Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat: Hoofdlijnendebat
8 maart 2022

Dit debat ging hoofdzakelijk over VWS.

Interruptie van Paulusma die in wezen tracht het regeringsbeleid te vergoelijken, maar nagenoeg met een kansloze missie bezig is.

De afgelopen twee jaar zijn we van lockdown naar lockdown gevoerd omdat de Nederlandse regering teveel heeft bezuinigd op de zorg.
Nu wil de regering nog meer bezuinigen.

Niet te doen, maar Paulusma doet een vermetele poging recht te praten wat krom is.
Dan ben je alleen bij Fleur Agema niet zo aan het goede adres….

28 gedachten over “Fleur Agema (PVV) veegt de vloer aan met Paulusma van D66 over gezondheidszorg”
  1. En Echt , de patiënten wensen deze voorgestelde zorg niet.
    Ze zijn nu in de stress….alleen dit moet dus.Jammer ,,,zorg luistert echt wel …
    Maar puntensysteem gaat niet werken.

  2. Zusje van Piet Paulusma. Kan beter proberen het weer te voorspellen. Dat zal haar beter afgaan dan dit. Want hier gaat ze af door de zijdeur. Paulusma Drama Queen.

  3. Laten we eerlijk zijn D66 heeft niks met de ouderen. Zij geven er geen ene moer om en dit laat zich zoals Fleur Agema terecht zegt uiten in slecht beleid met hun zogenaamde passende zorg. Mooie woord voor slechte daden.Ik kom uit de zorg en ik weet wat voor nadelige gevolgen dit heeft gehad voor de ouderen. Zo een beleid zou ik niet op mijn geweten willen hebben alleen die besef heeft D66 niet en zullen ze ook nooit hebben. En eigenlijk ook voor heel het kabinet niet.

  4. De Kartel partijen brengen nog steeds niet de zorg op orde, doden kan ze niets schelen,Poetin in Oekraïne is nog menselijker als deze " club", Stem dus nooit meer op deze Kartel partijen!!!🤮🤮🤮

  5. Mevrouw paulusma zegt dat ze uit de zorg komt. Maar mevrouw Paulusma, als u 4 weken in een dwangbuis heeft gezeten, betekend dat niet dat u uit de zorg komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *