Geen widgets gevonden in de zijbalk
24 gedachten over “Flinke RUZIE tussen SP'er van Dijk & Bontenbal! Martin Bosma onderbreekt!”
 1. Botenbal wat een hypocriete schijnheilige. Waar bemoeit hij zich mee? Gaat hij bepalen hoeveel moties iemand mag indienen? Wat een kwal.

 2. Ik vind de motie's helemaal geen verkeerde. Hij heeft gelijk ook over de energie debatten en motie's.
  Van Dijk is soms een lastig persoon maar ik vind hem vaak toch ook wel scherp en goed met wat hij wil. Ik zou zeggen ga zo door van Dijk👍🏾👍🏾

 3. Hier heeft Bontebal natuurlijk helemaal gelijk. Stuk voor stuk misschien sympathiek klinkende maar tevens totaal onrealistische moties die toch niet worden gesteund door een meerderheid. Dit is inderdaad puur show voor de eigen achterban en niet serieus te nemen. Doen andere partijen overigens net zo goed hoor…

 4. Mn.van dijk, bontebal is lid van het demissionair kabinetkartel, dus exit bontebal die wil gewoon op de oude voet verder.

 5. En demissionair kabinet dat er nu zit doen dingen die niet door de beugel kunnen en de 2e kamer niet eens inlichten

 6. Ben het met z'n alles twee niet met eens…maar die Bontenbal duwt overal tegen aan en haakt alles af…exit…die heeft geen toegevoegde waarde voor de kamer.

 7. Dat ze allemaal deze week nog van hun huisarts te horen mogen krijgen dat ze in de laatste fase van terminale longkanker zitten en doodgaan zoals Eberhard van der Laan… zwarte bolletjes ophoesten en reutelend verzuipen in hun eigen.wondvocht.

 8. Gelooft bontebal t zelf?geen belangrijke beslissingen ? Hihi stilletjes aan gaat alles erdoor gedrukt worden ZONDER goedkeuring van de kamer….

 9. HaHaHa Beste mensen, Knabbel en Babbel in ons theater van de lach “ voor ons aller ongenoegen” Deze lui knagen aan mijn geduldheids klier ( Als ik deze zou hebben natuurlijk) Ondanks het ontbreken van een Cliffhanger weet ik nu al dat er nog veel, heel veel van dit soort geleuter / gepruttel aan zit te komen.

 10. Wanneer worden die kamer lafaards echt eens goed in mekaar getimmerd…???wanneer..wat zijn de Hollanders achterlijk 😅😅😅😅

 11. Bla bla bla, terwijl we vooruit weten dat goede moties toch niet of niet voldoende worden uitgevoerd. De overheid wil meer controle over het volk, maar ze kunnen er beter voor zorgen dat goede moties ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Te beginnen bij het openbaar vervoer, want dat is hier zoals zoveel zaken onverteerbaar en in vergelijking met andere lidstaten te duur. Het is 1 grote mash. Openbaar vervoer is urgent. Er moet zo snel mogelijk een nieuwe, normale regering komen, werk daar eerst maar aan.

 12. Meer over lentekriebels graag! Het lesmateriaal ligt onder copyright bij Rutgers, een Lhbti+ bolwerk wat queer theory promoot. Deze theory pleit dat alle seksuele barrières weg moeten, ook tussen volwassenen en kinderen. Ze horen bij de stroming van social constructivists, die geloven dat geaardheid te vormen is. Lentekriebels is dus ook gender vorming.

 13. Weinig ruzie. Politici vullen hun dagen met insinuaties and slap ge OH voor een riante vergoeding. Niks nieuws onder de zon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *