Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #291 van maandag 18 maart is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-18

Afgelopen zondag was de persconferentie van “Nuclear Now” in Tuschinski. Blckbx-hoofdredacteur Flavio Pasquino was erbij en vroeg filmmaker Oliver Stone over de verborgen krachten achter de nucleaire industrie. In blckbx today vertelde Flavio over het gesprek met Oliver Stone en belichtte hij de complexiteit en urgentie van het debat achter nucleaire energie.

Desk: Ronald Meester, Flavio Pasquino en Alexander van Walraven
Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #OliverStone #NuclearNow #Kernenergie

28 gedachten over “Flavio sprak Oliver Stone over onthullende documentaire “Nuclear Now””
 1. Blckbx kan zijn 'energie' beter besteden aan 'vrije energie'. Deze energie beschermt niet onze welvaartsbehoefte, maar ons vermogen tot bewustzijnontwkkeling. Dat laatste is de enige 'energie' op aarde die met recht 'duurzaam' genoemd kan worden.

 2. Wanneer regeringen in deze wereld in staat zijn tot allerlei false flags t.b.v. hun geopolitieke spel, moet je zoiets als kernenergie dan wel willen vraag ik mij af alvorens kernenergie te gaan verheerlijken.

 3. Als je zonnepanelen en een klein molentje hebt en overdag je wasje doet en andere apparatuur oplaadt ben je al grotendeels onafhankelijk van big industrie en overheid …

 4. Was Harrisburg niet al de kentering in US? Waarom kan de olie industrie wel kernenergie "saboteren" maar niet zonne en windenergie?
  Na Harrisburg volgde vervuiling Ierse Zee, Tsjernobyl, Fukushima.
  Stone is een Amerikaan die niet de bedreiging van voedselvoorziening en gezondheid heeft meegemaakt door radioactiviteit door 1 incident Tsjernobyl over enorme afstanden. Dit grote risico is nu nog relatief klein vanwege de nog grote omvang van fossiele energie.
  Fukushima was geen oude techniek en is nog steeds niet onder controle, onlangs is nog duizenden liters aan radioactief afval water geloosd. Indien er 1 weer boem doet in de nabije toekomst zijn al deze fantasieën weer 20 jaar in de koelkast.
  Grappig hoe vele geloven nog blijven hangen aan "technische" oplossingen terwijl voor mij we aan de grenzen van het vooruitgang denken zijn gekomen. Elke oplossing vanuit oud technologisch denken wekt net zoveel problemen op als het opgeloste probleem … Voorbeeld bedrijven controleren op groenheid via ai en digitaal met energie en water slurpende data centra… falen biomassa… grondstoffen voor opslag batterijen….

 5. Sorry Flavio, maar ik ben het, ondanks dat ik hun economische belangen begrijp, met de Rockefellers eens.

  Je moet niet kijken naar het aantal doden bij kernrampen. Je moet kijken naar de impact ALS er iets fout gaat. Die impact is bij een kernreactor enorm. Die zogenaamde "nieuwe" en veilige kernreactoren worden ook een keer oud en moeten ook onderhouden worden.
  Uiteindelijk gaat het altijd een keer ergens fout, want het is mensenwerk.

  Je zegt dat de mens zichzelf overschat als het gaat om zijn invloed op het klimaat, ja, dat denk ik ook, maar jij overschat de mensheid ook als het gaat om zijn gezond verstand.

  Verder lijk je de natuurkunde achter een kernreactor niet te begrijpen. Het IS weldegelijk een afgeremde kernbom. Neutronen worden afgevangen om die explosie te voorkomen. Nodig eens een natuurkundige uit in je programma om dat aan je uit te leggen.

  En tot slot, kijk als tegenhanger van de docu die je hier beschrijft ook eens "into eternity"

 6. Liever 1 kernreactor in mijn achtertuin dan een windmolen, die vrijwel de hele dag staat te brommen, niets aan stroom levert, en die maar liefst 2000 liter gear olie en 500 liter hydraulische olie per jaar verbruikt. Als ik rob jetten hoor kakelen over 'we moeten van de fossiele brandstof af'…toont dát al aan dat die man volledig van het padje is. En al die bangmakerij omtrent kernreactoren is alleen bedoeld om de burger een windmolen en zinloze zonnepanelen door de strot te duwen

 7. Nouja, om eerlijk te zijn vond ik tjernobyl nogal meevallen. Hoezo? Er worden nog steeds rondleidingen gegeven en één van de bewakers zwom altijd in het lekkere warme "nucleaire afvalwater en laten we eerlijk zijn, grote immense monstergroei is daar ook niet waargenomen. Er wonen zelfs nog mensen daar. Tja, hoe valt dat uit te leggen denk ik dan…

 8. Er is vrije energie dat ben jezelf ❤ Maar als er geen natuurlijke chemie is dan zou de wereld veel te gezond worden en bestaat er geen verdien model meer.

 9. Flavio heeft nu ineens ook heel veel verstand van kernenergie…, nee niet dus.
  B.v. jammer, dat hij niet weet, dat bij Fukushima kern-smeltingen hebben plaatsgevonden bij alle 3 de werkende centrales. De deskundigen hebben 24 uur per dag geprobeerd om dat te voorkomen, maar dat is dus gewoon niet gelukt. Vervelend, he, die feiten?

 10. Uraniumvoorraden zijn ook niet onuitputtelijk. Het laaghangende fruit is geplukt en de energiewinst wordt steeds lager. Bovendien staan ze overwegend in ontwikkelde landen en dat is maar beter ook.

 11. klimaatverandering is kul. Het is de oude vertrouwde CO2 nonsense van Al Gore met een nieuw naampje bedekken. Dezelfde mensen die nu zitten te schreeuwen over dat de aarde opwarmt door CO2 ja, dat zijn dezelfde die liepen te schreeuwen dat we allemaal zouden doodvriezen in de jaren 80 door CO2 omdat we toevallig 10 strenge winters achter elkaar hebben gehad. Geeft al aan hoe wankel de onderliggende zogenaamde 'wetenschap' is. Die is er dus niet, maar er zit heel veel geld in het promoten van dit soort kul, vandaar dat je er elke reclame op tv mee wordt doodgegooid.

 12. Flavio, weet je waarom de Verenigde Staten en West- Europa zo op kernenergie gefocust waren in de jaren 50 en 60? Omdat al die landen Plutonium nodig hadden voor de aanmaak van kernbommen, en laat plutonium nu juist het element zijn dat als residu ontstaat bij splijting van Uranium 235, dat de brandstof voor kernsplijting is bij de werking van een kernreactor, die nu nog altijd gebruikt wordt voor het opwekken voor onze elektriciteit. Dus niet uit milieuoverwegingen, maar puur uit militair oogpunt.

 13. Univibes gezien met het interview met de zoon van Oliver Stone hier op youtube over Hollywood enzo? Vind Univibes echt een toevoeging 🙏❤️

 14. Olie en Amerika zal niet lang meer duren. De BRICS landen gaan nu hun olie verrekenen met hun eigen valuta. Dit gaat Amerika de kop kosten. Hierop gaat de dollar onderuit. Olivier Stones gaat gelijk krijgen.

 15. De overheid is BANG om mensen goed te informeren.
  Een voorbeeld is de oorlog in Ukraine.
  Al 14 jaar voordat Rusland Ukraine binnen viel in Ukraine werden in de Donbas en Lugansk 14.000 Russisch bevolkings minderheid/ vermoord die daar woonden: VERMOORD DOOR DE nazis in de UKRAINSE OVERHEID. Omdat ze Russen waren……. Is het vreemd dat Putin zijn Russische bevolking wil beschermen.
  Waarom zijn wij daarover niet geïnformeerd.

 16. zero point gravity energy. Steven Greers. Nassim Haramein. kost bijna niets en totaal milieu vriendelijk. Het bestaat. Maar blijft n taboo.. geen verdienmodel.

 17. Ontzettend goed gesprek! Niets nieuws, maar zo ontzettend belangrijk dat deze kennis "mainstream" wordt. Heel blij met Oliver Stone's "Nuclear Now". Het geeft eens te meer aan dat er vanaf de globale top elite een enorme samenzwering tegen de bevolking plaats vindt. Niet vandaag, niet gisteren, maar al vele 10-tallen jaren. We zitten diep in een moeras en we zijn daar door de globalistische elite in geleid. Terecht "nuclear now", want de CO2 uitstoot stijgt iedere dag, ieder jaar, hetgeen gedeeltelijk toe te schrijven is aan de energie transitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *