Geen widgets gevonden in de zijbalk

Esther Ouwehand is vreselijk bang dat er vanuit de vogelgriep een nieuwe variant gaat ontstaan die besmettelijk is voor mensen.
Wat haar bedoeling met die angstzaaierij is, maakt ze niet helemaal duidelijk. De indruk welke ze wekt is dat ze het liefst zou zien dat alle vormen van veehouderij onmiddelijk worden afgeschaft.

Uit vragenuur van 19 april 2022

18 gedachten over “Esther Ouwehand tegenover Ernst Kuipers is doodsbang voor nieuwe andere ziektes.”
 1. Ouwehand is echt niet goed hoor ……. je ziet het al aan die ogen.
  De Spaanse griep werd veroorzaakt door een bacteriële longontsteking, door het dragen van mondkapjes.
  Misschien moet je die beesten eens minder antibiotica geven, dan krijgen ze een betere weerstand.

 2. Deze nieuwe onverkozen (GEÏNFILTREERDE) minister van VWS, liep midden in corona samen met Hugo de Jonge in een ziekenhuis (onbeschermd) langs een corona zieke die binnen gebracht werd met allemaal mensen met beschermende pakken aan op nog geen 2 meter afstand!
  Zo gevaarlijk allemaal dat hun zonder enige bescherming bij dat hele gevaarlijke virus in de buurt durven komen!
  MISDADIGERS verkleed als volksvertegenwoordigers!

 3. Als je zo bang bent stop dan met in de tweede kamer te zitten en ga in je huis wonen en leven en werken en ga er nooit meer uit.
  En laat de rest van de bevolking leven in vrijheid zonder angst en zonder dat hun vrijheid afgepakt worden.
  Deze mensen zijn een gevaar voor de samenleving voor onze vrijheden en mensen rechten. Ze willen ook bepalen wat wij eten en zelfs van ons een herbivoor maken. Mensen met een god syndroom denken te kunnen bepalen dat we een herbivoor worden.

 4. Vreselijk dat Greenpeace filmpje voorafgaand aan dit leuk item van onze Esther O. Angst, beste mensen. En o ja verdiep je eens in het AZOV bataljon, hun filosofie en de acties van deze moordenaars sinds 2014. En hoeveel BIO-labs heeft Amerika gesponsord en gefaciliteerd in Oekraïne? VRIJHEID is het allerhoogste goed dat we hebben, beste mensen. De theorie van de heer Kuipers (het zal je Vader zijn zeg…) is dat alles "kan", alles is mogelijk… Hoe groot de kans op "iets" is, dat horen we nooit van deze veelverdiener met twee grote huizen. Vandaag gaan er weer 440 mensen dood in Nederland. En morgen ook, evenals gisteren. Dat is niet bedoeld om angst te zaaien, maar dat is namelijk het gemiddeld aan doden in Nederland per dag. Ongelukken, ouderdom, vallen in huis, kanker, et cetera zijn de oorzaken van deze 440. Maar zetten we daarom heel Nederland in een Lock down of achter een verplichte QR code? Gebruik uw Gezond Verstand aub. Fijne dag.

 5. Daar hebben we de volgende drama Queen. ***Oh Hans, er is iemand met vogelgriep. Gaan ze die en de mensen in zijn/haar omgeving nu ruimen? Zoals ze dat massaal met kippen en kalkoenen doen? Oh Hans, dan blijven er geen mensen meer over.

 6. Mw. Dierentuin vergeet dat mensen ook dieren zijn… Waarvan ook enkele varianten onder de subgroep 'bij de beesten af' geschaard kunnen worden. Bestialis politicus is daar een voorbeeld van… Helaas zal ook tegen deze ziekteverwekkers het mrna vaccin niet van enig nut zijn..

 7. PvdD is erg doorzichtig hoor, misbruikt de situatie om te verplivhten de samenleving tot een vegetarier bestaan, nou Ouwedoos….sorry hand, flikker op met die onzin! Ik eet vlees, zo veel als ik wil!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *