Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #293 vrijdag 22 maart 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-22

Afgelopen Donderdag en gisteren kwamen EU-leiders samen in Brussel voor de Europese top, die dit keer geheel in het teken stond van defensie. Blckbx journalist Laura Oorschot benadrukt hoe deze bijeenkomst werd aangewend om Europa nóg verder klaar te stomen voor een nieuwe oorlog.

Desk: Dries van Langenhove, Huibrecht Boluijt en Laura Oorschot
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

12 gedachten over “EU-top besluit tot meer steun aan Oekraïne; ligt oorlogsescalatie op de loer?”
 1. Oorlogen zijn hoaxen. Alle landen werken samen op onze platte en zo goed als zeker ook vierkante aarde zoals beschreven in Henoch1

 2. Eu/wef begon dit in 2014 en ze willen een oorlog zodat ze het tientje van lieftink kunnen herinvoeren. U will own nothing.
  WAKE THE FUK UP PPL

 3. De eu is een groep lafaards. Je stuurt wapens maar vecht niet mee voor de vrijheid. Je bekritiseert het milieu maar verwoest er gigantisch op los elders maar wil niet praten over vrede. Kijk 10 jaar vooruit en baseer daar je beleid op. Nu zijn er alleen maar verliezers.

 4. Ondanks alle inzet heeft het westen nog weinig kunnen bereiken. In tegendeel, er is verlies op alle fronten zowel in Oekraïne als in de EU zelf.
  Hoog tijd om tot inkeer te komen.
  Rob Bauer zegt dat NATO klaar is voor een oorlog tegen Rusland. We gaan het zien.

 5. Wat hebben die zogenaamde Eu/NAVO minkuunkels toch een enorme plaat voor de kop, lijden allemaal aan tunnelvisie (m.u.v. Victor Orban die snapt het wel) Oekraine is een bodemloze put en zal nooit de oorlog kunne 'winnen', hoeveel geld en wapens er ook ingepompt worden. Er sterven 8 oekrainers voor elke rus en Rusland heeft ook nog eens een veel machtiger leger, precisie wapens en munitie te over. Oekraine is nu al vrouwen en mannen van 50+ naar het front aan het sturen, wat een overduidelijk teken is dat het voorbij is voor Oekraine. Of ze capituleren nu en houden nog enigzins iets van mannen onder de 45-ish en wat infrastructuur over of ze worden binne paar maanden compleet door Rusland vernietigd.

 6. Een land helpen dat letterlijk met militairen is binnengevallen is provoceren volgens blckbx, maar geen woord over hoe schandelijk het is dat Rusland een ander land is binnengevallen. Het lijkt de omgekeerde wereld wel. Ga je schamen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *