Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #221 vrijdag 22 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-22

Hoe universiteiten en actieclubs een verdienmodel maken van met CO2-credits opgekochte boerengrond.

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

Door Ina Pinero

16 gedachten over “Ex-landbouwgrond als beleggingsproduct natuurclubs”
 1. Vanguard en Blackrock worden geconfronteerd met investeerders die hun geld terugtrekken wegens te laag rendement van ESG investing. Blackrock Larry Fink gaf een paar jaar geleden toe dat hij het stemrecht van fondsen onder management om bedrijven tot ESG compliance te dwingen. US pensioenfondsen onttrekken dus geld onder beheer bij Blackrock wegen te laag rendement en Blackrock is haar beleid aan het bijstellen.
  "Green Bubble Burst: US ESG Fund Closures In 2023 Surpass Total Of Previous Three Years" op Zerohedge vat aardig samen hoe ESG in toenemende mate wordt onderkent als fraude (a scam). ESG fondsen worden ook weer opgeheven.
  Typerend/alarmerend is dat deze ESG ideologie deel is van de 2019 Strategic Cooperation Framework overeenkomst tussen WEF en UN. Dit zijn beide organisaties die door hun financiering gestuurd worden door veelal US oligarchen. Larry Fink is WEF Trustee Board member en Gates financiert de WHO en profiteert van Big Pharma vaccins en aan die WHO wilde Rutte IV pandemie management overdragen. Overigens zie je dat meer recent Gates in zijn publieke uitspraken zowel over vaccins als over he climaat ineens een heel ander verhaal ophangt.
  Ondertussen gaat Knot DNB gewoon door met ESG compliance afdwingen bij alle financiële instellingen dus ook Uw pensioenfonds. Ook is Knot Vz WEF Financial Stability Committee. Rutte die hier een aanval op boeren en voedselproductie leidt heeft als WEF poster boy dus het WEF Food Hubs Coordinatio Center ondergebracht bij de inmidels behoorlijk woke Universiteit Wageningen.
  FVD diende de motie in om alle banden met de WEF te verbreken.

 2. Een van de eerste dingen die de Nationaal Socialisten deden in Polen was het Bialowieza woud te ontvolken en een programma starten om wolven, herten en oer ossen her in te voeren……allemaal om een Germaans Utopisch natuurreservaat creëren. De huidige socialisten zijn niet veel anders met hún ideologie gedreven politiek.

 3. Opvallend dat dezelfde achterna hobbelende prik en qr sufferds bij corona nu de doem klimaat roeptoeters zijn. Geen enkel kritisch denkvermogen. Nul maar wat deugen die mensen heh.🤪🤦‍♀️ Ik 'wappie' hangt rustig achterover..

 4. Wie het boek The Great Reset heeft gelezen, weet alles al. De WHO heeft carte blanche gekregen. En we weten allemaal dat Gates de geldschieter is. En we weten ook van zijn ideeen. En we weten van het levenswerk van advocaat Robert Kennedy. We weten alles al. Mensen die in de jaren dertig mein kampf hadden gelezen wisten ook alles al. Het verschil met toen en nu is dat dit plan economisch en marketing-technisch ingenieuzer in elkaar steekt en dat het internationaal wordt gedragen, er zit ook veel meer geld achter. De multimiljardairs en de industrie hebben allemaal verschillende doelen en die krijgt dit als de andere dat krijgt. Wat wij missen zowel in NL als in France (en eigenlijk in heel Europa) is een strategische visie op de toekomst. Nu is het steeds: er gebeurt iets. En er wordt op geanticipeerd. Er ontbreekt strategisch inzicht.( Voor Nederland is het overigens al te laat. Rutte weet alles tot op de komma. Daarom drijft hij de spot. Economisch past alles wat er in NL gebeurt en gaat gebeuren binnen de Reset. Niemand vraagt zich af waarom die mannen uit Afrika naar Europa komen. Niemand. Raar is dat. Wat doen die kinderen en vrouwen eigenlijk in Afrika? Ook dat lijkt niemand zich af te vragen. Wat is Afrika voor een continent? Misschien is het een idee om eens die kant op te kijken want die lijn is strategisch interessant.)

 5. Verwildering (niets met Wilders te maken), is onzinnig. Want de mens, de rat, de kip, de kat, allemaal een onderdeel van de natuur. De kat, de rat, maar ook de leeuw, de neushoorn, zijn helemaal geen leuke beesten hoor. Of gekko's, spinnen?
  DE MENS heeft intelligentie en handjes. En dat geeft een beetje een probleem. Een aap heeft handjes maar die functioneren niet zo goed, ook z'n hersenen niet. Een dolfijn, hersenen misschien, maar geen handjes, kan niets maken, en zwemt daar maar (vogels hetzelfde, maar die vliegen dan wel lekker 🙂).
  De mens wint het op verschillende fronten maar moet wel nadenken over zijn eigen voortbestaan. Oh, hij (sorry LBTQetc.) zal altijd wel voortbestaan hoor, maar als ie in grote getalen wil voortbetsaan, moet ie nadenken hoe de natuur te beheren. Zelfs op wereldschaal.
  herman.koopman7@gmail

 6. Nederland kán het klimaat niet veranderen!! We moeten ons aanpassen aan het klimaat, hierna gaan we weer naar de ijstijd. Dat gaat toch al mijoenen jaren zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *