Geen widgets gevonden in de zijbalk

Grapje van de Groep van Haga: lopen is goedkoper dan autorijden, dus Loop maar naar de pomp.

Uit vragenuur van 31 mei 2022.

20 gedachten over “Ephraim (Groep van Haga) tegen de staatssecretaris: Loop naar de pomp! (Dat is goedkoper dan auto!.)”
 1. Tuurlijk geen belasting verminderen, heel de wereld komt in Nederland wonen.
  Dat kun je toch het beste bekostigen door belasting op belasting te heffen van het werkende volk!!!!!🤯

 2. De staatssecretaris kan beter naar Rusland , want daar hoort hij thuis. Hij doet het zelfde als de Russische leiders , schijt aan de bevolking !!

 3. Lenen voor een dwang pomp .voor isolatie kosten .gewoon ff renteloos .maar je komt er wel mooi van in de schulden .en word kwetsbaarder.renteloos natuurlijk en budget neutraal voor den haag .maar lenen is lenen en dat verplicht .

 4. We moeten dit ondergaan tot de nieuwe verkiezingen .nu heeft het kabinet alle macht en blokkeren alles wat niet uit komt .kortom we zitten gegijzeld door vieze spelletjes van CDA VVD en vooral D66 en dan nog zo'n hypocriet partijtje dat zich christelijk noemt .in Oekraïne is een clown president geworden maar hier is de president een clown geworden

 5. Raar alleen in Nederland zijn de brandstof prijzen hoog zit er veel belasting op. Terwijl ze bakken geld uitgeven, WEF fanaten hebben nu eenmaal deze opdracht om de burgers onder de bus te gooien. Gas hebben we, maar mag niet van Rutte en het Kartel ook weer een WEF opdracht. Onze politiek heeft geen donder te vertellen, kapitalisten maken de dienst uit, en zij betalen nul belasting. Maar hebben macht. De bevolking daar geven ze geen moer om.

 6. Radio München! , tekst weer zo handig verandert. Die abschaffung der Seele. Heel duidelijke uitleg van de plannen.
  Wees snel i.v.m de censuur!.

 7. Niets meer bezitten en gelukkig zijn, volkswoede die pas zou komen wanneer het al te laat zou zijn.
  Luister narration München, die abschaffung der Seele! Over deWEF en alle plannen, opinternet , zeer duidelijk.
  Wat ook duidelijk is dat onze kabinets leden met hun kartel die Seele al hebben abgeschaft!
  Leendert Herman Wassenaar78 mantelzorger door Farmaffia medicatie en een misdadig falende of handelende overheid, die de verantwoordelijkheid voor onze gezondheid uit handen gaf aan de farmaffia!

 8. 😂🤣🍿🍿

  Als ik zo 1 mooi weer de leeuw hoor lullen dan denk ik, waar ga jij straks heen als de menigte in 1 keer noodgedwongen op moeten staan 🤣🤣

 9. Jongens,de komende jaren oplossen GAAT NIET ! nU oplossen, wat mensen verwachten is goedkoper gas en benzine prijzen.Dus Groningse GAS is bijna gratis.HUP de energie leveranciers failliet verklaren,DIE gaan toch binnenkort failliet,de boel weer NATIONALISEREN.klaar is kees.ZOOOOOO SIMPEL . Brusselse wetten opdringen aan ons,is ook niet goed,goedkoper tanken EN goedkoper GAS verlaagt de druk op INFLATIE.Ieder burger weet dit nu ,U niet de REGERING .Bedankt mensen die deze regering nog steeds steunen. Daarom steun nieuwe partijen,anders is het straks te laat.

 10. Ondertussen staat Rusland in de top tien van goedkoopste landen ter wereld wat betreft brandstof. Voor wie waren die sancties ook alweer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *