Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/fabels

“Feiten, fabels & Nieuwsuur”. Over hoe een “Corona-fabel” een feit werd…

14 september kwam BLCKBX met een uitzending waarin we feilloos blootlegden hoe Nieuwsuur, samen met een huisarts in Kerkrade een verhaal ensceneerden rondom een coronadode van 39 jaar, die nog geleefd zou hebben als ze was gevaccineerd. Afgezien van merkwaardige claim van de arts bleek ook de lezing van de doodsoorzaak niet te kloppen. De huisarts beweerde op tv dat de vrouw AAN corona was overleden terwijl de GGD in een persverklaring sprak van een “mogelijke corona-gerelateerd thuisoverlijden”.

Deel 2

Wij hebben jullie beloofd nader onderzoek te doen en we hebben een smoking gun gevonden. We spraken de persoon die de 39 jarige vrouw dood vond op bed en de ambulance-arts heeft horen verklaren wat de werkelijke doodsoorzaak was. We spraken een forensisch arts, een patholoog maar voor dat we verder gaan eerst even een korte update…

Hoe het allemaal begon

1 september jl. zond Nieuwsuur een reportage uit over de arbeiderswijk Heilust in Kerkrade waar de vaccinatiegraad zorgelijk laag zou zijn. Zo laag dat een 39 jarige ongevaccineerde patiënt aan corona zou zijn overleden.

Slecht acteerwerk

Na een eerder verschenen artikel op 26 augustus – waar de merkwaardige beweringen van huisarts Donna Lenders al waren opgetekend – ontstond er veel commotie. Zo was overduidelijk te zien dat de computer van de huisarts uit stond en was het moeilijk te geloven dat er niet geacteerd werd. En warempel… op 2 september kwam Nieuwsuur met een schriftelijk statement dat de opnames – waarbij de huisarts de GGD belt om de melding van de corona-dode te rapporteren – in scene was gezet;

“Om privacyredenen (zo werd de naam van de overledene genoemd) is een kort stukje opnieuw opgenomen zonder dat de naam genoemd is. Voor de volledigheid hadden we dit moeten vermelden” aldus Nieuwsuur.

Piepen

En dat is opmerkelijk want een naam kun je simpel wegpiepen in de montage, dat weet iedere verslaggever dus dat is geen reden om het opnieuw op te nemen maar er gebeurden meer vreemde dingen in deze reportage.

Ze had nog kunnen leven

Huisarts Donna Lenders beweerde dat als de patiënt zich wel had laten vaccineren, ze nu nog had geleefd. “Nogal een stevige claim voor een arts die beter moet weten want dat een vaccin mogelijk bijdraagt aan een milder ziekteverloop is nog denkbaar. Maar om stellig te beweren dat de persoon met een vaccin niet was overleden is wetenschappelijk maar ook moreel niet in de haak”, opent programmamaker Flavio Pasquino de uitzending. Onderzoeksjournaliste Annelies Strikkers sloeg aan op de ongeloofwaardige berichten en ging op onderzoek uit. Ze is al maanden actief op Twitter en ze bracht deze cases onder de aandacht van onze redactie.

Bekijk de eerdere uitzending hieronder:

https://www.blckbx.tv/videos/nieuwsuur

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

26 gedachten over ““Feiten, fabels & Nieuwsuur”. Over hoe een “Corona-fabel” een feit werd…”
 1. Nieuwsuur "waarheid" maar feitelijk leugen omdat ze zo goed kunnen liegen net echt lijkt. Probeer informatie zoeken. Neus echt langer dan je denkt. Maar overheid wil de waarheid niet zeggen. Mensen dom houden.

 2. Grappig dat men hedendaags denkt dat men zn eigen dood bepaald , verkeerde tijd/verkeerde plek, te jong om dood te gaan…als dan was …geluk bij een ongeluk….stop it… Uhmmm: HOUSTON, iedereen word geboren met een houdbaarheidsdatum..

 3. Man man man!

  Kijk die staatsgekkies zelfs huisartsen die acteren om een prik te kunnen zetten.. 😂🤣

  Wat een duivels dilemma.

 4. Corona bestaat dat kan men niet ontkennen.dat er misbruik van gemaakt wordt om bepaalde zaken! Totaal controle erdoor te duwen? Dat men zo met corona bezig is? DAT MEN IN ACHTERKAMERTJE WETTEN SNEL ERDOOR HEEN DUWT?

 5. OPVALLEND IS DAT ER IEDERE KEER DE NADRUK OP NIET GEVACCINEERD IS.DAN OOK BENOEMEN DAT ONGEVACCINEERDEN IEDERE KEER EEN TEST DOEN ALS ZE AL NA EEN RESTAURANT GAAN ETC TERWIJL DE GEVACCINEERDEN OOK POSITIEF KUNNEN ZIJN?ZE NIET ZIEK ZIJN MAAR WEL ANDERE GEVACCINEERDE ONGEVACCINEERDEN KUNNEN BESMETTEN.DUS BESTE IS TESTEN AFSTAND MONDMASKER.ZOLAND DE MENS BLIJFT RONDVLIEGEN? DE GEVACCINEERDEN ZONDER TEST IN VLIEGTUIG KUNNEN ZE COVID DELTA MEE NEMEN.

 6. Er is sprake van een misdaad die ons voorstellingsvermogen te boven gaat, en die wordt begaan door daders die voor het merendeel niet weten, en vooral niet willen weten, wat ze doen. Het injectie-evangelie prevaleert en de tijden van de ketterij met bijbehorende volksgerichten keren langzamerhand terug.

 7. Deze mevrouw moet vervolgd worden,dat deze huisarts hier zich voor leent. Zoek een andere huisarts mensen,dit is een bedriegster die waarschijnlijk haar zakken heeft gevuld

 8. De propaganda van de media draait weer op volle toeren overal weer paniekverhalen dat het weer stijgt volle ic's en ga zo maar door binnenkort weer alles dicht en iedereen nog een prik wat een circus dat corona.

 9. Pure manipulatie van de staats-tv NPO, wanneer gaan mensen dit nu eindelijk zien? het is allemaal zo doorzichtig als de pest, totale waanzin wat hier gebeurd in bananenrepubliek Nederland.

 10. Ik vraag me eigenlijk af hoe Journalistiek Nederland zo'n uitzending als dit beoordeelt. Je kunt toch niet met droge ogen beweren dat het item van Nieuwsuur van hoog niveau was.

  Het interview van Blckbx legt een pijnlijke zenuw bloot; Nieuwsuur is niet objectief. Het waait met de RIVM/Demissionair kabinet mee. Onafhankelijk en objectieve journalistiek lijkt van vroege tijden.

  Waarom durven de gelouterde journalisten zich niet kritisch op te stellen rondom die hele Corona hysterie? Zijn ze soms hun ballen verloren? Of dienen ze andere belangen?

  Vragen, allemaal vragen ……

 11. Dit is wat je krijgt wanneer je jaren een instituut NIET zelfstandig laat nadenken. Jaren worden er voorgedrukte modellen verzonden die zij mogen presenteren. Verzonden vanuit de USA, zie meerdere MSM stations waar zij staan gelokaliseerd. Het is een eng beperkt onderontwikkeld patroon geworden. Dmv eigen welvaart bagatelliseert men hen eigen beperkingen.

 12. Wat een zwetser – deze presentator van blckbxtv. Hij zegt, "Even een 'disclaimer' – deze vrouw was niet terminaal". Meneer weet blijkbaar niet wat een disclaimer is. Hier is geen sprake van een disclaimer, maar een rectificatie en het toegeven van een ongelofelijke blunder waardoor het hele verhaal van blckbx als een kaartenhuis ineen stort. Het is namelijk een feit dat er honderdduizenden mensen zijn met onderliggend lijden, maar ook dat die in normale omstandigheden nog heel wat jaartjes meekunnen. Vanwege covid-19 is dit voor vele duizenden mensen niet het geval – covid is dan net het zetje waardoor zij overlijden. De doodsoorzaak is in die gevallen dus inderdaad covid-19, of in de volksmond corona.
  Flavio kan dan wel een net jasje aantrekken, maar hij is en blijft een boer. Een boer die het heeft over 'het' GGD.

 13. Aangifte doen tegen nieuwsuur lijkt mij in dit geval niet meer als normaal. Helemaal nu er een wetsvoorstel is ingediend tegen desinformatie verspreiding Een mooi geval van verbeter de wereld begin bij je zelf voor onze demissionaire regering

 14. altijd goed om landverraders te ontmaskeren. helaas heeft de bevolking nog meer vernedering en vernieling nodig we waren ooit een gaaf land Hahah.

 15. 2 verzoekjes:
  – ga aub zo snel mogelijk op TV
  – maak een uitzending met Tom de Veer, ontwikkelingswerker, over oplossing voor immigratiecrisis (zie podcast met Wierd Duk)

 16. Die huisarts is gelinkt aan het UMC Maastricht. Toevallig, hè? En deze huisarts komt precies in de tijd dat er een item naar buiten komt over de lage vaccinatiegraad van kerkrade met een coronapatiënt op de proppen die dood ging aan corona. Toevallig, hè? En als er dan nu met die hoernalist van Nieuwsuur gebeld wordt prijst hij haar even de hemel in en zegt dat het hem spijt dat het item zo neer gezet is. Niet omdat het vol met bullshit zit, maar omdat deze huisarts er zo slecht vanaf komt. toevallig, hè? En dan doet hij er nog even een schepje bovenop door te zeggen, iets wat hij helemaal niet kan beoordelen, dat het een fantastische huisarts is. Toevallig, hè?

  Als je eenmaal de bullshit detector gevonden hebt ga je het instinctief allemaal zien. Elk nieuwsitem, elke advertentie, het beleid, zelfs je omgeving ga je anders interpreteren. En dan kom je er al snel achter dat je in één grote leugen leeft. En dat maakt het er niet leuker op helaas. Maar het is nodig! Hier moeten we doorheen om het systeem omver te werpen!

 17. De epidemie is blijkbaar ZO erg, dat ze het overlijden van een weerloos persoon moeten verdraaien om aan hun nieuwsitems te komen. Lieve mensen, bij een echte epidemie, kun je de lijken van de straat rapen, maar deze journalisten hebben blijkbaar de allergrootste moeite om te rapporteren over de ernst van deze epidemie, en dus de werkelijkheid. Ofwel, ze creeeren hun eigen werkelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *