Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/28-09-2023/VPWON_1346908

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

ON! Ongehoord Nederland

24 gedachten over “Exploitatie van kinderen nog steeds wereldwijd probleem. ON! was bij NL première 'Sound of Freedom'”
 1. Kinderhandel ook voor Satanisch Ritueel Kindermisbruik – wel even noemen. Als je alleen kinderhandel zegt, lijkt t wel illegale commerciele adoptie.

 2. De sound of freedom is een omstreden film. Niet alleen het onderwerp. De hoofdpersoon is een qnon aanhanger, amerika is de grootste markt op het gebied van kinderhandel. Daarna komt Zuid Amerika die Azie…en andere landen. In Amerika zijn er verhalen dat de film uitviel halverwege, dat bij de premiere op sommige momenten veel gesproken werd en mensen zich herkende echter er zijn meer plekken zoals in de film. De oprichter heeft met Donald Trump gesproken en dat wordt toch ook gezien als je betrekt een donald trump een pleger bij de film. De acteur die in de film speelt probeerd dit al jaren kenbaar te maken in hollywood en vandaar dat hij zo genegeerd werd in Hollywood. Iedereen die dit aansnijdt met de beste bedoeling wordt het heel moeilijk gemaakt.

 3. Het idee dat er mensen voor geld en macht ook maar IETS met kinderen doen is niet te bevatten..enkel al dat Greta Thunberg verhaal, dat die ENGERDS een kind gebruikt hebben voor hun waanzinnige climate change scam/politieke doeleinden…echt serieus, die globalisten hebben echt meer God nodig, wat een enge duivelse enteiten😢

 4. Hier moet ik denken aan eerste klas smeerlap Joris Demmink en zijn pedofielen netwerk in Nederland. En het zijn allemaal oude vieze heren in hoge kringen. Ze denken dat ze dit ongestraft kunnen doen, maar dan hebben ze buiten God gerekend. Want ze zullen allemaal rekenschap afleggen bij God want God weet wat ze allemaal uitgevreten hebben en hij zal ze allemaal oordelen naar hun daden en wat voor straf daar voor staat

 5. Laten we meteen rode lopers verbieden bij evenementen.
  Organisators , wordt bewust van verborgen symbolisme.
  Een rode loper , of beter een rode traploper staat symbool voor het offeren van mensen.
  Trappiramides in bijv. Mexico werden ook gebruikt om bovenaan de trap mensen/kinderen te offeren door ze met een mes te doden.
  Al dat bloed van die geofferden liep naar beneden , waar het volk stond.

 6. Nog een taboe:
  Alle Nederlanders jong of oud leven in een soort van slavernij. Een moderne vorm wel te verstaan. Huis, 90% van de bank. BSN nummer opgedrongen en niet van jou. Rijbewijs mag je huren, is niet van jou. Pas om te mogen reizen, is niet van jou, mag je ook een bepaalde tijd huren. Je naam in HOOFDLETTERS op de belastingdienst en CJIB envelop, niet van jou, is een stroman verzonnen door de failliete en niet bestaande overheid. Je bent een nummertjes onderdaan met een meester van de burgers boven jou. Jij hebt gewoon te luisteren want anders word je uit het financiële systeem gegooid. Welkom in de openlucht gevangenis Nederlandbv!

 7. Hahaa ….. "… sommigen wilden hier niet bij aanwezig zijn omdat het onderwerp te controversieel is." Ze zullen niet hebben mogen gaan van hun poppenspelers die zelf in deze ondergrondse handel betrokken zijn, op de één of andere manier.

 8. Deze exploitatie van kinderen is van alle tijden en niet iets van de afgelopen jaren. Iedereen weet ervan maar niemand die (echt) iets onderneemt hiertegen. Kunnen ze wel schijnheilig een schokkend filmpje gaan maken over dit onderwerp maar het verandert totaal niets aan deze hele situatie en blijft het zich dus continueren.

 9. Het zegt al genoeg dat deze film hier nergens te zien is, dat moet je toch aan het denken zetten.Maar ja hier in ons "geweldige " Nederland denken heel veel mensen helaas nog dat dit een ver van mijn bed show is.

 10. Waarom zijn we hier? Wat is de bedoeling van dit leven? Is er leven na dit aards bestaan? Is er een hemel en een hel? Is u dan goed: goed genoeg zodat u in de hemel word binnengelaten? Velen van ons antwoorden op deze vraag bevestigend. Maar wat is dan echt goed? Wat is de hoogst morele standaard waaraan we ons kunnen meten? Die van uzelf, of die van mij, of… Kijk aub eens naar deze test (en houd het lezen vol tot het einde want daar staat zéér goed nieuws). Hoeveel leugens heeft u verteld in uw leven? Heeft u wel eens iets gestolen (ook al was het klein en van heel weinig waarde)? Heeft u gehaat? Heeft u begeert wat niet van u was? Wij allen hebben zeker 1 van deze dingen wel eens gedaan. Dit laat zien dat wij zondaars zijn: dit toe te geven is niet makkelijk voor ons mensen. Maar God is licht en in Hem is in het geheel geen duisternis – geen kwaad, geen zonde. God is de heilige Geest, Hij is 100% Liefde, maar ook 100% Rechtvaardig. Omdat Hij dus ook een 100% Rechtvaardig Rechter en Heilig is moet Hij niet alleen moordenaars en verkrachters veroordelen, maar ook Godslasteraars, leugenaars, dieven, afgodenaanbidders, echtbrekers en sexueel immorele mensen. Doet Hij dat niet dan is Hij corrupt. Maar dat is Hij niet. De hemel was op aarde bij de eerste mensen, maar die werden ongehoorzaam en begonnen te zondigen (slecht te doen). Wij allen zijn afstammelingen van die eerste mensen. God zegt dat het loon van de zonde – in ons gekomen door die eerste ongehoorzaamheid en die wij allemaal in meer of mindere mate doen – de dood is, en daarom sterven wij allemaal – zo serieus is zonde in de ogen van God. Nu is God ook 100% liefde en wil niet dat iemand van ons verloren gaat (de Hel in moet gaan). Hij wil ons Redden zodat we in Zijn Koninkrijk eeuwig gelukkig mogen leven. Maar Hij moet ook rechtspreken. Hoe dit dan op te lossen?

  God heeft in Zijn wijsheid dat probleem opgelost door als mens, als Jezus te komen, door bewezen perfect onschuldig op aarde te leven, en de straf die ons opgelegd werd (en die wij niet kunnen afbetalen) af te betalen in Gods Rechtbank door onze plaats in te nemen. Hij liet zijn onschuldig kostbaar bloed vergieten, werd onterecht uitgescholden, gemarteld, gekruisigd, gedood, ter vergeving van onze zonden. Zijn offer is de hoogst denkbare en kostbaarste borgsom afbetaling, die ons helemaal (!) vrijpleit van straf. Hij stond na 3 dagen op uit de dood omdat God (die Geest is en niet kan sterven) het lichaam van Jezus weer tot leven opwekte, en als u nu in het volbrachte offer van Jezus gelooft word u ook door God opgewekt uit de dood en ontvangt eeuwig leven – u gaat van het oordeel (de Hel) naar het altijd durend gelukkig leven in de Hemel. Dat is onverdiende genade voor ons: gratis!

  Wat u nu als dank, uit liefde en respect voor Jezus zou wilen doen is u bekeren – dat wil zeggen; persoonlijk praten (een relatie hebben) met Vader God, uw zonden opnoemen (dus NIET naar een priester gaan) en zeggen dat u dacht dat u een goed mens was maar nu inziet dat dit toch niet zo is, dat u oprecht spijt heeft van uw zonden (!), ze niet meer wil doen, en echt serieus probeert niet meer te doen (als we deze benoemen vergeeft God ons ook toekomstige fouten vanwege het volbrachte werk van Jezus Christus, omdat we nu éénmaal hier nog niet perfect zijn), en dat u voortaan volledig op Jezus vertrouwd voor uw redding en verandering. Niet meer op uzelf vertrouwen om in de Hemel te komen, want door goede werken word u niet gered – God laat zich daardoor niet omkopen. Wie dit doet zal veranderd worden; nog in dit aardse leven (Jezus noemt dit ‘opnieuw geboren worden’), die zal het wonder van een nieuwe gezindheid ontvangen van God zodat wij Zijn geboden – Zijn leefregels – van harte willen en kunnen gaan volgen, namelijk deze 2: God lief hebben, en uw naaste zo lief hebben zoals u uzelf lief hebt.

 11. De controverse wordt gekweekt door diegenen die er belang bij hebben dat we ons er niet van bewust zijn, sommige "hobbies" zijn alleen voor diegenen zich dat kunnen veroorloven en dit is een hele dure "hobby". Follow the money.

 12. Kerken en liefdadigheidsinstellingen zijn schuldig aan kinderhandel en kindermisbruik. Ritueel kindermisbruik houdt pas op wanneer mensen stoppen in god te geloven.

 13. Ook dit onderwerp werd door FVD/Baudet in de spotlights gezet. Ik vraag me dan ook echt af waarom "rechtse" mensen als Marianne Zwagerman het nodig vinden om elke keer FVD weer door de mangel te halen. Hebben ze een opdracht ofzo?

 14. Hoe denk je dat de grondstoffen voor die electrische auto's worden gedolven?
  Dat zijn de kinderen in de cobaltmijnen van Congo.
  Dus we kunnen kiezen tussen benzine autos uit het vrije westen of kinderarbeid autos die onder dwangarbeid in China worden gebouwd.
  Nou ik neem gern Chinese auto, dan maar met mijn normale benzine auto nog even door rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *