Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ernst Kuipers vertikt het om te reflecteren of om uit te laten zoeken hoe effectief bepaalde maatregelen zijn geweest, omdat het ingewikkeld is.

Dit is echt een schandalige werkwijze, waardoor er niets geleerd wordt en in de toekomst, gewoon ad random en naar believen doorgemodderd kan worden, zonder feitelijke rekenschap te houden met de gigantische schade die de maatregelen op zichzelf hebben toegebracht.
Agema is zichtbaar gefrustreerd door de Minister en zijn halsstarrig weigerachtige houding.

Uit: Goedkeuringswet vijfde verlenging geldingsduur Tijdelijke wet maatregelen covid-19 (TK 36042)
11 april 2022
Vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Vaste commissie voor Binnenlandse Zaken, Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid

12 gedachten over “Fleur Agema wildwoest omdat Kuipers niet wenst uit te zoeken hoe effectief maatregelen zijn geweest.”
  1. Als je maatregelen invoert maar vervolgens niet onderzoekt hoe effectief ze waren wat heb je er dan aan gehad? Wel effe blijven nadenken Kuipers.

  2. "De maatregel is zo effectief als het naleven ervan" als de maatregel werkt dan klopt dat maar als een maatregel weinig tot niks doet dan klopt van dat gezegde niks,hij wil slim klinken maar dat gaat niet op voor mensen die ook nadenken

  3. Nou ja wildwoest.. dat valt ook wel mee zeg! Het is absurd dat de minster de wet wil verlengen op basis van natte vinger werk! Schandalig

  4. Mijn mening ik vind die doodskop enger dan Hugo coke. Deze figurant uit de walking death zou het liefst het hele zooitje weer in een lockdown zetten. Enge man brrrrr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *