Geen widgets gevonden in de zijbalk

Eppink (BBB) ONTMASKERT Timmermans! ‘Hij verspreidt DESINFORMATIE!’

27 gedachten over “Eppink (BBB) ONTMASKERT Timmermans! 'Hij verspreidt DESINFORMATIE!'”
 1. Gelukkig is Eppink geen hypocriete oppertunist
  Van fvd tegen E.U
  Naar ja21 enigzins tegen E.U
  Naar BBB eurogeil
  Kneus
  In ww2 zou dat een nsber zijn

 2. Als je kijkt tot en met de interruptie zie je dat Timmermans niet heeft gezegd dat er minder ambtenaren komen. Hij heeft gezegd dat de rol van de overheid kleiner is geworden. Dat betekent dus dat steeds meer ambtenaren steeds minder doen…….

 3. Och och och eppie alles om zieltjes te winnen. BBB moet zich alleen maar bezig houden met de boeren. Verder is het lachwekkend wat ze raas kallen

 4. Vele ambtenaren dragen niets bij aan het algemeen belang. Oekrainers hebben een aparte tafel in het gemeentehuis. (?) Ik moest naar een loketje achter glas.
  Mijn CV was niet naar hun standaard? De inleiding was te lang. Mijn dochter, Nederlandse, heeft geen adres. Dus geen zorgverzekering. MAAR DAT MAG NIET!
  PUINHOOP.

 5. We moeten het hele nederlandse overheids en belastingstelsel op zn kop zetten en op nieuw inrichten. geen toeslagen meer, minder belasting en geen uitgaven aan het buitenland en geen subsidies meer. al die extra ''uitgaven'' worden weer belast waardoor er een enorme rompslomp op papier is. als alle toeslagen en subsiedies stoppen, en geen buitenlandse geldstromen gaan, kan de belasting mega hard naar beneden, Belast alle bedrijven gelijk, geen voordelen meer voor mega bedrijven als google, en geen geld meer naar andere landen, daar krijg je niks voor terug

 6. de beste zijn weggelopen ja dan ben je fout bezig maar wellicht moeten die lui ambtenaartjes zelf eens gaan werken we hebben een giga overheid die alleen maar faalt in alles en altijd is het de schuld van geld. forget het ze zijn lui ze besteden het werk uit voor miljarden en zitten zelfop hun luie kut elkaarop te geilen om daarna in de toiletten te kijken of ze zich omhoog kunnen neuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *