Geen widgets gevonden in de zijbalk

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Ongehoord Nederland

21 gedachten over “Farmers Defence Force sluit zich aan bij BVNL: 'Ontevreden VVD'er krijgt nu super alternatief'”
  1. Hij denkt dat BBB iets te veel meebeweegt. Nou schrap dat iets maar gewoon. Caroline volgt gewoon braaf de globalistische koers tegen burgers en tegen het MKB.

  2. We hebben geen behoefte aan fantasiën van mafkezen die in wereld wonen die niet bestaat, er meot een ander geluid komen.
    De aarde is echt geen kleine balletje waar wij de kracht of middelen voor hebben om iets aan te passen aan het weer.

  3. Volgens mij toch de verkeerde partij. FvD is de enige partij die altijd al heeft gestreden tegen die achterlijke klimaatterroristen, CO2 waanzin, stikstof leugens en opkomen voor de boeren.

  4. Als onze boeren nog steeds in dat stikstofuitstoot geloven dat zij de grootste vervuilers zijn dan ben je al niet goed bezig. Jullie zijn helemaal niet de grootste vervuilers of het probleem, het grootste probleem is die politiek waar wij de gewone burgers ons scheel aan betalen. Degene die de touwtjes in handen heeft en dus de regie heeft zorgt alleen maar voor de problemen. Als je de geschiedenis goed had gelezen dan heb je daar ook al kunnen uithalen dat degene wat macht heeft altijd al de veroorzakers zijn van al die ellende en verderf. Overal in de wereld zijn zij het die steeds weer problemen creëren i.p.v. ze op te lossen. Hoe meer problemen des te meer zij daaraan verdienen door zoals je nu wel kunt zien om daar regels en wetten voor te bedenken zodat daar een boete aan vast kunnen koppelen waar ze staatskas mee kunnen vullen. Het gaat ze om hun eigenbelangen en bang dat die ego van ze wordt gekrenkt als het niet zo gaat wat zij willen wat ze met een andere regerende leiders hebben afgesproken en dan word dat uitgevochten met een oorlog omdat ze hun zin willen doordrijven en bang zijn dus dat hun ego word aangetast staan daarbij nooit stil bij al die slachtoffers die zo'n oorlog teweeg brengt dat interesseert ze geen ene moer. Geloof dat maar heel weinig mensen zijn die ook maar iets van die hele geschiedenis heeft geleerd en daar wat heeft uitgehaald. Er is één ding wat ik met 100% zekerheid weet en dat is dat er nooit maar dan ook nooit vrede op deze mooie planeet zal gaan komen door al die verdelingen onder de gewone mensen en een hoop egoïsme onder de mensen.

  5. Goed idee van FDF, maar ze hebben feitelijk hun eerste kansen al gemist. Kansen die zichtbaar vruchten zouden hebben afgeworpen. Ze hadden bij Forum voor Democratie moeten blijven en in maart op hen moeten stemmen. Doordat niet te doen hebben ze zich weer een loer laten draaien. Want BBB is uitstel van executie. Ik had vlak voor de verkiezingen van maart 2023 nooit gedacht dat zij daar met hun boerenverstand zou intrappen.

  6. Zo jammer dat de boeren vertrouwen hebben in de BBB. Helaas zullen ze straks de klap krijgen.BBB is Monsanto en is net zo corrupt en verrot als het huidige tuig wat in Den Haag zit.

  7. Nou bvnl 🤔 oud vvd waarom komt het toch iedere keer terug he om vervolgens samen verder te gaan 🤔 geeft mij vraag tekens maar goed ik steun de boer altijd een partij is wat anders dat is politiek 👋

  8. Zelfs Boerenpartijen versplinteren al. Totdat ze te klein zijn en weer gaan fuseren. Kijk naar GL en PvdA. Zie het nut er dus niet van in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *