Geen widgets gevonden in de zijbalk

Joba van den Berg van het CDA moet praten als Brugman om iets wat verschrikkelijk krom is, recht te praten.
Hugo de Jonge moet gered…. dat is CDA doel.

Platte CDA nepotisme, het is 1 grote CDA bende aldus Agema van PVV.

Uit debat van 7 april 2022

Door Ruby Lane

19 gedachten over “Fleur Agema woedend op CDA waar van den Berg tracht Hugo de hand boven het hoofd te houden.”
  1. Wat een snert excuus van v.d.Berg het is het bekende liedje maakt niet uit wat de Jonge heeft gedaan gewoon afdekken zijn handelwijze.

  2. Van der Berg snapt nog steeds niets van kunstmatige inseminatie en alle gruwelijke gevolgen door gynaecologen zoals die in Zwolle, Isala. Ze snapt niet dat 1 snapchat app 1 bericht aan mijoenen tegelijk kan sturen met verschillende afzenders. Maar ze chat met haar cda vriendjes dus ze SNAPT wel. Alleen niet het. Nu gaat oma uitleggen hoe wat. Dit soort oma's lulde ik al onder tafel nadat ik Ivo Opstelten voor 3e keer gepijpt had in 1980, onder tafel overigens.

  3. graag dit soort optredens clusteren en die uitzenden vlak voor de volgende verkiezingen. Én daar mogen ook beelden van die Paulusma van D66 bij.

  4. Eén van de weinige politici die ons landje nog GOED vertegenwoordigen: mevr.Fleur, ook al is het mijn partij niet. Vreselijk dat CDA in deze kwestie.

  5. Het CDA is een zeer onchristelijke maar bovenal een uiterst corrupte en onfatsoenlijke club geworden. Kiezers van dat gepeupel moeten zich doodschamen

  6. Mevrouw AGEMA waarom zakt de P.V.V in de peilingen dat komt door U als zelf de S.P. vind dat U te ver gaat met U opmerkingen dat wil toch wel wat zeggen. Ik heb niets met Mevrouw Brugmans en het C.D.A maar U ging te ver met de uit latingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *