Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit Hoofdlijnendebat VWS van
17 maart 2022.
Dit is het begin van de beantwoording van de Minister in tweede termijn.

26 gedachten over “Ernst Kuipers moet excuses maken aan Fleur Agema: ze had de correcte cijfers genoemd, hij niet.”
 1. WAAROM WISTEN WIJ NIET DAT ER GAIN OF FUNCTION ONDERZOEKEN OP VIRUSSEN WERDEN GEDAAN HIER IN ROTTERDAM ??? DAT IS LEVENS GEVAARLIJK!!!!!

 2. Ik ben allereerst een excuus verschuldigd aan…….dat is een aankondiging om een excuus te gaan maken. Een fatsoenlijk iemand kijkt vervolgens de persoon aan en zegt letterlijk : " sorry mw ……ik had het verkeerd!".
  Maar ja deze kRuiper heeft geen ruggegraat/karakter.

 3. Na de zomer….en niemand reageerd. Ook deze nepvoorz niet.
  Zie hier de teloorgang vd 2e kamer en vak k. Zo ongelooflijk afgestompt dat dit niet eens meer opvalt.

 4. Even iets heel anders: als ik 1000 euro steel, word ik veroordeeld door de rechter.Hoe is het dan mogelijk dat die van Lienden en consorten miljoenen stelen, aangemoedigd door onze regering, en niet veroordeeld worden. Oke de Fiod achter hen aan door actie van advocaat Plasman en Youp van 't Hek. Maar waarom niet opgepakt wegens fraude en diefstal?

 5. We wijzen graag naar andere regiemes, maar het Nederlands parlement is toch een klucht. Nauwelijks resulten, dossiers die allemaal op hun gat liggen, maar het is een geweldige springplank voor het vervolg van je carriere. Vertrekken wegens wanprestaties is niet eens negatief, dan kun je nog altijd bij de VN terecht.

 6. Nog tot 2029 blijven ze de prikken opdringen HOI HOI HOI wie doet er mee????? Als er tot die tijd nog mensen op de wereld zijn die nog geprikt kunnen worden ,maar dat terzijde .
  Kom laten we met zijn allen lekker : Pfizer Moderna AztraZeneca lekker helpen die troep weg te werken die ze geproduceerd hebben,Elke 6 weken een spuit halen LEKKER MAN !!!

 7. Dat word na de zomer maar wanneer er een wet door geduwd word vandaag nog,hoe houd ik iedereen vast is mijn tentakels, Hugo lacht zich kapot dat een ander zijn smerig beleid voortzet ook achter gesloten deuren of denkt iedereen dat alles via media onthuld word en sorry,interesseert me niet,teveel sorry's tov zichzelf en we zijn er vanaf,ga vooral zo door in die sociale werkplaats.🏴‍☠️

 8. Het heeft geen nut om te zeuren dat een debiel de hele kamer spoort niet op een paar na dan maar het houd pas op als wij het volk zeggen het stopt nu maar wat doen de meeste mensen zo dom als een achtereind van een ….. stemmen gewoon weer op dezelfde waar we nu over lopen te zeuren tja wat verwacht je dan of geloven ze nog steeds in sprookjes nou ik kan je vertellen dit word een hele enge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *