Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de today uitzending over dit onderwerp via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-18

Flavio Pasquino was namens blckbx bij de persconferentie van Oliver Stone’s ‘Nuclear Now’. Hij mocht hier een aantal vragen stellen aan de bekende filmregisseur Oliver Stone. Bekijk de persconferentie hier!

Vanaf 24:22 is Flavio Pasquino te horen waar hij zijn vragen stelt aan Oliver Stone.

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#OliverStone #NuclearNow #Kernenergie #Kerncentrale

26 gedachten over “Flavio Pasquino was bij de persconferentie van Oliver Stone's 'Nuclear Now'”
 1. Flavio, goed gedaan! Je stelde goede vragen. Wat sprong je eruit tussen die amateurs. Zou Oliver interesse hebben om door jou geïnterviewd te worden?

 2. Goed dat deze filmmaker de stupiditeit van ons Nederlands overlegstructuur benoemd. Tenenkrommend en zijn irritatie is zo begrijpelijk.

 3. Het argument van Stone dat veilige kernenergie een onmisbare component is in de energievoorziening raakt behoorlijk ondergesneeuwd door z'n ergernis over de vorm van de persconferentie en biden-neske optreden. Voorstanders zullen 't met de film moeten doen hier in nl.

 4. Er zullen nieuwe energie vormen aankomen zoals neutrino energie. De Neutrino Energy Group is een Duits-Amerikaanse onderneming met hoofdkantoor in Berlijn.

  Door het beschikbaar komen van verborgen gehouden technologieën zoals nulpunt energie, vrije energie maar ook allerlei andere energievormen en uitvindingen valt de noodzaak voor vervuilende energievormen weg. Door het terugdringen van chemische en vervuilende methodes kunnen we de natuurlijke balans herstellen en meer positieve, menselijke keuzes gaan maken i.p.v. keuzes die de industrie en hun private eigenaren dienen.

  We kunnen een wereld creëren waarin in basisbehoeften wordt voorzien, want als iedereen gegarandeerd is voorzien van een fatsoenlijke woning, voedzaam eten, gezondheidszorg, een opleiding en transport, dan zullen mensen andere keuzes in het leven gaan maken waarin iedereen floreert in samenwerking met de natuur!

  De klimaatagenda zorgt allesbehalve voor minder schade aan de planeet en de natuur. Voor onze elektrische auto’s en apparaten delven we schaarse grondstoffen. Voor de biomassacentrales kappen we een groot deel van onze bossen. Met de wegwerpmaatschappij vervuilen we de oceanen met plastic. Met chemische vliegtuigsporen vervuilen we de lucht met metaaldeeltjes. Met chemische bestrijdingsmiddelen vergiftigen we onze gewassen en raakt de bodembalans verstoord. 

  Ik hoop dat de focus meer op de nieuwe energievormen komt te liggen zoals o.a. neutrino energie.

 5. De mens zal in harmonie met de natuur en met de natuurwetten moeten gaan leven. Want anders is onze soort gedoemd om te falen. Deze verantwoordelijkheid zou voorop moeten staan!
  En niet more, more, more zoals Oliver Stone propageert.

  Een verantwoorde overdracht aan toekomstige generaties
  en een gezonde sociale samenlevingsstructuur is cruciaal voor de mensheid om te floreren.

 6. Het is jammer dat Oliver Stone niet gewoon een oortelefoontje in doet, zodat hij de vragen goed kan volgen. Het is met een dergelijk belangrijk onderwerp vrij irritant dat hij telkens moet vragen wat de vraag was. Maar wat een vreselijk domme vragen werden er gesteld door de mainstream media, het lijken wel kinderen die er voor het eerst van horen.

 7. Als je journalisten hoort begrijp je wat er mis is met de media en de wereld. Stelletje idioten die ook nog een keer doof zijn.

 8. Can thorium be used in nuclear reactors?

  It is not possible to build a nuclear reactor using Thorium (Thorium-232) alone due to its physics characteristics. Thorium has to be converted to Uranium-233 in a reactor before it can be used as fuel.

 9. Nadat jullie Ab Gietelink voor de bus gooiden met hulp van een kwal van een presentator kijk ik geen blckbx meer. Jullie hebben Ab Gietelink zijn enthousiasme misbruikt om een signaal te sturen in de richting van de msm inzake Poetin standpunten. Gewone msn propaganda. Ook begint blckbx steeds meer een libertarisch loket te worden. Tijdens corona en begin Oekraïne conflict veel aan jullie gehad, maar nu jullie op zoek zijn naar een ander publiek zeg ik "het ga jullie goed".

 10. moet zeggen dat het een zeer arrogante man is die enkel een verdienmodel heeft gevonden met zijn video
  ben na 23 min en daarmee zijn gedrag contineu wel klaar met deze man

  ben zelf al heel mijn leven pro kernenergie /thorium maar voel me totaal niet vertegenwoordigd door deze man die zoveel geld heeft verdiend maar niet geld heeft voor een gehoorapparaat

 11. Wel jammer dat hier nog gesuggereerd wordt dat de mens klimaatverandering kan stoppen door het bouwen van kerncentrales.

 12. ben wel erg op mijn hoede voor deze man met zijn pro climate change angst agenda, hij gaat al helemaal mee met het narratief dat klimaatverandering door de mens komt
  hoor liever judith curry en micheal moore betreffende hun visie aangaande man made climate change agenda en hun oplossing voor de ''problemen'' en natuurlijke weersveranderingen

 13. De zinloosheid van een oude wijze filmmaker die een bewijsbaar lachwekkend achterlijk en krankzinnig volk probeert te onderwijzen. De wereld gaat ten onder aan positieve discrimminatie van domme blondjes.

 14. de eerste vraag is een typische dom linkse vraag van een extreem linkse krant die fout was in de 2de WO ene mevr eline van de volkskrant
  Deze eline heeft deze vraag nooit gesteld over windmolens biomassa en zonnepanelen, windmolens die meer c02 kosten dan dat ze opleveren microplastics over heel het landschap verspreiden omdat de wieken gemaakt zijn van polymeren die niet te recyclen zijn en dan heb ik het nog niet over de honderden liters olie die een windmolen zitten en die steeds vervangen moet worden en niet te vergeten de verf die op een windmolen zit is ook niet biologisch de duizende kilo's staal die men gebruikt voor de windmolen en all het koper dat men moet winnen uit mijnen en het betonblok waar de windmolen op staat en all die vogels die doormidden gehakt worden
  Dan de zonnepanelen ook daar is is genoeg over te zeggen zoals dat de zonnepaneel ook niet recyclebaar is het heel veel energie kost om de silicium platen te maken en het amper zichzelf kan terug verdienen zonder overheids subsidie
  dan de biomassacentrales die meer co2 uitstoot dan gascentrales en de biomassa ervoor zorgt dat er heel veel eco diversteit verdwijnt doordat men complete bossen kapt/uitdunt en dus volgels minder schuilplekkern hebben dan voorheen en dus zullen die vogels en andere dieren verdwijnen of uitsterven

 15. Prachtig dat meneer Stone zegt dat hij domme vragen krijgt. Flavio maakt het gelukkig goed.
  Niet zo'n goede beurt voor NL'se MSM.

 16. Je ziet Oliver opleven als hij de vraag van Flavio krijgt opgediend. Wat een verschil in journalistiek in vergelijking met de schoolkrant vragen van de Volkskrant meisjes 😂.
  BlackBox en Flavio 💯

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *