Geen widgets gevonden in de zijbalk

Flinke ruzie tussen de SGP & DENK over het conflict tussen Israël & Palestina!

26 gedachten over “Flinke ruzie tussen de SGP & DENK over het conflict tussen Israël & Palestina!”
 1. Die van baarle kruipt direkt uit zijn schulp en vat het weer persoonlijk op natuurlijk,,, want zo Is het handelen wat zij alleen maar kunnen met de discriminatie kaart op zak… je wordt er doodmisselijk van en toont maar weer aan dat de pvv of fvd het voor het zeggen moet krijgen want dit wordt van kwaad to erger !

 2. DENK (moslimactivisme) is wel de toekomst. SGP conservatief christelijk (hoogstwaarschijnlijk) niet.
  We kunnen er beter aan wennen!
  Als we moeten vluchten vangt Duitsland ons wel op, als er daar al niet teveel zijn!

 3. Denk denk ff na 50% van de palestijnen (dus zo beetje 1 miljoen ) zijn voor HAMAS. Denkt denk daar wel eens aan. HAMAS wil alle joden en christenen van de aardbodem weg vagen. SGP verdient meer stemmen.

 4. Omroep West: 'Pro-Palestina-demo loopt uit de hand, zwaar vuurwerk naar politie gegooid'

  Nog niet bevestigd

  Beelden, die rondgaan op de sociale media

  Volgens berichten van de regionale omroep Omroep West is een demonstratie in Den Haag "uit de hand gelopen" en hebben demonstranten vuurwerk naar de Nederlandse politie gegooid. De Nederlandse politie heeft deze berichten zojuist bevestigd. Het is nog niet duidelijk waarom de demonstranten in Den Haag bijeen waren gekomen. GeenStijl is op dit moment de gebruikte leuzen aan het analyseren en aan het checken bij onze OSINT-afdeling. Op sociale media worden berichten gedeeld dat de demonstratie mogelijk verband houdt met een vijfde zuil, die aanwezig zou zijn in Nederland, maar ook dat is op dit moment nog niet bevestigd. Mogelijk gaat het om de Franse vertaling van het woord 'zuil', maar dat wordt dan weer tegengesproken door de lokale autoriteiten. Volgens belangengroep 'Vuurwerk Gooien Naar De Politie Is Oké' is de berichtgeving van verschillende Nederlandse media vooringenomen en zijn er 600 doden gevallen bij een aanval van de politie. GeenStijl heeft besloten bovenstaand bericht niet te verwijderen, omdat dat niet strookt met onze journalistieke code. Lees hier meer.

 5. DENK heeft mensen die de Fatwa volgen om ons Christenen en Joden te doden.

  Ook in Nederland. Ik kon zaterdag mijn flat nauwelijks mijn flat uit omdat Palestijnen hier in Eindhoven de straat opgingen en geloof me dat daar mensen tussen zitten die ons ook hier in Eindhoven willen doden.

  Door de Palestijnen ben ik uit voorzorg maar boodschappen gaan bestellen bij Picnic.

  Zelfs het recht naar de Appie te gaan word ons Christen en Joden ontnomen.

  Een Fatwa door Hamas en Hezbollah uitgeroepen is een Islamtisch doodsbevel tegen Christenen en Joden. DENK weet echt niet wat een Fatwa is.

 6. Denk en zeker van Baarle horen niet in de Tweede Kamer van de Staten Generaal van Nederland. Zij hebben totaal niets met Nederland.

 7. Van Baarle gooit er nog een antisemitistische slogan door de 2e kamer. Hij komt alleen op voor de omvolking van Nederland naar een Islamitische Staat.

 8. volgens mij wordt de problemen die we hier in nederland hebben en nog steeds niet zijn opgelost laten we daar is verder over hebben.Dan al dat gezeik wat er zich afspeelt in de hele wereld.
  En die van denk die praat altijd alleen over zijn eigen straatje en niet over nederlands belang.

 9. Die Pallies daar worden onderdrukt door Hamas, niet door Israël.
  DENK is wel degelijk antisemitisch, met het steunen van deze leugens.

 10. Jodenhaat met een reden. Maar er zijn veel onschuldige buitenstaanders en jodeb gedood niet de gene die slecht zijn het zijn altijd de onschuldigen

 11. Het is onzinnig te denken dat Nederland of zelfs de EU dit probleem kunnen oplossen ,en de demonstraties moeten voortaan net als in andere landen verboden worden,er gaat echt heel veel haat vanuit,en dat past niet bij Nederland .

 12. Wanneer je een hond 70 jaar lang mishandeld, dan krijg je een valse hond.
  Amnestie International beschouwt Istael als een apartheids Staat.
  Maar daar hoor je de Gereformeerden niet over 😢😢😢

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *