Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #287 van vrijdag 8 maart is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-08

De EU presenteerde deze week een plan om een sterke defensie-industrie op te bouwen waarbij ook Oekraïne een rol moet spelen. De vraag of dit ons dichter bij een oorlogseconomie brengt, wordt vandaag behandeld door Emeritus hoogleraar monetaire economie Lex Hoogduin.

Desk: Emeritus hoogleraar monetaire economie Lex Hoogduin, immunoloog prof. dr. Theo Schetters en blckbx-journalist David Boerstra
Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

23 gedachten over “EU presenteert ambitieuze 'Europese Defensie Industrie Strategie’”
 1. Ongelofelijke idioten die een derde WO willen ontketenen …promoten van oorlogsindustrie …de moderne Hitlers ….. niemand gaat in een uniform kruipen voor jullie .. ga zelf vechten ..idioten !

 2. Hoeveel co2 gaat die oorlogsindustrie uitstoten, waar die linkse idioten dan toch wel weer achterstand. Staal zullen ze moeten hebben, TATA ??? 😂😂😂 ze zijn te dom om voor de duvel te dansen…

 3. Wie durft op te staan?! Ik mag het niet! Want ik ben een alogtoon, desnoods ga ik terug naar mijn geboorte land! Europa gaat sterven! Geschiedenis herhaalt zich!!

 4. Hoe gaan ze het financieren?! Nog hogere belastingen! Hoelang houdt de burger het vol?! Of komt er een Europese Lente aan😂😂😂. Volksopstand is de oplossing!!

 5. De verenigde staten van Europa,een extra sterretje in de amerikaanse vlag.als nederlander sta ik achter rusland en vecht aan ruusische zijde tegen de totaal corrupte E.U

 6. Totaal onzinnig en van de pot gerukt om te denken dat US zich terugtrekt uit NAVO haha. US heeft groot belang bij een sterke NAVO en zijn grootaandeelhouder in het geheel. Ze gaan hun kindje niet zomaar laten vallen.

 7. Trump zei: Als ze niet meedoen, dan moedig ik hem zelfs aan om aan te vallen.
  In de hele video is zijn volgende zin: en ze betaalden meteen.

 8. Ik ben een autochtone volwassen Nederlandse biologische Vrouw
  en met een pantoffel zou ik dat waanzinnige brutale WEF-Zionistische smoelwerk van de
  "geschiedenis leraar" Mark Rutte 1 2 3 3 4 en een half,
  een klinkende oorvijg willen geven die hij zich zijn hele moordzuchtige Zionistische WEF leven zou herinneren.

 9. Imperiale ambities. Veel van de geschiedenis hebben ze niet geleerd. Voor onze racistische grondwet, uitgangspunten artikel 1, ga ik echt mijn leven niet voor wagen. Thales, heeft Hazemeijer Signaal ingepikt.

 10. Zijn er nog steeds mensen die zo dom zijn dat ze in het leger willen dan. Hun leven geven voor rijke coöperaties. Ik vind het best maar stop met die poppenkast dat we ze moeten bedanken voor onze vrijheid en al die lariekoek. Want we hebben steeds minder vrijheden door deze idiote en hun uitgelokte oorlogen.

 11. De provocaties van het westen hebben eindelijk tot de door het westen gewenste oorlog met Rusland geleid. Nu gaan we veel geld storten in de zakken van nutteloze wapenproducenten. Je kan het leger ook altijd goed tegen je eigen bevolking gebruiken. Rusland heeft West-Europa al een keer bevrijd in WWII. Hele NATO opheffen en diplomatieke relaties met Rusland aanknopen. Grootste vijand van Europa is de "altijd oorlog" USA, tevens terroristische staat. Goed om dit geluid te horen van Lex Hogenduin. Europa is diep geïnfiltreerd is door de Amerikanen. Het beste lijkt mij om de bezetting van Europa door de USA op te heffen. Dat moet toch kunnen, he, van vriend tot vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *