Geen widgets gevonden in de zijbalk

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Uit debat van 30 juni. Maatschappelijke onrust stikstof.

29 gedachten over “Esther Ouwehand inbreng tweede termijn boerenprotesten 30 juni 2022.”
 1. Nou Ester niet blij mee. Geen enkel begrip voor de boeren die door de regering tot wanhoop gedreven worden. Je zult zélf onteigend worden, probeer dat eens in te voelen. Valt me vies tegen Ester.

 2. Ik kan me herinneren in 2019 toen reden ze ook met Politiewagens en ambulances over de snelweg voor een klein beetje meer loon.
  Deze mannen word hun generaties werk, cultuur, levenstijl en trots afgenomen.
  Hoe halen ze het in hun hoofd.

 3. Ik vind dat politici die burgers hun bedrijf en woning en gezinsleven terroriseren verplicht een geestelijke bejwaamheids keuring dienen te ondergaan. Ze zijn een bedreiging voor de maatschappij en geestelijk onbekwaam om belangrijke besluiten te nemen uit naam van de bevolking. Een persoonlijkheids test volgt daarna. En we gaan over tot de orde van de dag.

 4. Verbieden, verbieden en verbieden dat is het motto van dit kabinet. Overal willen ze zich mee bemoeien. Van vlees eten, tot stroom verbruik, auto rijden, helm dragen op een snorfiets, sigaretten verbod, alcohol verbod, co2 verbod, mondmasker verplichting, 100km per uur, en het gaat maar door en door. Mensen die alle regeltjes volgen lijken net robots niks meer van over helemaal gebrainwasht. Wat een tijden, dit moet snel stoppen anders is het nooit meer te stoppen. Als er nu geen revolutie uitbreekt zal het nooit gebeuren en hebben we de komende decades geen kans van slagen meer. Hopelijk hoeft er geen revolutie plaats te vinden vrees het ergste.

 5. Esther esther esther, boeren hebben trekkers, daarmee bewerken ze het land, dat is hun gereedschap…bij een demonstratie laten ze zien waarmee ze onder andere hun brood verdienen….als er eens een tijd komt dat jij gaat demonstreren dan mag jij ook gerust op je bezemsteel komen😡

 6. Beste Esther, je bedoelt het vast goed. Maar wij zijn er klaar mee. En je hebt geen vinger uitgestoken de afgelopen 2,5 jaar om ons te helpen.
  Ga maar lekker met die Oekraïne vlag zwaaien.

 7. wat een dom mens is dit dan, gaat eens luisteren naar de beste mensen die voor ons eten zorgen IPV sancties!!!!!!!!!!! debiel dat je er bent

 8. Geen trekkers….? 🚜🚜🚜 Dan komen er vrachtwagens..!!! 🚚🚛 🚚🚛👍✊️💪 ook goed!!! Go for it…!

 9. Met het ieder keer bedanken van bewindslieden omdat die de moeite hebben genomen om naar de Kamer te komen, laten ze zien dat ze bijzonder welgemanierd zijn. Natuurlijk is het niet meer dan normaal dat een minister aanwezig is. Aan de andere kant, Kuipers heeft gisteren de huisartsen op het Malieveld laten barsten, dus zo normaal is het blijkbaar ook weer niet.

 10. Eendracht maakt macht!

  Beste burgers van Nederland, mensen van de hulpdiensten,politie agenten, mensen van de ME ,Boa’s , marechaussee,soldaten van het Nederlandse leger,brandweerlieden,ambulance personeel, zorgmedewerkers, zorg cliënten, huisartsen, verpleegkundigen, chirurgen, studenten, woningzoekende, pech generatie, energie gedupeerden, toeslagen ouders, uit huis geplaatste kinderen, AOWers , WAO ers, gepensioneerden , gedupeerden uit Groningen, Boeren, consumptie gedupeerden, benzine gedupeerden, stikstof gedupeerden, statushouders, asielzoekers winkeliers, horeca personeel en andere vrijheidsstrijders!

  Wanneer bereik jij jouw moment dat jij opstaat en van je laat horen, dat jij inziet en durft te erkennen dat de het beleid en maatregelen van het kabinet Rutte niet kloppen en niet meer accepteerbaar zijn en ook jouw grens bereikt is .

  Het wanbeleid van de overheid, waardoor jullie werkzaamheden en leven onhoudbaar zijn geworden!
  Dat Nederland steeds verder afbrokkelt, door het wanbeleid van het kabinet Rutte 4, al 12 jaar lang, en steeds meer desastreuze gevolgen heeft voor de samenleving en de maatschappij!

  Het gaat om jullie en onze toekomst,
  Als bewakers van de democratie, luister naar je geweten.
  Wanneer staan jullie op tegen de buitenproportionele maatregelen en het beleid van het kabinet Rutte4!?

  Sta jij op en laat jij van je horen als jouw collega, je vriend(in), je partner, je vader,je moeder, je medestudent of bekende het allemaal niet meer aan kan en ,door het wanbeleid van kabinet Rutte, uit het leven stapt?

  Sta jij op en laat jij van je horen als jij, jouw collega, je vriend(in), je partner, je vader, je moeder, je medestudent of bekende geen woonruimte meer kan krijgen, de werkdruk te hoog is, geen boodschappen meer kan betalen, geen auto meer kan rijden, geen energierekeningen kan betalen, uit huis geplaatst word, onterecht als fraudeur bestempeld word, geen of te laat zorg krijgt, niet meer kan studeren of niet meer naar school kan, het huis onbewoonbaar verklaard word, het bestaan en het leven afpakken, kinderen zomaar ontvoert worden door de staat en uit huis gerukt worden.

  Jaren en jaren is er bezuinigd op de hulpdiensten, op de zorg, op de politie, defensie enz enz door het slechte beleid van de overheid, en het kabinet Rutte!
  Iedere keer mogen de hulpdiensten en de gewone man de rotzooi van het wanbeleid en geen actieve herinneringen van de overheid opknappen en de kastanjes uit het vuur halen!
  Wijkburo’s van de politie wegbezuinigd, waardoor de politie totaal de grip en het overzicht heeft verloren wat er in een wijk, de samenleving speelt en vroegtijdige deëscalaties niet meer uitgevoerd kunnen worden.
  De politiek moet zich schamen, zij hebben boter op hun hoofd!

  Sta op tegen het wanbeleid van de overheid en Schaar jullie achter het volk!

  Eendracht maakt macht!

  Genoeg is Genoeg!

  Motie van wantrouwen Rutte IV
  Teken de petities op petities punt nl

  Een samenleving is een volwaardige democratie als ze op correcte wijze met haar opposanten omgaat.(Nelson Mandela)

 11. Waarom worden bewindslieden altijd bedankt dat zij de moeite hebben genomen om naar de kamer te komen.?
  Dit hoort toch bij hun werk ?
  Wordt de bouwvakker ook elke dag bedankt door de aannemer, dat hij toch naar de bouwplaats is gekomen ?
  Dank u wel, is het meest gehoorde korte zinnetjes in de tweede slaapkamer.
  Dank u wel, maar we lossen niks op.

 12. Het gaat bij deze partij niet (meer?) om dierenwelzijn maar om het invoeren van een politiek systeem waarbij de gehele maatschappij ondergeschikt wordt gemaakt aan het bewind. Paar jaar geleden overgestapt van Partij voor de Dieren naar Forum voor Democratie.

 13. Protesteren is ons recht. Dit proberen ze ons af te pakken. Dat terwijl linkse activisten altijd weg komen met agressie.

 14. Een trekker verbieden ja de angst in de ogen is te zien ..
  Het liefst verbieden ze te demonstreren je merkt hier dat we in een dictatuur terecht komen .
  Een volksopstand is nu echt nodig en dan het partijkartel uitroeien dat is de enige oplossing ..

 15. Het wordt steeds erger met die lui in de 2e kamer, wat een technocraten en dictators, Democratie? Dat woord wil ik nooit meer horen zolang het WEF aan het roer staat.

 16. Gaan ze nu steeds maar meer regels en wetjes bedenken om demonstreren te bemoeilijken. Ook die partij voor de dieren zit daar niet in het belang voor de dieren. Ze zouden dan ook de boeren horen te steunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *