Geen widgets gevonden in de zijbalk

Fractievoorzitter Erik Vermeulen was afgelopen 21 september te zien in een korte rapportage van Ongehoord Nederland inzake de spreidingswet.

De spreidingswet zou wat Forza! betreft nog steeds gewoon de dwangwet moeten worden genoemd omdat het gemeentes dwingt de incompetentie van de overheid te faciliteren. Ieder die niet kan meekomen in de huidige maatschappij, de mensen die niet aan een woning kunnen komen bijvoorbeeld, betalen uiteindelijk de rekening.

Zie ook onze eerdere vlog hierover: https://www.youtube.com/watch?v=nyXl4llBW6Q

@OngehoordNederlandTV

#spreidingswet #asielwet #dwangwet #OngehoordNederland #ON! #forzahaarlemmermeer #haarlemmermeer #politiek #Nederland #ErikVermeulen #gemeenteraadhaarlemmermeer #ongehoordnieuws

6 gedachten over “Erik bij Ongehoord Nederland over de spreidingswet – 21 september 2023”
  1. Erik. Het is al veel te laat. 75 tot 80 % % krijg je niet meer weg hier. Ik werk al 30 jaar bij vreemdelingenzaken. Het grootste zooitje ooit. Dweilen met de kraan open. Ik heb vliegtuigen vol uitgezet KMAR. Maar sommigen waren nog sneller terug dan mij. Met dank aan deze regering.

  2. Wat zijn politici eigenlijk? VOLKSVERTEGENWOORDIGERS. Wanneer gaan de Nederlanders eens beseffen dat ons PERSONEEL met onze voeten speelt en niet doet waar wij hen voor in dienst hebben genomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *