Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over: Initiatiefnota van het lid Van den Berg “Cosmetische ingrepen zonder medische noodzaak” (35581)
28 maart 2022
Vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Levendige discussie tussen Agema (PVV) en Van den Berg (CDA) waarbij van alles ter tafel komt.
Leeftijd prostitutie
Cosmetische ingrepen
Borsten als voetballen. (het formaat dan)

20 gedachten over “Fleur Agema en Van den Berg over borsten als voetballen, leeftijd prostitutie & cosmetische ingrepen”
  1. Dit soort nutteloze medische ingrepen gaan ten koste van levensreddende operaties, als ze in de zorg niks te doen hebben, is t geen probleem.

  2. Waar ik mevrouw agema een redelijk argument hoor voeren voor duidelijke regelgeving. Hoor ik de andere mevrouw eigenlijk alleen maar voor meer regels en onduidelijkheid voor de patiënt argumenteren.

  3. Wederom een stukje eigen keuze dat mogelijk wordt weggenomen door de overheid. Standpunt van Agema is volstrekt realistisch.

  4. Gebruik dan met dat plastische chirurgie dan even de foto's van die monsters die dat hebben gedaan en laat mensen beseffen hoe lelijk ze dan worden ipv van mooier.

  5. Van den Berg met haar gruwelijke one liners. Daar zitten we echt op te wachten. Wat is dit voor een rariteitenkabinet.

  6. Politiek en realiteit. Gaat in mijn leven waarschijnlijk nooit verenigd worden. Wij betalen ons scheel aan zorg kosten. Maar psychisch en lichamelijk medische hulp is onbetaalbaar of de wachtlijst te lang. Tenzij je hier niets te zoeken hebt wordt alles voor je betaald. Gaaf land Nederland 🤮

  7. Als dit niet de dood van het CDA is, dan weet ik het niet meer. Van den Berg, ik denk dat de hemel heel ver van haar zal zijn.

  8. Pubers/jongeren zijn principieel onzeker over hun uiterlijk en hebben dus altijd de intrinsieke wil. Als het in "het koppie" zit moet je naar een psycholoog.

  9. Van den berg. Laat je eigen kinderen maar prostitueren, dan praten we verder. Walgelijk mens wie stemd er op deze vijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *