tot ‘feiten / bewijs’! Een vorig directeur van de NOS heeft het een gedegen onderzoek genoemd! Toen was de NPO nog kwaliteit!!

  2. Over de opmerking van Baudet dat een boer niet in de EU opnieuw kan beginnen bv in Polen.Volgens de Poolse wet mag een buitenlander geen grond kopen in Polen.En over uitkopen.Een boer moet binnen 4 jaar herinvesteren anders rekent hij af met de fiscus.

  3. FvD een goede partij, maar het bashen van andere partijen moeten ze niet doen. Omtzigt heeft afgelopen jaren alleen, met tegenwerking van het Kabinet, meer gedaan voor Nederland dan FvD sinds de oprichting.😂🎉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *