Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wat staat er op het spel bij de Europese Parlemenstverkiezingen? Windmolens blijken nóg slechter dan verwacht. De staatscontrole over ons geld zal toenemen en natuurlijk de aanval van Iran op Israel.

We bespreken het allemaal bij Forum Inside.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

20 gedachten over “Euroverkiezingen, windmolens nog slechter dan verwacht en TOTALE CONTROLE over ons geld? #71”
 1. Legt het aan mij of worden berichten op you-tube meer en meer gecensureerd ?

  Kan soms niks meer zeggen. Bericht binnen een paar seconde weg. Zeker 70% vandaag de dag 😳

 2. De aanval die op 7 oktober is gebeurd is er eentje van de niveau 11 September in New York. De enige reden hiervoor is de gigantische gasbel die onder Gaza ligt. Die is minimaal 8x zo groot als de gasbel onder Groningen. En aangezien de westerse deugwereld alle gas banden met Rusland moet er een andere bron gebruikt worden. Amerika wil zelf zijn eigen gas en olie voorraden niet gebruiken zodat het nog meer dan genoeg heeft voor de toekomst, dit is de reden waarom Amerika wapens levert aan Israel om de mensen in Gaza uit te roeien. En daarom spreekt de hele wereld niet over de genocide die daar plaatsvindt en als er over gepraat wordt dan wordt het goed gepraat. Het gaat weer ouderwets om grondstoffen………

 3. 14:30 ik kan er al tijden niet met mijn verstand bij. Ik overweeg serieus om dit keer (voor het eerst) FvD te stemmen puur om dit thema. En hoewel ik Ralf doorgaans zeer sympathiek vind overkomen is dat voor mij zeker geen vanzelfsprekende stap. Ik ben geboren begin jaren 80 en mijn ouders waren zo antimilitaristisch (en dat zijn gelukkig ook nog wel heb ik het idee) dat ik mijn zelfgemaakte ninja turtle wapens maar een beetje verstopt hield 😅 Het contrast met de oorlogshitserij van nu kan bijna niet groter.. ik was nog geen 7 maar kan me nog wel herinneren dat mijn ouders naar de val van de muur zaten te kijken. Zeker na de ellende in de Balkan in de jaren 90 had ik niet de illusie dat die ellende ooit op zou houden maar dat leek er in elk geval nog op dat gezond verstand en discussie nog in ruime mate aanwezig waren. Amerika heb ik nooit vertrouwd, maar destijds was dat voor mijn gevoel vooral een "linkse" mening (al heb ik nooit zoveel waarde aan die tweedeling gehecht). Het heeft door al die contrasten iets surrealistisch om terug te kijken, maar voor mij voelt het vaak ook of iedereen om me heen knettergek is geworden en zich gewillig mee laat sleuren in die propagandamachine. Gelukkig heb ik ook nog genoeg mensen in mijn omgeving die nog wel bij zinnen zijn, maar ik houd mijn hart vast waar dit naartoe gaat.

 4. Het Joegoslavië verhaal heb ik nooit geloofd.
  De Islamitische bevolking daar wou een eigen staat en zijn op een zeer dubieuze manier in het zadel geholpen door de NAVO.
  Verdeel en heers is een pro voor de USA overal in de wereld.

 5. In de promotiefilm voor Ralf zou ik wat vaker de waanzin benadrukken met de teksten die aan het eind verschijnen. Al die oorlogsbeelden kunnen het FvD-imago ook negatief beinvloeden

 6. Ik ben verrast dat er mensen zijn die echt denken/vinden/geloven dat Russen planmatig willen oprukken naar het westen als "wij" ze niet in Ukraine tegengehouden.

 7. Er zijn geen kenners van het midden oosten die vriend van israel zijn. Per definitie onmogelijk. Die man heeft GEEN benul. Waarom nodigen jullie die uit. Weet echt niets. en ja israel is een kankergezwel.

 8. Zooooo jammer weer een totaaaal verkeerde voorstelling van de midden oosten van een gekleurde pro-joodse pseudo expert pffffffff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *