Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Kijk de hele uitzending:
https://ongehoordnederland.tv/2022/05/24/tv-programmas/ongehoord-nieuws-met-wybren-van-haga-ferdinand-meeus-afl-27/

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

27 gedachten over “EU stuurt aan op oorlog in plaats van vrede in Oekraïne – Ongehoord Nieuws”
 1. Was wel duidelijk en anders nu!! Rusland provoceert om te doen of ze verliezen. Echter hij heeft teveel achter de hand. Sla vast houdbaar voedsel en dranken in. Truien en dikke jassen. Voor zolang we het overleven.

 2. Of ze niet zullen verliezen is de vraag. Zie hun optreden in Afghanistan. Op een gegeven moment werden de verliezen zo groot dat het onhaalbaar was. Ook in Tsjetjenië ging het Russische leger eerst op hun bek (al zijn ze toen jaren later weer binnengevallen en de boel overgenomen).
  Al zie ik Poetin erg lang doorgaan, hoeveel doden het kost maakt niet uit. Of het land een platte vlakte is geworden zonder leven maakt Rusland ook niet uit. De Sovjet stijl dat levens van militairen er niet toe doen zit nog in de doctrine.
  Op een gegeven moment is het wel zo dat als de verliezen te groot worden dat je uiteindelijk weinig krijgsmacht meer over houdt tegen eventuele andere dreigingen.
  Ik denk dat Rusland dacht van dit redden we wel even en walsen we overheen, en misschien zelfs de illusie als bevrijder te worden gezien, maar zich vergist hebben in hoeverre de Oekraïners keihard vechten voor hun land tegen de indringers (kunnen wij wat van leren, we laten de vijandige indringers in enorme aantallen binnen).
  Poetin is in ieder geval op zijn bek gegaan door puur met zijn gedrag de Oekraïners in de handen van het westen te duwen. Maar ook Zweden en Finland er toe gebracht om NAVO lid te worden (hoewel die al westers zijn) omdat blijkt dat Rusland niet te vertrouwen is met afspraken en het Budapest Memorandum grof heeft geschonden.

 3. Wanneer Rusland stopt met vechten is de oorlog over. Als Ukraine stopt met vechten dan hebben zij geen vaderland meer over.

 4. Ik verbaas me niet. De NAVO is een oorlogsmachine die keep op keer oorlogen begint op basis van leugens en bedrog en fraude en de Nederlandse regeringen die NAVO missies gesteund hebben zijn oorlogsmisdadigers die meer dan 1 miljoen doden op hun geweten hebben. Net als alle die de NAVO missies gesteund hebbend.

 5. Degenen die vroeger het hardst riepen om te ontwapenen en het leger af te schaffen, propageren nu voor meer wapenleveringen aan het Oekraïnse leger. Naar mijn mening lok je hiermee juist een nieuwe mondiale oorlog mee uit, want ze hebben immers allang partij gekozen voor Oekraïne!

 6. Boris ook die is op hol geslagen alles tegen Rusland. teveel gezopen.Kissinger ja hij leeft hij vertelde noch een paar maanden als dit zo doorgaat heb je een derde oorlog tegen de elite.Wel een leuke toekomst Mark maar jij weet natuurlijk beter.

 7. Helemaal mee eens. De hele EU leiders, daar zitten de oorlogsmisdadigers. Wapens blijven leveren is voor mij een oorlogsmisdaad. Achterlijke zooi. Wapen industrie lacht zich kapot.

 8. Klasse uitspraak. 100% mee eens.
  Leendert Herman Wassenaar78 slachtoffer van de falende overheid en al jaren mantelzorger door toegediend farmaffia “ medicijnen”, maagbeschermers genoemd, ook toegediend aan de verzwakte hoogbejaarden op de IC’s. Het heeft ze niet beschermd, integendeel!

 9. Een ding is zeker van deze ordinaire proxyoorlog: wij gaan de wederopbouw van de Oekraïne betalen. Zodra de Russen hebben wat ze willen, trekken ze zich terug en kunnen wij burgers dat kapotgeschoten land tot het einde der tijden financieel ondersteunen. De EU krijgt er een enorme cashcow bij. En die Oekraïners? Die zullen zich uiteindelijk zwaar in hun bibs genomen voelen zodra ze zich realiseren dat ze nu pootjes aan Brussel (een ander soort Moskou) moeten geven. Geopolitiek is een kreng.

 10. De NAVO begon direct met escaleren…..🤣🤣🤣🤣🤣 Maar Putin begon de oorlog in de Oekraïne. Maar daar hoor je Putinvriendje van Haga niet over Neeeee, die oorlog is de schuld van de NAVO. van Haga ga huisjes melken.
  Alleen daar heb je verstand van.

 11. Geen idee waar onze Nederlandse wapens straks zijn… Wat als er een Nederlandse Stinger Manpad de Russische grens overgaat en daar een passagierstoestel uit de lucht knalt… En bedankt Rutte.

 12. Zit gisteren naar 'Redacted' op YouTube te kijken (Amerikaans) Het was live en ging over fake news dat de ronde doet. De Ukraine is de oorlog aan het winnen volgens het westerse nieuws. Zij zetten daar hun vraagtekens bij omdat er nog steeds voor billions aan wapens daar naartoe gaat. Toen het ging over welke wapens de Amerikanen naar de Ukraine hadden gestuurd bleek dat jaren 80 oude meuk uit hun 'back yard' te zijn. Er werd een filmpje gestart hoe zo'n unit startklaar gemaakt moest worden (wat een gedoe) Zij vertelde daarbij hoe makkelijk Putin dat soort kan onderscheppen omdat het achterhaalde techniek is. Plots het beeld weg 😮 met de mededeling deze video is niet beschikbaar

 13. Sancties tegen de burgers, die hier niks mee te maken willen hebben. Alleen maar een piemel meetwedstrijd tussen wereldleiders.

 14. De joodse bolsjewieken vernietigden Tartarije. Gefinancierd door de Rothschilds. Mao (Kaifeng jood) werd gefinancierd door de Rothschilds (en overige khazaars joodse bankiers).

  Oekraine heette in de 7e eeuw Khazaria.

 15. Maak zich niet zo druk om kernaanval van Rusland, er is kernwapen doctrine, dat wil zeggen dat Rusland kan alleen reageren op aanval en kan niet zelf eerst schieten. Maar wat ze in Oekraïne al aan voorbereiden waren een vuile kernbom dat is zorgwekkend. Wij zullen zien wat ze onder Azovstaal fabriek zouden vinden.

 16. Wat moeten we volgens Van Haga dan wel doen? Lijdzaam toezien hoe een dictator een democratisch land aanvalt en achterover leunen omdat we bang zijn? Rusland en geen enkel ander land heeft deze ordinaire landroof ingezet. Poetin gebruikt de NATO als bedreiging, denkbeeldig. Diezelfde NAVO waar na de Koude Oorlog tot nu fors op bezuinigd is door ieder land zo ongeveer. Tot dit moment. En dan de Westerse expansiedrift? Welke is dat dan?

 17. Correctie…. De usa stuurt aan op uitbreiding van de oorlog in oekraine richting de rest van europa…. Zou echt mooi zijn wanneer de usa eens een oorlog op eigen grond te verduren kreeg….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *