Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Kijk de hele uitzending:
https://npostart.nl/ongehoord-nieuws/10-05-2022/VPWON_1339252

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

22 gedachten over “Europa wordt Eurabia door omvolking. – Ongehoord Nieuws”
 1. Ja mensen 30 jaar in de zelfde buurt gewoon. De laatste 12 jaar zijn er twee moskeeën in de zelfde straat gekomen. Voor uit te gevangenis te blijven ben ik maar verhuis. Naar mijn vertrek nog drie andere gezinnen uit de zelfde straat verhuis. Kan één boek over schrijven de jeugd en de drugs. Woonde 5 minuten van de Belgische grens. 30 minuten van de Duitse grens. Europa pleegt zelfmoord met buitenlandse mensen.

 2. En dan interviewen jullie Shabir Burbani, de oprichter van sharia 4 Holland en dan vertelt hij leuk dat er niets te vrezen valt. Met bazooka foto's maken bij de Taliban moest ook maar kunnen allemaal.

 3. Dit is al lang zo en staat in mijn bijbel, einddtijdprofetie. Maar er staat ook dat de volkeren zich niet of slecht vermengen dus het zal strijd blijven, tot het einde. Lees het boek the end of Europe…erg herkenbaar of het boek van Hirshi Ali, prooi….dit is nu.

 4. Valt het jullie ook op dat de mensen/trollen die commentaar hebben op Filip Dewinter en over de omvolking van Europa nooit ingaan op de inhoud, het enige wat men doet, is schelden, beledigen, persoonlijke aanvallen en bedreigingen… Zoals een echte koloniale bezettingsmacht die geweld uitoefent op haar gekoloniseerden, om hen te onderdrukken en in bedwang te houden.

 5. Merkel gaf de omvolking ook een duw in 2015 met al die Syriers. In steden als Malmo loopt het ook al helemaal uit de hand , zie bitchute Red Ice TV

 6. Het heeft alleen maar met controle te maken. Verdeel en heers,. Verschillende rassen steunen elkaar niet in crisis tijden en zo zijn we dus veel makkelijker te onderdrukken en te controleren. Dat is de reden dat ze Europa bewust volpompen met emigranten. Het maakt het uitvoeren van de Big reset een stuk makkelijker. Geheel volgens VN Agenda-21

 7. De Winter is een haatzaaier. Hij heeft een dikke salaris en hij doet niets hiervoor. Mensen trappen in zijn leugens . De winter moet accepteren dat de samenleving zowel in Vlaanderen als nl gaat veranderen. We leven in ander tijden . Kijk naar Canada, Amerika en Australië . Daar wonnen alleen migranten die vanuit Europa en de rest van de werld komen. Probleem is wie begint altijd te dicriminerern is de blank mensen. Mijn vraag is waar komt dit vandaan?

 8. 1000%, helaas zien de door msm covid hersengespoelde schapen, nu anti Rusland schapen het anders, is complottheorie. Mehehehehehehe

 9. Is dat zo erg als er een andere samenleving is..???? Zo ja vertel dan eens hoe dat zat met die koloniën die Europese landen hebben gehad ?, een Belg hier over laten mee praten is tegen het zerebeen * leopold vergeten?? Vergelijkbaar met Adolf Hitler…voormalig Kongo daar in die kolonië, wat daar gebeurd is ,is dat de angst die heerst ? " als ze maar niet het zelfde met ons gaan doen ???…want ik kan me niks anders bedenken dan dat de gedachten kunnen zijn, Europe door de eeuwen heen laat een spoor van verspild bloed zien , niet netjes gedragen betekent uiteindelijk de afstraffing, maar niet wat wij hebben gegeven gaan wij krijgen.daar zijn gekleurde mensen te vergevend voor , Dom !! …nee erg slim.

 10. We moeten economisch gezien inleveren vanwege het milieu, maar we hebben nog meer immigranten nodig voor de economische groei? We hebben onvoldoende ruimte voor woningen, natuur, landbouw, zonnepanelen enz, maar niet als het gaat om immigratanten die ook willen wonen, eten en energie nodig hebben. Zelfde voor de druk op de drinkwatervoorziening, het electriciteitsnet, infrastructuur, de zorg enz.

 11. Zionisme ontmoet communisme …communisme voor het westen en j..ds nationalisme (zionisme)voor wall street city of London en Israël

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *