Geen widgets gevonden in de zijbalk

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

9 gedachten over “Forum Inside S2 A14: Wat gaat er gebeuren in de formatie?”
  1. Heb geen wijntje erbij hoor Thierry haha (kop koffie bij deze) , maar sta nu in de keuken broodjes voor de oudste te maken terwijl we wakker worden met je podcast 😅 mijn hoofd is wakker en het huis is stil, heerlijk zo!

  2. wat vinden jullie van de eed die afgelegd werd door de nieuwe regering? voor de koning??? niet voor het Nederlands volk? wij zijn de gene die het voor het zeggen hebben inweze, wij zorgen dat Nederland draaiende wordt gehouden, niet waar?

  3. Dit was inderdaad een zeer interessante aflevering. En wat ben ik ongelooflijk blij om te zien dat we nog goede mensen in de politiek hebben die wel integer zijn. Het is een doodzonde dat FvD zo klein blijft. Ik denk dat mensen het niet zien omdat zij geen tijd willen vrijmaken om zichzelf te bezigen met wie precies ons land besturen.

    Ralph had het eerder over de mystiek van de rol van onze vorsten bij de formatie. En dat was ook het idee achter de geheimzinnigheid. Dit vergroot de autoriteit van onze vorst, maar ik deel de mening van Thierry hier. Het is beter dat het volk zo veel mogelijk geïnformeerd blijft.

  4. We zijn in lockdowns geplaatst jullie idioten, avondclocken, je mag maar 2 andere mensen in je huis hebben voor helemaal niks heb het daar eens over, welk idee mis je

  5. Blijf hard werken, wie zaait zal gaan oogsten. Ik voorspel dat we heel snel weer naar de stembus gaan. En dan zullen jullie zeker beloond worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *