Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele en extra lange uitzending terug in twee delen.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-2/ongehoord-nieuws_155

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3/ongehoord-nieuws_153

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

20 gedachten over “Fel debat tussen Pepijn van Houwelingen (FVD) en Bart Kemp over de boerenplannen Omtzigt (NSC)”
 1. Bart ja Bart probeert alles te verzachten en gelooft de regering , dus geen partij om op te komen voor de boeren. gewoon terug langs AF zoals het was , was goed vergeet de plannen van een SMART CITY want daar draait alles om beste Bart.

 2. Als lieden als Bart Kemp in Omtzigt de Messias blijven zien, weet je zeker dat het binnen de kortste keren afgelopen is met de boerenbedrijven in Nederland.

 3. Stem FVD, zo simpel, maar laat ook weten dat je er op hebt gestemd!! Omtzigt is CDA, BBB is CDA, dus als je daar op stemt stem je op het CDA!!

 4. Omtzigt is vooral bekend geworden door de toeslagenaffaire.Oftewel mensen te helpen die gratis hun kind dachten te dumpen bij een opvang zodat zijzelf tijd overhielden om andere dingen te doen.In de echte wereld moet er gewoon geld verdiend worden.Dit lukt het MKB (niet alleen boeren) steeds minder tot helemaal niet.Het roer moet 180 graden om anders zal de wal het schip keren.Gezien de peilingen gaat omtzigt de richting van de nieuwe coalitie bepalen.Ik zie het somber in.

 5. FVD heeft een oprechte en eigen agenda. De overheid en het koningshuis niet. Zij zijn intens corrupt. Als dit niet veranderd zal dit zeer waarschijnlijk uitmonden in een burgeroorlog tegen de corrupte macht

 6. ik vind het geweldig zo iets.. de ene na de ander pleurt er een idee uit en slaat nog kant nog wal.
  mooiste is.. hoe meer shit er gelult is/ word hoe minder zetels er over blijven kijk maar in de pijling.. alles wat onzin uitkraam, zakt als een baksteen.
  dat doet me echt goed !

 7. Wat is het tegenwoordig allemaal op TikTok en YouTube Instagram dat je allemaal van die slissende mensen ziet ook in het nieuws en we zijn in Nederland toch niet in Spanje

 8. Leve mijnheer van Houwelingen de enige die met beide benen op de grond staat en weet voor 100% wat er speelt. De overige zijn domkoppen idioten luister alleen naar de FVD als we de boeren en visserij willen behouden.

 9. De boeren zitten op goud. Over 10 jaar is alle grond van de elites: dan hebben ze accounting offset van koolstof door de fotosynthese en volledige controle over de voedselvoorziening. Het is 1 grote wealth-transfer. Lees het stuk van Andrew Ward: “Confusopoly to Shoplifting”. Daar wordt het tot in detail uitgelegd waarom het land geconfisqueerd wordt. SDG’s is een totale roofmoord op gewone burgers. Verschrikkelijk hoe dom het electoraat nog steeds lijkt te zijn. Slaven van het systeem, afhankelijk en gedegenereerd slepen ze zich van flexplek naar albert heijn en dolen ze ‘s avonds nog wat op netflix rond om zichzelf in bed zonder enige zingeving in slaap te swipen. De Westerse beschaving is gewoon af, het einde van een rijk speelt zich voor je neus af

 10. ‘De agenda van het WEF wordt er met Pietertje Omtzigt gewoon doorheen gedrukt’
  Een stem op NSC is een stem op communisme. Dat zegt voorman van Farmers Defence Force Mark van den Oever in een vlog over de nieuwe partij van Pieter Omtzigt.

 11. Stem BVNL als je een realistische centrumrechtse partij wilt die opkomt voor de boeren.
  Bart heeft gelijk over FVD. Van nette centrumrechtse partij naar complotdenkerspartij. Had goud in handen. En ja, NSC wordt waarschijnlijk te grootste en de partijen rechts van het midden (JA21, BVNL, PVV, SGP, FVD) zijn samen veel kleiner dan links (NSC, SP, GL, PvdA, D66, CU, CDA, VVD, PvdD, Bij1, Denk). BBB staat precies in het midden en is niet links of rechts.
  Dus het is goed dat er vanuit de boeren goed contact is met NSC om beleid af te kunnen zwakken mbt verkleinen veestapel.

 12. The game is rigged er gaat niks veranderen wat er ook gestemd gaat worden behalve bepaalde uitzonderingen bvnl en fvd . Omtzigt en bbb zet gewoon destructief beleid rutten voort. We leven in een schijndemocratie en de meeste zien het niet . Steeds meer gelukkig wel . Degene die het wel zien geef je mening bij vrienden familie enz. De politiek gaat het niet doen , de overheid niet. Het moet van jezelf komen en je mening gewoon geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *