Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit vragenuur 15 maart 2022

De vraag van Agema (PVV) aan Minister Ernst Kuipers, waarom er niets gedaan wordt om het aantrekkelijker te maken om in de zorg te werken.

26 gedachten over “Fleur Agema teleurgesteld in Kuipers Als zorgwerker wilde hij meer bedden als minister doet ie niks!”
 1. Gatverdamme zeg.. Met geld smijten zal niet de oplossing zijn? Een stukje druk verlichting lijkt me geen gek idee? 9 van de 10 vrouwen die ik ken werken in de zorg. Waarvan 7 op de 10 een beter inkomen hebben als ik.

 2. we zitten nu 26 maanden met corona. een opleiding intensive care duurt 18maanden. dan zullen er toch zorgmedewerkers afgestudeerd zijn en klaar zijn om aan het werk te gaan. maar dat is dus niet het geval… boas stampen we er wel 7000 van uit de grond.

 3. De manier waarop hij onderuitgezakt op de spreekstoel hangt straalt zoveel arrogantie uit dat ik het stuitend vind. De toon in zijn stem duid almachtigheid aan. Ga eens respectvol rechtop staan snoever. Je kletst uit je nek. Het is zo erg dat je in je eigen leugens geloofd…..antwoord geven op vragen is ook niet aan de orde….

 4. Blablabla weer om de hete brij draaien .walgelijke man .en maar alles af blijven schalen het ene ziekenhuis naar het andere ziekenhuis weg halen .

 5. Hypocriet al dat bedanken en niets te doen aan personeel opleiden en behouden. Veel verpleg is ook weggegaan omdat ze niet willen gevaccineerd worden zoals ik bv

 6. Ik wacht al vanaf sept op een operatie. Het wordt er idd niet beter op. Hoe langer ze wachter hoe meer klachten. En maar bezuinigen en geld naar andere landen. Maar naar de zorg ho maar.

 7. Het is toch dieptriest dat men hier onwaarschijnlijk veel lult terwijl ze werkelijk geen flauw benul heeft hoe het ECHT gaat in de verpleegtehuizen..

 8. Motie van wantrouwen tegen Ernst Kuipers en de hele regering, bla bla bla , Ernst is een even grote psychopaat als Hugo en Mark en kaag en grappig haus en de rest van deze bende in een vuilzakken bij het grof vuil zetten

 9. Hugo de leraartje horen we en zien we amper of niet meer.
  Op vakantie? En nu aandacht voor de verzonnen oorlog er is neemt ie vakantie. En als er Pasen is komt de leraartje weer in beeld. En gaan ze weer regeltjes bedenken😀😀. Zo voorspelbaar

 10. Het komt er weer aan vanuit China! Het is maar dat we het weten. Die gast zit daar niet voor niets 16mil aan Covid gooien ze niet zomaar weg. Poppenkast dat het is!

 11. Zwalkend beleid als een beschonkene. Alles draaien en bekonkelen, om maar niet met de waarheid en de feiten geconfronteerd te worden maar deze te ontwijken. Die veinzende dankbetuigingen aan de zorg hebben we niet nodig. Alleen oprechtheid helpt de zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *