Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat van 12 mei over uit huis geplaatste kinderen.

Debat tussen Rutte en Lisa Westerveld. Het geduld tegenover Rutte begint links en rechts op te raken.

25 gedachten over “Felle Lisa Westerveld laat zien hoe de falende Rutte ook nog eens verder wil bezuinigen op jeugdzorg”
 1. Allemaal jeugdzorgmedewerkers die zich misdragen en hun macht misbruiken en daar in de breedste zin rijk van worden. En hoe lost je dat probleem volgens deze vrouw op? Door nog meer geld in de jeugdzorg te pompen. Want dan gaan de SKJ geregistreerde medewerkers zich natuurlijk netter gedragen. Wat een gelul.

 2. Jeugdzorg is natuurlijk een volledig fout aangestuurde organisatie die niet in staat is om gedegen onderzoek te doen!! Uithuisplaatsingen zijn de kortste weg de intentie is niet de zorg de intentie is snel “scoren” en nog belangrijker is dat een uithuisplaatsing de kortste weg is………volgende zaak!!

 3. ‘In de schaarste die er is…’ !! Er IS geen schaarste, schaarste wordt gecreëerd!!!!

  Al wat er IS, is OVERVLOED, in alles 💓🙏🏻

  Het gaat ALTIJD om de keuzes.

 4. Nieuwe bestuurscultuur aan mijn hoela!

  Er blijft, is en word stelselmatig grens overschrijdend gedrag vertoont door Hugo de Jonge en Rutte IV!
  De problemen blijven zich opstapelen en worden NIET opgelost!
  Er komen steeds meer en meer misstanden aan het licht!

  Rutte IV blijft bang maken, angst zaaien, tweedeling veroorzaken,Liegen ,bedriegen, wegkijken, wegmoffelen, onder de pet houden, onder de mat schuiven, geen actieve herinneringen, zwart lakken, vriendjes politiek, en doofpot affaires gaan gewoon door!

  Elkaar de hand boven het hoofd blijven houden zodat de boter niet smelt!

  Als je een belastingschuld hebt worden je kinderen uit huis gerukt en door de staat ontvoerd! Maar als je doelbewust 100 miljoen euro belastinggeld verspilt zoals Hugo De Jonge,word je reet gelikt en de politieke handen boven je hoofd gehouden!
  Welkom bij Noord- Korea aan de Noordzee!

  Motie van wantrouwen Rutte IV!
  Motie van wantrouwen Rutte!
  Motie van wantrouwen Hugo de Jonge!
  Motie van wantrouwen Kaag!

 5. Het nieuwe elan "daar ben ik het niet mee eens" 🤔🧐 laten we het rapport uit Leiden erbij pakken en de aanbevelingen overnemen. Deze uitermate kwetsbare doelgroep verdient de beste zorg!! De rekening volgt hoe dan ook in de jaren die volgen.

 6. Het gaat niet goed, het gaat niet goed!!! Wilders zegt dat al meer dan 10 jaar .. VVD is de enige kans op veranderingen.. al de rest spelen al jaren toneel!!! Zo kwaad … Speel niet met onze toekomst en die van onze kinderen !!!

 7. Het kabinet maakt on-menselijke beslissingen. Ten behoeve van een systeem, in toenemende mate ge-automatiseerd, van een vreemd soort 'logica' worden beslissingen gemaakt die niet goed zijn voor mensen en de mens.

  De persoon Mark Rutte zie ik inmiddels niet meer zien als mens. Meer als een soort robot in wiens hoofd hele, hele vreemde dingen gebeuren, onverklaarbaar alsof je in de verkeerde film beland bent.

  Waarin de wet van ijsharde logica heerst (niet regeert, maar heerst) die kan beredeneren, maar niet in kan leven.

  Het vraag de menselijke burgers om los te koppelen van dit systeem, en om mensen die ook in de ban zijn van dit vreemde gedrag erbij te blijven houden in het normale dagelijkse leven en natuur, die buiten de natuur ook onze eigen natuur is.

  Aandacht en energie blijven stoppen in elkaar. Desnoods niet op basis van geld, maar van vertrouwen en bewustzijn, door elkaar onderdak en voedsel te geven, zodat men niet meer afhankelijk is van het geldsysteem.

  Het geldsysteem is een van de belangrijkste illusies om te doorbreken, onwetendheid over dit systeem bepaald voor veel mensen dat zij niet helder op de korrel hebben wat er eigenlijk gebeurd (complete roof van welvaart onder burgers, vernietiging van het ecosysteem waar de mens ook deel vanuit maakt)

  Zoeken naar alternatieven om lokale initiatieven menselijk te houden. Economiestudenten vragen nieuwe modellen te ontwikkelen. Bewuste werknemers van banken vragen om deze uit te voeren.

  De samenleving is veerkrachtiger, het is wel aan haar om te reageren op veranderingen en haar waarde te behouden!

 8. Rutte the nice guy to the rest of the world maar in eigen land bakt hij er niets van. Weg met hem en de rest vd elite.

 9. "Rutte" Er wordt niet gekeken naar het financiele beslag wat dat heeft" Zwak gelul Rutte! Je kunt gewoon de printer aanzetten ennnnnn daar zijn de miljoenen. De (globale) Politiek komt aan het einde, dus pak je fiets en flikker op.

 10. Het hele probleem is dat veel Nederlanders denken dat hij alle problemen oplost niet dus en als hij het wel kan waarom heeft hij dat niet gedaan in een van zijn eerdere kabinetten

 11. Jeugdzorg is zelf een corrupte bende. Als er bij hun wordt aangeklopt om zorg dan krijgen ze het niet. Jeugdzorg is een falend instituut vol omhooggevallen verwende hbo-ertjes die nooit hebben leren werken. Narcistische zakkenvullers zitten daar.

 12. Ongekend welke bubbel zit die man in?
  Is serieus net GTST. Maar hey wij doen het met elkaar en voor het volk 😂😂😂

 13. Don MarKorleone . . .
  NL's grootste staatsvijand sinds 1945.
  Serieleugenaar & hoofd der Nederlandse Roverheid & Politiek Maffia-Kartel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *