Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beluister de podcast:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe/70694/22-ferdinand-meeus-laat-je-niet-belazeren-door-groene-extremisten

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

21 gedachten over “Ferdinand Meeus: ‘Laat je niet belazeren door groene extremisten’”
 1. Vernietig de natuur met gehaktmolens en panelen, waar onder een doods landschap ontstaat ….. lekker groen bezig hè!!

 2. 😂😂😂😂😂Daar is ie weer, onze Ferdinand. Ieder jaar zelf de ijsdikte metend op Groenland en raad eens…….Niks aan de hand, publicatie met dezelfde fouten als van collega-wappies. Laat je niks wijs maken door deze charlatan. Even googelen en je komt niet meer bij van het lachen.

 3. Groene extremisten zijn schadelijke trekvogels. In grote zwermen dalen zij neer in dure conferentieoorden als Davos, in privé vliegtuigen of regeringstoestellen. Om te prediken tegen alles wat hun levensstijl onderhoudt.

 4. en ongheoord gebruikt het begrip extremisme?hahahah Ontbreekt duideijk aan zelf analyse van complotten gevaar van buiten af etc etc Ze functioneren op het randje vande wetgeving!!!

 5. Veel vulcanisme zorgt voor extra co2 uitstoot, 100x meer dan de mens produceert en daarom moeten wij extra betalen en extra bossen laten afbranden. Zelfs Greenpeace snapt dat niet en die laat zich door het WEF voor hun karretje spannen

 6. 4% van de natuurlijke uitstoot zou heel veel zijn. Want dit voegen we toe aan de atmosfeer. 4% is echter volledig uit de lucht gegrepen en wat wij toevoegen lijkt volledig te worden omgezet in biomassa
  De aarde wordt groener en vruchtbaarder.

 7. Ik rij al 35 jaar auto . Hoeveel dinosaurussen heb ik nu ongeveer opgereden . Of hoeveel vaten olie komen er uit een dinosaurus. Laat je niet gek maken , de aarde maakt olie .

 8. Alles dient om de mens nog meer te kunnen verdrukken. Stop met werken want met het belastinggeld wat je afdraagt wordt je eigen gevangenis gebouwd door de EU nazi's.

 9. De aarde is al 3000 jaar aan het afkoelen. Het holoceen duurt nu ca 14.000 jaar terwijl een 'normaal' interglaciaal ca 10.000 jaar duurt. Maar gezien de nauwkeurigheid van de metingen is 2000 jaar verschil verwaarloosbaar en onmeetbaar.

 10. Heel blij met ON. En ook met de andere krant en gezond verstand,
  Leendert Herman Wassenaar78 ( niet geprikt met het experimentele “vaccin”)

 11. Laat de natuur zijn gang gaan die regelt het allemaal zelf al miljoenen jaren daar heeft ze de mensheid niet voor nodig. Hoe meer bomen hoe beter het is , de door de mens in stand gehouden natuurgebieden die niet natuurlijk zijn zoals heide en zandverstuivingen in Nederland is niet natuurlijk, alsmje de natuur zijn gang laat gaan word het allemaal bos, en bos heeft stikstofnodig om te groeien, en daarom mee is in 1 keer het gecreëerde stikstofprobleem door de overheid verholpen!

 12. Precies,
  We worden al eeuwen in alle opzichten goed voor de gek gehouden. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *