Geen widgets gevonden in de zijbalk

Erwin Taams was aanwezig op het huisartsenprotest op het malieveld in Den Haag. 5000 huisartsen hadden zich hier verzameld om hun onvrede te uiten over onder andere de hoge werkdruk. Tijdens het protest werd bekend dat minister Ernst Kuipers niet kwam opdagen bij het protest. Erwin Taams heeft beelden geschoten op het malieveld en deels deze met ons in blckbx today.

Aanstaande maandag 4 juli zal er een landelijk protest van de boeren plaatsvinden. Blckbx is van plan met een motor en camera het land in te gaan om middels een livestream beelden te kunnen delen van deze actie.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

18 gedachten over “Erwin Taams over huisartsenprotest: "Minister Ernst Kuipers kwam niet opdagen!"”
 1. Huisartsen voelen zich genegeerd, maar ook het zorgpersoneel dat op cruciale momenten in de steek werd gelaten. De vitale beroepen, de laagstbetaalden, werknemers die al jaren te maken met slechte arbeidsvoorwaarden, lage lonen (dankzij aanbesteding en/of arbeidsverdringing). De frontale aanval op boeren van deze regering en de pogingen hen bij verzet te criminaliseren. De miljarden die wel werden ingezet voor het EU-schuldenbeleid of een onbegrijpelijk klimaatbeleid, de reeks schandalen van de regeringen Rutte en het voor zich uitschuiven van dossiers als vastlopende migratiebeleid of falende overheidsinstanties. Overal beginnen groepen elkaar te vinden, begrip voor elkaar te krijgen en een front te vormen. Mark Rutte zal misschien over niet al te lange tijd achteraf wensen dat hij nooit aan Rutte IV was begonnen.

 2. Het merendeel heeft zijn of haar patiënten niet afgeraden de dodelijke injtie te nemen, dus geen medelijden met dat volk.

 3. boeren, ondernemers, huisartsen, heel veel ouders die financieel benadeeld zijn of niet weten waar hun kind is, jongeren die geen huis kunnen krijgen omdat migranten hier voorkeur hebben. Die mensen die nog D66 en VVD stemmen worden vanzelf ook wel een keer toegevoegd aan dit rijtje.

 4. Benieuwd hoe al die artsen zich nu voelen om niet serieus te worden genomen. Lullig hè..
  En kom me niet aan met zorg voor Nederland, hoeveel artsen hebben niet de injectie gegeven tegen beter weten in.

 5. Hoe hopen jullie nou als onafhankelijk kanaal de onderste steen boven te krijgen als iedere gast weer met een totaal ander verhaal aan komt.
  Jullie doen niks anders dan speculeren en doen in principe precies het zelfde als wat de MSM doet, indoctrineren.
  De donaties zullen je vast en zeker helpen, zeker nu alles duurder is en wordt.
  Maar veel wijzer wordt je niet van dit kanaal.

 6. Huisartsen, ouders en uit huis geplaatste kinderen de mensen in Groningen, de boeren, jeugd die een huis zoekt, de zorg werkers, alle bedrijven die kapot gemaakt zijn door deze regering. EN DAN ZEGGEN DAT HET NIET AAN DE REGERING LIGT WAT EEN PUINHOOP 10 JAAR RUTTE.

 7. Huisartsen, ouders en uit huis geplaatste kinderen de mensen in Groningen, de boeren, jeugd die een huis zoekt, de zorg werkers, alle bedrijven die kapot gemaakt zijn door deze regering. EN DAN ZEGGEN DAT HET NIET AAN DE REGERING LIGT WAT EEN PUINHOOP 10 JAAR RUTTE.

 8. Dus nadat men € accepteert voor het uitdelen van experimentele vaccins. En helpt propaganda te verspreiden door de hand van niet werkende mondkapjes. Ben je dan überhaupt wel een arts of gewoon een overheidsslaaf.

 9. frank:w bedoel je die trutten, die bij elke POEP en een scheet zich laten testen of een spuit de oplossing is,maar wel zich bij Mac donalds zich vol vreten en daar voor de kinderen opofferen die bedoel je?DAT IS NIET TRUTTIG MAAR GESTOORD,IN HET PIETER BAAN CENTRUM ZITTEN DE NIET GESTOORDE WANT DIE LOPEN BUITEN.

 10. Die ENGERD wil liever bij de omroepen van media land aan tafel net als APPIE en Marion de vogelverschikker die lullen wel mee maar mensen gaan zien dat die zogenaamde BN uitschot is grachten gordel snobs een pand in Amsterdam en zij denken dat ze Amsterdammer zijn,.

 11. De huisartsen komen wel hier laat mee en straks no meer patiënten die Nederland gaan overspoelen CHAOS WILLEN CREEREN MENSEN ZIEN HET NIET MEER ZITYEN ZELFMOORDEN DE MEDIA CRIMINEEL WOLD FORUM KABINET POLITIE EN LEGER HEBBEN BLOED AAN HUN ZIEKE HANDEN.

 12. KUIPERS IS GEWOON CRIMINEEL HIJ WEET DONDERS GOED WAT ER AAN DE HAND IS,HIJ WEET DAT HET EEN ZWENDEL IS DAT ONTWRICHTEN DOEN ZE EXSPESS,OOK HUISARTSEN WILLEN DIT NIET ZIEN ZE WILLEN GEWOON VAN MENSEN AF ZEKER DIE ZIEK ZIJN DAT KLINKT ERG DAT IS HET OOK MAAR DAAR ZITTEN WE IN.

 13. Timo simons:mijn huisarts zei precies hetzelfde,omdat u geen huisarts meer bent maar een uitvoerder van een Crimineel kabinet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *