Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dit is een fragment uit BREEKT met presentator Iwan Verrips en panelleden Carline van Breugel, politiek adviseur van de AOb en Elisa Weehuizen, voorzitter van de LSVb. Verder te gast is Han Dolman, directeur van het NIOS. Er wordt gesproken over het Breekijzer: โ€˜De gevolgen van klimaatverandering zijn angstaanjagend.โ€™ Check bnr.nl/breekt voor de hele uitzending!

Thumbnail: ANP

Heb je meer BNR in je leven nodig? Check dan ook onze podcasts en artikelen: https://www.bnr.nl/

Volg ons ook op andere social media:
Instagram: https://www.instagram.com/bnrnieuwsradio/
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZML5nvq2A/
Twitter: https://twitter.com/BNR
Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bnr-nieuwsradio

Download de BNR-app: https://www.bnr.nl/app

13 gedachten over “Extreem weer teistert de wereld: 'De gevolgen van klimaatverandering zijn angstaanjagend'”
 1. Top drukte op auto snelwegen wegens vakantie in het buitenland en in het binnenland top drukte op SCHIPHOL zowel vliegtuigen als zowel het verkeer er heen zie ook teletekst pagina's…zij er iemand nog iets over het klimaat ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜Šfijne vakantie avond …….nog.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜…

 2. Ik voel klimaat lockdowns aankomen !!!!!!!!!
  BNR zet daar nu eens iemand neer die vind dat het wel mee valt en laat ze dan een discussie voeren op feiten.

 3. Je kunt niet straffeloos de atmosfeer samenstelling veranderen .
  Bij natuurlijke vervuiling door Super vulkanen en grote meteorieten ging het ook steeds mis
  De versnelling komt omdat 30 jaar geleden alleen het westen rijk was en veel vervuilde dit is nu wereldwijd

 4. Onze weerdeskundige (toppertjes) krijgen het niet voor elkaar om het weer voor drie te goed te voorspellen maar ze weten wel dat over tig jaar de aarde opwarmt ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 5. 15 Want ziet, de HEERE zal met vuur komen, en Zijn wagenen als een wervelwind; om met grimmigheid Zijn toorn hiertoe te wenden, en Zijn schelding met vuurvlammen.

  16 Want met vuur, en met Zijn zwaard zal de HEERE in het recht treden met alle vlees; en de verslagenen des HEEREN zullen vermenigvuldigd zijn.

  17 Die zichzelven heiligen, en zichzelven reinigen in de hoven, achter een in het midden derzelve, die zwijnenvlees eten, en verfoeisel, en muizen; te zamen zullen zij verteerd worden, spreekt de HEERE.

  18 Hun werken en hun gedachten! Het komt, dat Ik vergaderen zal alle heidenen en tongen, en zij zullen komen, en zij zullen Mijn heerlijkheid zien.

  19 En Ik zal een teken aan hen zetten, en uit hen, die het ontkomen zullen zijn, zal Ik zenden tot de heidenen naar Tarsis, Pul, en Lud, de boogschutters, naar Tubal en Javan, tot de ver gelegen eilanden, die Mijn gerucht niet gehoord, noch Mijn heerlijkheid gezien hebben; en zij zullen Mijn heerlijkheid onder de heidenen verkondigen.

  20 En zij zullen al uw broeders uit alle heidenen den HEERE ten spijsoffer brengen, op paarden, en op wagenen, en op rosbaren, en op muildieren, en op snelle lopers, naar Mijn heiligen berg toe, naar Jeruzalem, zegt de HEERE, gelijk als de kinderen Israรซls het spijsoffer in een rein vat brengen ten huize des HEEREN.

  21 En ook zal Ik uit dezelve enigen tot priesters en tot Levieten nemen, zegt de HEERE.

  22 Want gelijk als die nieuwe hemel en die nieuwe aarde, die Ik maken zal, voor Mijn aangezicht zullen staan, spreekt de HEERE, alzo zal ook ulieder zaad en ulieder naam staan.

  23 En het zal geschieden, dat van de ene nieuwe maan tot de andere, en van den enen sabbat tot den anderen, alle vlees komen zal om aan te bidden voor Mijn aangezicht, zegt de HEERE.

  24 En zij zullen henen uitgaan, en zij zullen de dode lichamen der lieden zien, die tegen Mij overtreden hebben; want hun worm zal niet sterven, en hun vuur zal niet uitgeblust worden, en zij zullen allen vlees een afgrijzing wezen.

 6. Whahahaha. De meetwijze is veranderd. I.p.v. 2 meter of meer boven de grond, naar vlak boven de grond. Daar is het altijd warmer. De Franse tv is onlangs ook betrapt op een verschil van 10 graden. Ze schreven 42 gr. en de foto zei 32 gr.

  P.s. Bosbranden ontstaan niet uit zichzelf ook niet door hitte. Alleen door aansteken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *