Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://ongehoordnederland.tv/2022/05/19/tv-programmas/ongehoord-nieuws-met-geert-dales-wouter-roorda-en-raisa-blommestijn-afl-26/

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

28 gedachten over “Felle discussie Geert Dales en Raisa Blommestijn over veelbesproken uitzending massa-immigratie”
 1. Beste Geert Dales is eigenlijk ook gewoon een linkse communist die anderen de mond wilt snoeren. Hij zegt wel dat "het" gezegd mag worden MAAR dan lok je of nare reacties uit (victim blaming) OF dan moet er wel een overheersend fel tegengeluid aan dat nepnieuws, misinformatie, onzin gegeven worden. Deze beste man bepaald dus voor anderen wat nep en niet wensbaar is en zodra dat soort onzin een podium gegeven wordt dan moet het toch eigenlijk wel direct in de kiem gesmoord worden met een luider geluid.

  Deze best man snapt niet goed wat het betekend dat iemand gewoon moet kunnen uiten zonder dat er linkse communisten het wel willen doven. Hij heeft ook totaal geen antwoord op de vraag die meerdere keren door Raisa (wat een bloed mooie slimme vrouw!) gesteld wordt "wat is er dan feitelijk onjuist aan het benoemen van het beleid van de elite dat er voor zorgt dat de enorme migratie de westerse samenstelling op gigantische schaal veranderd wordt"? Wat een vies naar mannetje vind ik dat. Wel mooi nauurlijk dat deze rotte vis gewoon vrij zijn belachelijk mening mag ventileren. Schande aan de presentatoren dat ze niet duidelijker laten weten dat hij gewoon onzin uitkraamt!

 2. Ik vind het toch wel wat ongemakkelijk als je Ahmed Aarad heet en je zit naast die mevrouw met die Russische naam die het heeft het over omvolking en massa-immigratie. Of zie ik dar verkeerd?

 3. Omvolking is niet theoretisch, ik vraag me echt af of dhr Dales het Marakech migratie pact onder de loep heeft genomen. De VN heeft het nota bene over vervangingsmigratie. Er is zelfs een hele website voor opgetakeld. Er is wel degelijk een beweging gaande die etnische europeanen en westerse beschaving omzeep wil helpen. Van coudenhove-Kalergi tot aan vandaag de dag clubjes als het WEF en open society foundation. Of je het nu hebt over het ondermijnen van de homogeniteit, vervangingsmigratie of omvolking het is niet meer dan semantiek. Deze huidige gang van zaken heeft geen enkele economische of culturele meerwaarde en dan blijft er maar één ander motief over en dat is destructie. Omvolking is een meetbare realiteit, niet een "complottheorie".

 4. Ongehoord Nederland is fake news!!! Iedereen die tegen de mainstreammedia is vergeet dat ook ongehoord nieuws van de NPO is😅 ironisch

 5. Hé vriend whats upppie werken moeten we allemaal VVD dictatuur zekersz wéér genoeg is genoeg. Wát bedoeld je nepnieuws wát dé coalitie DDR

 6. Dales brengt echt geen enkel argument naar voren om zijn mening te verdedigen. Het blijft zoals wel vaker bij emotioneel geblaat aan de linkerkant van het politiek spectrum. Het enige wat nog ontbreekt is een persoonlijke aanval op bijvoorbeeld Raisa. Ik kijk liever naar de keiharde cijfers dan wat emotioneel geblaat.

 7. Jaa je moet het vooral de kop in drukken, de mond snoeren, geen kans geven. Dit is precies de middenlinkse linkse werkwijze om elk tegengeluid niet te laten horen.

 8. Wat me trouwens ook opvalt zijn de volstrekt hypocriete bewoordingen die Blommestijn kiest:
  "Wat het punt is is dat er terechte kritiek op massaimmigratie wordt gegeven, alleen wordt dat IN VERBAND GEBRACHT met allerlei complottheorieen of zaken die daar niks mee te maken hebben".
  Mag ik even kotsen over zoveel slinkse hypocrisie? Dat in verband brengen met complottheorieen, dat doen jullie ZELF. Nu doe je het voorkomen alsof jullie enkel en alleen maar zinnige kritiek leveren, en dat het de anderen zijn die daar onnozele complottheorieen aan koppelen. Maar daar zijn jullie helemaal ZELF voor verantwoordelijk. Jullie geven zelf De Winter een podium om "omvolkings"flauwekul te spuien, zonder dat je dat weerspreekt of daar ook maar een kritische vraag over stelt. Een fatsoenlijk journalist had dan gezegd "oh ja meneer de Winter, waar blijkt dat dan uit, zijn er stukken die aantonen dat dat bewust beleidsdoel is?" Maar niets van dat alles, en dat weet je ook, want het is de doelbewuste strategie van Ongehoord: gasten de flauwekul laten spuien, het niet weerspreken, en dan hopen dat je achteraf er mee wegkomt door te zeggen "ja maar het was de gast die dat zei". Hetzelfde doe je ook continu met het corona-dossier, en met de discussie over klimaat. Jullie zelf zijn een van DE belangrijkste actoren die continu complottheorieen er ingooien.
  En dan nu een potje net doen alsof je er ook niks aan kan doen dat je continu in verband wordt gebracht met complotflauwekul? Bijzonder hypocriet, dit.

 9. Dales is van mening dat het bij goede journalistiek hoort om bevindingen en meningen die hem en een bepaalde club niet aanstaat de kop in te drukken?! Dus zo werkt dat? Nog even meneertje Sales en die houding komt JE duur te staan. En nee, ik spreek je niet aan met u. Dat ben je niet waard.

 10. Je mag er een ander woord voor zoeken maar ooit
  gaat het gewoon gebeuren, om-volking.
  Hoe meer mensen Europa binnen komen hoe harder het gaat.
  Gewoon biologie.
  En dat kun je erg vinden of niet.

 11. Geert Dales
  Wat zeg je over onze Pinokkio de liegende Minister President aftreden eisen toch
  beste man Eerlijkheid duurt het langst
  Een onheimlich gevoel verspreid deze uitzending

 12. Onzin meneer Dales? tjonge dat is een sterk argument.

  omdat JIJ het weigert te geloven maakt de REALITEIT geen onzin.

 13. Heb persoonlijk geen goede ervaring met de heer Dales.
  Ik wees op de gevaren van B12 tekort door O.a. Maagzuurremmers.
  Werd zo weggezet als hype. Mijn vrouw is er zeer zwaar invalide doorgevoerden.
  Mijn waarschuwingen ook naar de 2e kamer werden genegeerd.
  De verzwakte hoogbejaarden op de IC’s zijn er mee “beschermd”
  De gevolgen lijken me bekend. Ondermijning immuunsysteem, ( ernstige aantasting darmflora , onderzoek UMCGRONINGEN!

 14. En tegelijkertijd de door mensen veroorzaakte klimaatverandering ontkennen die in de toekomst voor onvoorstelbare massa migratie gaat zorgen en we terug zullen denken aan deze tijd als de goeie ouwe tijd.

 15. Tijdens corona mochten er geen tegen geluiden laat staan deskundigen die een andere mening verkondigden bij npo 1 2 en3 opdraven nu moet ongehoord wel een tegengeluid tegen het zogenaamd gelul of desinformatie van de Winter volgens Dales geven.

 16. Aan Raiso, 100% steun van leendert Herman Wassenaar78 ongevaccineerd! Mantelzorger door de farmaffia en een falende overheid, misleid door de Farmaffia lobbyisten.

 17. Geert Dales VVD mannetje
  Wij hebben nog steeds vrijheid van meningsuiting
  Beste man
  U bezwaar geeft aan dat u buiten te werkelijk staat
  De Winter Baudet top heren
  Geert Dales heel eng mannetje weg ermee

 18. Dales ben eens concreet….je praat veel…zegt niks…dus geen toegevoegde waarde meer. Altijd het woord complotten gebruiken en dan niet concreet zijn….🤮🤡

 19. Mensen hebben zelf de verantwoordelijkheid om te kiezen wat ze geloven.
  Iedereen die wat te zeggen heeft zou een podium moeten kunnen krijgen.
  Anders word het al snel als de NOS, dat alles wat tegen de mainstream ingaat als misinformatie word gezien…

 20. Welkom bij links.
  Je mag blijkbaar geen eigen mening hebben.
  Maar het is wel waar.
  Hoeveel niet Nederlandse mensen wonen in Nederland nu dan zijn er miljoenen nu.
  Bijna in elk lid van Europa.

 21. De elite wil een robot van de mens maken. Transhumanisme noemen ze dat. Dat is een satanistische agenda.
  Een robot kan niet naar de hemel.
  De enige uitweg is Jezus.

 22. Die Geert Dales…..is dat nu echt een "downer" of heeft hij alleen de gelaatskenmerken ervan ? Afgaande op zijn opmerkingen zou ik met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk kunnen beweren dat hij een chromosoom mist……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *