Geen widgets gevonden in de zijbalk

In de tweede aflevering van ARGOS Medialogica onderzocht het NPO-programma de beeldenstrijd rond het politiegeweld bij coronaprotesten. Flavio Pasquino kwam in deze uitzending ook aan het woord en blikt vandaag terug op deze uitzending.

Bekijk de hele uitzending van maandag 27 juni op onze website:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-27

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

23 gedachten over “Flavio Pasquino: "De uitzending van Argos Medialogica over politiegeweld was ronduit teleurstellend"”
 1. Flavio: waarom liet jij je gebruiken door de NPO? Dacht je werkelijk…, dat ze écht een integere journalistiek hoogwaardige productie zouden gaan maken, over het toenemende politiegeweld? Bij de NPO…? De NPO blinkt vooral uit door het systematisch misleiden van mensen, die ze onder valse voorwendselen naar de TV studio's lokken. Om vervolgens iedereen die niet pro-overheid is, te framen en weg te zetten. Vrijwel géén enkel NPO programma uitgezonderd. Wellicht Tegenlicht van de VPRO; dat is waarschijnlijk het enige onafhankelijke journalistieke platform bij de reguliere / mainstream media. Dit had je kunnen weten?

 2. Flavoio's woorden worden misbruikt. Zijn woorden zijn geknipt, om aan te geven dat er veel filmpjes gemaakt worden van de politie. Het feit dat dat juist veel context geeft over het politie optreden is juist weggelaten.

 3. Ik heb de Argos uitzending bekeken. Het is duidelijk, weer een psyche sturend knip en plak werk media wapen erbij.
  Mainstream moet gewoon genegeerd worden.
  En die “complot denken” “wetenschappers” is natuurlijk ronduit pathetisch. Dat je een kwalificatie hebt in de titel van je wetenschap onderwerp. Gaat natuurlijk nergens over, behalve dan dat het een politiek wapen is, onder het mom van wetenschap.

 4. Idee: Spreek de volgende keer af dat de redactie van Argos (of een ander programma) ook bij jou in de uitzending komt. Voor de rest niets dan complimenten. Vrije pers, broodnodig.

 5. Tsja : de huidige politie wil er natuurlijk alles aan doen om niet voor een substantieel deel over te komen als de Schalkhaarse bos Zwarte tulpen die je wel degelijk binnen hun gelederen vindt als het om mentaliteit gaat

 6. Jammer dat er niet word verteld dat er undercover politie agenten ( gemaskerd en al ) zich tussen de menigte verbergen die de boel opruien . En daardoor de vredige demonstranten in een kwaad daglicht zouden zetten .

 7. Zowel Nils Melzer als Flavio werden in deze kansloze NPO uitzending weggezet als complot gekkies, schandalig! Zelden zo'n integer persoon gezien als Nils: hij sloeg de spijker op de kop…..

 8. Nooit met de Duivel een huwelijk aangaan. De NPO is niet te vertrouwen en misbruiken Flavio. Een goede leer voor de volgende keer ! En wat betreft die opname, je bent gek als je om toestemming vraagt, gewoon uitzenden.

 9. Klinkt misschien vervelend, maar die regisseur is in mijn ogen een slappe kwast zonder ruggengraat. Keep up the good work BLCBX.

 10. Mijn zoon was ooit ADO supporter. De beelden die het NOS journaal uitzond vertelden een ander verhaal dan het verhaal dat ik van mijn zoon hoorde. De ME was er gewoon op uit om die jongens, wat echt geen lieverdjes waren, in elkaar te rammen. De supporters werden daartoe zelfs uitgedaagd. Een vriend van mijn zoon werd 'n keer door een politiehond flink toegetakeld, aangemoedigd door "het baasje", hoog op zijn paard. Het politiegeweld was en is structureel.

 11. Flavio, ik begrijp je verbazing niet, zo naïef kan je toch niet zijn? Tegengeluid is niet gewenst, dus als je je in graag in het hol van de leeuw wil begeven kan je dit soort dingen 100% verwachten.

 12. Het zal ook interessant zijn om te vertellen hoe de zogenaamde "Romeo's" van de Politie werken..Als Burger verkleden, meestal als "Hooligan" om te provoceren in een bepaalde groep. Er gaan natuurlijk over en weer dat het een tacktiek is om de "rotte appels" eruit te vissen, maar de beelden ervan laten toch heel wat anders zien. Juist die "Romeo's" verkleed als
  " Hooligans" komen in de Media te zien als de klassiker Demogangers.

 13. Flavio moet weer leker interviews in de auto gaan doen, nooit vergeten waarmee je groot bent geworden. Spontanere media met meningen van eerlijke strijdvaardige burgers, herkenbaar voor de sheople and wake up call

 14. Wat een misleiders die verdedigers van het politiegeweld. Ze draaien het hele verhaal om en doen aan ontkenningsgedrag. Ik heb er geen goed woord voor over. Waar blijft ons gezond verstand……

 15. Al vind ik het sypathiek wat jullie doen; het gaat niets helpen. Wie het laatste deel van het Woord van God / de Bijbel kent weet dat dit wereldwijde satanistische dictatuur is welke slechts weg zou gaan als de mensen in het Westen terugkeerden naar de God van hun voorvaderen – Jezus Christus – zonder wie er geen Westerse cultuur en vrijheid zou zijn geweest…MAAR JULLIE WILLEN NIET, en daarom zal geen enkel verzet zonder de hulp van God slagen.

 16. groot respect voor Flavio en het team van black box want ze maken vele slapers wakker . en daar draait alles toch om ?? de juiste mensen aan het woord ,opdagen met tegenwoord , is volgens mij de eerste die dit doet? en dat is slim want zo gaan er ook slapers kijken ! ik zie wel wat hij goed doet en verschil weet te maken , ten gunste van het verzet . mijn dank is groot !

 17. Ik denk dat argos het moeilijk heeft hoe ze het willen brengen en ondanks dat het nog redelijk goed is gelukt. Ze hebben min of meer ook gezegd dat er vele videos zijn die tot een totaal beeld lijden. De beelden en framing van flavio zijn een fragment uit zijn carrière met blckbx maar ben er meer blij mee want je moet er toch op bouwen met meer sympatie voor argos. Misschien kunnen ze beelden met jou later nog gebruiken of als een flavio special ! Ik snap dat je meer credits wil maar volgende ronde beter en je kan zelf ook wat zei doen , cheers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *