Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ruim 20 jaar geleden maakte hij deel uit van een drugsbende, de toenmalige officier van Justitie Fred Teeven maakte jacht op de bende en kreeg Jeroen Pols achter slot en grendel. 3 jaar moest hij uiteindelijk zitten, in de gevangenis deed hij een studie rechten en na vrijlating gooide hij het roer volledig om. Hij koos het rechte pad en werd jurist en koos er bewust voor om de titel “advocaat” niet aan te vragen bij de Orde van Advocaten. Hij kreeg een baan bij Cees Engel (de vader van Willem Engel) en voerde jaren lang procedures tegen de staat rondom een camping waar veel ophef over was. Willem Engel leidde een dansschool en had andere interesses maar tijden de corona-crisis kwamen hun paden samen en sindsdien vormen ze het koningskoppel in Viruswaarheid. Meerdere zaken spanden ze aan tegen de staat en twee zaken wonnen ze. De PCR zaak bij terugkomst in Nederland na een vakantie van zijn vrouw en kind EN de avondklok zaak die nog geen 4 uur later tot een Turbo zitting leidde en weer van tafel ging door een schorsing.

En opeens was daar dat artikel in de Telegraaf van misdaadverslaggever John van den Heuvel over het criminele verleden van Jeroen Pols.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1883485349/fred-teeven-jurist-viruswaarheid-jeroen-pols-is-veroordeelde-drugsbaas

20 jaar geleden heeft Jeroen Pols 3 jaar moeten zitten nadat hij was veroordeeld voor drugshandel. Niemand minder dan Fred Teeven was de officier van justitie en de twee kennen elkaar dus goed. Maar in het artikel in de Telegraaf doet Teeven het voorkomen alsof hij verrast was Pols in de rechtszaal te zien. Programmamaker Flavio Pasquino spreekt Jeroen Pols over zijn criminele verleden, over zijn periode in de lik en zijn studie rechten tijdens zijn detentie maar ook over de beweringen van Teeven t.a.v. excessief geweld en het runnen van een criminele organisatie, die geweld niet schuwde.

Pols is openhartig en vertelt veel over die tijd maar vooral over hoe het hem heeft gevormd tot de man die hij nu is, een vader, een jurist en een man die strijd voor de vrijheid van zichzelf, zijn kinderen en eigenlijk iedere Nederlander.

Help ons:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

14 gedachten over “EXCLUSIEF: Jeroen Pols zat 3 jaar vast en praat over zijn drugsverleden!”
 1. BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal! Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

  Wil jij dat wij slagen in onze missie? Bekijk dan de video en steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen!

  Wil je op de hoogte blijven?
  Twitter: @blckbxnews
  Telegram: blckbxtv
  Facebook: blckbxnews
  Instagram: blckbx.tv

 2. Ik zag gisteren voor eerste keer een Nederlander vol lof spreken over Paraguay als zijnde een zeer positieve destinatie voor Nederlanders.
  Meteen vond ik dat raar want vele zaken waarover hij het had nopens Paraguay waren voor mij gewoon onwaar.
  Vandaag zie ik toevallig een lange interview met hem op YouTube en valt alles op zijn poten. Hij heeft een drugdealer verleden en JA dan is hij in Paraguay "In the right spot" weer eens een snuggere Hollander…meer moet ik daar niet aan toevoegen.

 3. N.a.v. een doorgelinkt X bericht dat Jeroen Nederland gaat verlaten, zag ik zoveel haat berichten. Ik ben opgelucht dat deze video (nog) online staat,
  denkend aan 20 jaar geleden.. Zou Jeroen dan 26 jaar zijn geweest? Hoeveel weet je op die leeftijd van de harde werkelijkheid in ruimste zin des woords?
  Denk dan eens aan de domme dingen waaraan ook wij onderhevig waren en aan de foute/spannende vriendenkring van destijds.

  Na alles wat Jeroen Pols boven tafel heeft gekregen, heb ik alleen maar respect voor zijn werk en inzet vd afgelopen jaren.

  Aan alle deugers zou ik zeggen:
  Op twitter is uw blinde haat zelfs in duizenden meningen niet zoveel waard als een kleine vonk van rede in een enkel mens.

 4. Wat heeft Big Farma de gehele bevolking aangedaan?Denk dat de bouw het druk krijgt met het bouwen van nieuwe gevangenissen.!

 5. politie=homo=volksvijand nr1=overheidsschaap/slaaf=hersenloos=respectloos=mondkap schaap= lieger/bedrieger/

 6. helaas zijn de verkiezingsuitslagen compleet gefabriceerd en totaal ongeloofwaardig en wantrouw elke volgende verkiezingsuitslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *